הקפצה...

Digi Lista

New member
החבר'ה שוב בארץ../images/Emo70.gif

אנחנו שמחים להיות הראשונים שמבשרים על נחיתתם של כמה מהכוכבים(ביניהם טאי וטאקויה),אומנם הביקור קצר ומספר הכוכבים קטן מהפעם הקודמת אבל העובדות לא משנות כי אנחנו מסקרים מהשטח!(וכדאי שיהיו הרבה מסקרים...) מלבד זה העיתון ממשיך כרגיל אז לא לנוח,יאללה אחים של צ'ינו זה בדיוק הזמן להפציץ במידע ותמונות על כול פיפס שקשור באלילים!!!

OFIRB9

New member
אוי יאאאא!!!!!!!!!!!

חבל שאני לא בבית!!! >< אני בתצל אביב...מילא! כבר כשהם ירדו מהמטוס קפצנו אליהם בשאלות מפוצצות לקראת הביקור!!! האם צגם הפעם אתם מתכוונים להצתלם לפירסומות לבגדים? טקויה:בטח! ולא רק זה! קוג'י וקואיצ'י חתמו על חוזה פרסומת לנייר טואלט ואני בעצמי הולך לשווק נעלי ספורט! מתי יגיעו כולם? אני רואה שלא כולם כאן טאי: חלק התאקבו בפריז שם הייתה ההופעה האחרונה שלנו, הם צריכים לעבור עוד מסיבת עיתונאים לפני שיגיעו הנה, אבל אנחנו לא בטוחים מתי מתי אתם עושים מסיבת עיתונאים כאן? טקויה: סליחה, אבל אנחנו ממהרים למלון, נענה על עוד שאלות בערב, לה'ת! כן, כל הצוות שהגיע לטיסה של היום עולים ללימוזינה בדרך למלון, והיום בערב נקבל שם דיווחים מהשטח וזה מובטח!

SofyTofy

New member
נצל"ש- למנהלת../images/Emo103.gif

שלחי לי אי מייל בבקשה למייל הזה: [email protected] או לאיי סי קיו- 98053790 או למסנג'ר עם אותו מייל
בבקשה זה דחוף!

Digi Lista

New member
אוקיי אני אשלח לך אימייל../images/Emo13.gif

ואני אמחוק את זה מהשרשור כדי שזה לא יהפוך לאוף,בסדר?

../images/Emo32.gifלליסטי

היי מאמי,שלחתי לך מסר אבל כנראה לא קיבלת אותו אז אני כותבת לך כאן.מקווה שתראי את זה. פורום "שכנים שכנים" שוב נפל,אז אלעד פתח פורום חדש לסדרה בגופ.הנה הכתובת החדשה:http://www.goop.co.il/Main-Forom.html מקווה שתמצאי את זה שם. את מוזמנת!וגם כל שאר צופי "שכנים שכנים" מוזמנים כמובן!

Apikachu L

New member
הבאלגאן חוגג!

