הקפצה...

Digi Lista

New member
נבחרת הדיג'יגורלים והדיג'ימונים...

החלטתי לנסות ליצור עוד עניין,אני מקווה שתשתפו פעולה. תרכיבו לכם את נבחרת החלומות- קחו דיג'יגורל מכול עונה(אין הגבלה על מספר הדיג'יגורלים והדיג'ימונים) והצמידו לו דיג'ימון(לא חייבים את הדיג'ימון שיש לו בסדרה עצמה),הרעיון הוא לשלב בין הדיג'יגורלים והדיג'ימונים ליצירת נבחרת חדשה,אם זה יצליח בשילוב הדיון על מספר הדיג'יגורלים יכול להיות שיצא מיזה משהו(אני מנסה לתכנן...)

meytar

New member
ליסטה רעיון גדול!!

אהבתי! אני אתחיל (יששש!!) הייתי לוקחת את סורה, כי היא בת עם הרבה פלפל, וביומון מתאימה לה, אך צריך קצת לעשות אותה קשוחה יותר. נער המשקפת המושלם הוא טאי. מתה עליו! ואם לא אז דיוויס. |הדגשטיקיי, כמו בעונה השניה, הרבה יותר נחמד כשהוא לא מתבכיין. יולי-צריך מישהי שתעריץ את כל הכוכבים. הנרי, חמוד לאללה הבחור. קוג'י, אבל עם גילמון, ולא עם המה-שמו? ואי אפשר בלי מאט, זה בחור מגניב!

Digi Lista

New member
...

כול הכבוד למיתר על שיתוף הפעולה
(תנסו להשתתף גם ככה יהיה יותר עניין בפורום,חוץ מיזה שאני מנסה להמציא משהו...)

Ray girl

New member
מממ....

בואו נראה:
בתור נער משקפת ודיג'ימונו הייתי שמה את טאי ואת... מממ... וימון. טאי- כי הוא הנער המשפקת הראשון שנראה בדיג'ימון וימון- כי הוא מתאים הכי לטאי: אוהב לאכול, דביל, ומשתמש בראש בתור נשק ולא בתור כלי מחשבה X_X
בתור הילדה הקשוחה הייתי שמה את ריקה יחד עם.. גאטומון (אבל עם הכוח שהיה לה כשהיא הייתה רעה) ריקה: כי היא הבת הכי מגניבה גאטומון: כי היא (עם הכוח המרושע שלה) הכי מתאימה לילדה המגניבה, וגם בעונה הראשונה עם הכוח שלה בתור רעה אבל טובה, היא בלתי מנוצחת אפילו בלי דיג'יגדילה!!!
בתור הילדה השניה הייתי שמה את יולי בלי בעיות! ושמה לה את קאלומון. יולי: כי היא גם מגניבה, אבל פחות מריקה, וצריכה להיות לפחות מגניבה אחת פחות עם לא סיסית בחבורה (חוץ מבעונה 4) קאלומון: כי הוא די חסר תועלת, ויולי נראת כאילו היא מישהי שעל כל דבר חמוד היא תמעך אותו כמו סוזי.
הבודד בחבורה, הייתי שמה את... זה היה קשה... מאט יחד עם ריינמון מאט: כי הוא , מכל שאר הזאבים, בכה הכי פחות ריינמון: כי היא גם מגניבה, וגם, מותר שלבת יהיה דיג'ימון בן אבל לבן אין דיג'ימון בת? בושה!
בתור הבכייני אני שמה את סוזי בפעולה! יחד עם הוקמון סוזי: כי בוכה הכי הרבה... הבכיינים הפסיקו לבכות בתחילה העונה, אבל היא פשוט בוכה ובוכה בוכה... הוקמון: כי צריך מישהו שינחם אותה...
בתור הבדרן הגדול אני ממנה את ג'יי.פי, ומשלבת איתו את ורמון. ג'ייפי: כי הבן אדם קוסם של ממש! וכשולם רצינים, הוא יפזר פרחים ויזכיר כמה שהוא משקשק מפחד. ורמון: כי צריך דיג'ימון רכרוכי וחמוד... לא?
ובתור האחרון אני ממנה את ג'ו יחד עם אימפמון ג'ו: כי הוא פחדן לא נורמלי, וגם הוא בסדרה זכה להכי פחות קרדיט מאיתנו, לא? אימפמון: כי הוא יפחיד את ג'ו וילמד אותו לעשות קאסום לכולם, (וגם כי ליסטה הייתה זורקת אליי בקבוק עם לא הייתי משלבת אותו איכשהו...)
הערה: כואבת לי היד... ;_;

meytar

New member
ואי באמת שילוב מעולה../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

מודה- הרבה יותר משלי

Goggle Girl

New member
הם....

זה יהיה נחמד להצמיד לילדים מהעונה הרביעית דיג'ימונים, כי אין להם. אני אומרת שמתאים לקוג'י או איזה דיג'ימון מתבודד נוסח רנמון, כמו לרוקי, או הגוטסומון החביב. השניים כל כך מתוקים יחד ^.^ או נימון XD טאקויה יקבל את בוקומון D:<

למעלה