ובכן, מאחר וכוכבים באו, (שהפעם הם רק הדיג'ימונים והדיג'יגורלים בלי דמיות אחרות)הלכתי לסקר בנמל תעופה. המטוס נחת והם ירדו. דיוויס אפילו שר שיר על ירושלים (שלמד בפעם הקודמת) וזואי התעצבנה והרביצה לו מה שגרם למפולת נפילה מהמדרגות של המטוס. ומרבה הצער מאט היה בתחתית הערימה וג'י פי היה ממש בפיסגה שלה. מכאן נובע=> כולם הפכו לפאנקייק טיפוסי ומאט המסכן הובל ע"י הדיילת לחדר עזרה ראשונה.(אגב הדיילת עשתה כאלו עיניים שניראה שהיא פאן-גירל!) אחר כך קוג'י שהתרגז כי גם הוא הפך לפאנקייק והיה בול מעל מאט פיתח נשמה ללובומון והעיף את כולם באוויר. ג'י פי נחת על זואי, וסורה וקאלומון התעצבנו כל כך שהחטיפו לו.(זוכרים מה קרה ביום הולדת של ריקה?הרומן בין השלישיה הסוטה ) גאטומון פרצה בבכי וטענה שלא רק שהיא נפרדת ממיוטיסמון(זוכרים את הרומן בין השניים?) בגלל שלא נתנו לה להביא אותו לארץ אז גם קואיצ'י נושך לה את הזנב ונימון שנפל מתוך החולצה של קוג'י אחרי ההתפתחות נשמה שלו, לועס לה את הציצית על האוזן שהושקעו בה 2 קילו(!) ג'ל. בוקאמון, שיצא מתוך החולצה של טאקויה(השניים האלו לא היו אמורים לבוא) הרביץ לגאטומון עם הספר וזו סרטה אותו והחלה קטטה נוראית בין השניים.(ניראה שבוקאמון מחזר אחר נימון) קואיצ'י המיסכן, שלא ברור מה קרה לו נשאר דבוק לזנב של גאטומון. קארי ודיוויס מיד התחילו להמר מי מהשניים ינצח. (ערמה רצינית של כסף התאספה שם) פטאמון, המחזר הניצחי של גאטומון התחיל להרביץ לקואיצ'י בניסיון להוריד אותו מהזנב של גאטומון. ג'י פי, שעדיין הלך מכות עם השלישיה הסוטה שלנו(סורה,זואי וקאלומון) התחיל לזרוק עליהן סופגניות שוקולד, לא ברור מאיפה. יולי שדי השתעמה ופיהקה, קיבלה סופגניה שניתקעה לה בפה.טאי ניסה לעזור לה להוציא ואותה, אבל בטעות חטף נשיכה (מיותר לציין שהתחילו מכות?)קן וורמון הצטרפו להימורים של קארי ודיוויס, טומי, שנצל את האנדרלמוסיה הכוללת תפס את ההזדמנות וצבט את מימי בישבן. אחר כך נאלץ להתחמק ממטחי תותח הפרחים של לילימון(הכל בשדה התעופה בן גוריון) אחר כך טומי פיתח נשמה שלקוממון וקירר קצת את לילימון. ג'ו וגומאמון החלו לרוץ אחד לשני עם תיק עזרה ראשונה ולחטוף בעיטות פה ושם.ווימון ואגומון קשרו את ריקה והנרי המיסכנים ביחד וחשבו באיזה אופן לשרוף אותם. (מדובר על משהו שקרה ביום ההולדת של ריקה). טאקטו וגילמון התחילו לאסוף את סופגניות השוקולד שניזרקו לכל עבר וליזרוק אותם בכל הכיוונים.ביומון ממש התלהבה וזרקה על השניים לביבות מצופות ממרח אספראגוס. טאקויה התחיל לרדוף אחריה בטענה שתביא לו עוד. ואז, קרה משהו מוזר בתוך כל ההמולה. קודי הפליץ באופן ברוטאלי מאוד וכולם עצרו וצעקו:"קוווודי!" ואז המכות והבלאגנים פסקו בדרך פלא,וכולם התכוננו ללכת לבית מלון. בתמונה, ג'י פי המיסכן שנחת על זואי.

Digi Lista

New member
...

יאללה אנשים למה אתם ישנים ולא משתתפים בכלום(ובמקביל גם לא יוזמים)?...אם לא נראה לכם משהו עדיף להגיד ולא סתם לשתוק,יש יובש וזה מציק לי...

Ray girl

New member
עידכונים מהירים וקצרים

*ג'רי קאטו מחלימה לאט לאט מהחוויה שעברה. *זואי אורימוטו חימצנה שוב. *יצאטו אישידה יצא מהבית חולים (זוכרים את הכתבה של יאנה?) *בקרוב יהיו תמונות חדשות מחברת די פור דיג'י *ובקרוב יעלו הפינות של איזי בשם: האקר (NOT) ושל ג'ו בשם: יום ראשון בבוקר.

Digi Lista

New member
הקפצה...

שמתי את כול המאמרים ומה שהייתי צריכה במקומות המתאימים,עכשיו נשאר לדאוג לפעילות... אגב מישהו ראה את מיתר לאחרונה?

למעלה