הקפצה...

טוב כבר הרבה זמן רציתי לדעת

למה אתן הבנות שונאות את זואי? כאילו מה היא עשתה לכן שאתן כל כך שונאות אותה?

כן?באמת?

יש בת בפורום שלא שונאת אותה? יאו!!!!! יש עוד כאלה או שכל השאר שונאות אותה?

meytar

New member
גם אני לא שונאת אותה...

אבל גם לא ממש ראיתי את העונה הרביעית. אבל כשחושבים על זה יש בה משהו מעצבן. היא משדרת קצת שחצנות, לא?

OFIRB9

New member
כן אבל יש פה אנשים שלא רוצים

שחושבים שאני מתלהבת ושהדעה שלי לא מעניינת (אתה מבין למה אני רומזת?) מילא... תודה מישו! אתה תמיד משפר לי את מצב הרוח!!!!! ועם רצית אז.... אני שונאת אותה!!!!!!!! בגלל שהיא מנסה לגנוב את קואיצ'י קוג'י וטקויה לעצמה

באמת?אני משפר לך את המצב רוח?

יא שוס!! טוב אז לנושא את בעצמך אמרת לי שעם ההית במקומה ההית עושה את אותו דבר תחשבו על זה היא עם עוד 5 בנים 2 תאומים שחלק מהבנות מהפורום היו נמסות עם הן היו לידם 1 כריזמתי ולא יודע מה עוד 1 שמחזר אחריה כמו משוגע(היי גנב אני מנהל אגודת המעריצים של מימי וזואי!!!) ו1 קטן ובכיין אז בקיצר למה לישנוא אותה? כי היא היתה ברת המזל שהגיע איתם לעולם הדיגיטלי? ועם זאת היתה מישהי אחרת גם ההית שונא אותה?

Leemon

New member
אני דווקא לא שונאת אותה.

היא חמודה ו... חמודה. וגם הדיג'יגדילות שלה יפות.

Leemon

New member
והיא גם יודעת להעריך אוכל איטלקי...

כמו כל המשפחה שלי...

Digi Lista

New member
...

האמת שניסיתי להבין מה מכעיס אותי בזואי,בניגוד ליולי שברור לי למה אני לא אוהבת אותה וקארי שהדביקות שלה בהחלט מרגיזה אותי והבעיה שלא הצלחתי... אני מניחה שזה קשור לזה שהיא פשוט מתנהגת לפעמים בצורה נורא מתלהבת ולא בקטע של "אני אוכיח שאני מסתדרת לבד בכול מצב" כמו ריקה אצל זואי זה נעשה בדרך שונה,היא יורדת על טאקויה וג'יי.פי שחטאו היחיד אחרי הפרקים הראשונים(עד שקיבל את הנשמה שלו) בהם התעקש להיות קשוח וארסי היה אהבתו אליה,היא מתנהגת לפעמים כמו איזו צפונית וההתלהבות שלה אני ממש מתקשה להסתדר המון פעמים עם אנשים בעלי אופי קופצני ומתלהב כול כך,זה לא רע להתלהב אבל יש דרכים...אני לא בטוחה שאני באמת יכולה להסביר למה אני פשוט מתעצבנת על זואי המון פעמים(אם כי לקראת סיום היא דווקא השתפרה),יש בה מין שילוב של הקופצניות של יולי עם הבכיינות של ג'רי והדביקות של קארי ואני לא במיוחד אוהבת את התוצאה... הסתבכתי לגמרי...אני אחזור לזה,רציתי להגיב אבל עכשיו הכול התבלבל לי,אני אנסה להיות יותר ממוקדת ולהסביר שוב...

אני מבין והכל

אבל תחשבי היא לא היתה ילדה שממש מיסתדרת עם הסיבבה היא ניסתה אבל לא הצליחה אז אולי ביגלל זה היא ניסתה דרכים אחרות ככה שיכל ליות שביגללן לא אהבתן אותה?

Digi Lista

New member
אני מסכימה איתך בנושא הזה../images/Emo13.gif

לכול אחד יש את הדרך שלו להסתדר עם הסביבה וכשנתקלים בעיקר בילדות במכשולים ובקשיים חברתיים(לי יש דוקטורט בעניין,אם כי האופי שלי הרבה יותר פועל כמו ריקה...)ובהחלט דברים כאלה יכולים לגרום לנו לפתח התנהגות כזאת או אחרת שלא מתאימה לנו כאמצעי של הגנה ולמידה מטעויות,אבל אצל זואי כנראה בגלל שאני מתקשה להתחבר לבנות כאלה ולהבין איך פועל קו המחשבה שלהן לעומק אני גם מתקשה לקבל ולאהוב אותה.

star_female

New member
אני לא שונאת אותה...

היא די חמודה, וההתפתחויות שלה הן בין הדיג'ימונים האהובים עלי *_* מצד שני, אני נוטה לאהוב כל דמות בסדרות אנימה שאני אוהבת, בן או בת, חוץ מיוצאי דופן נדירים. אני לא ממש שונאת אף בת בדיג'ימון... אני אפילו די אוהבת אותן. ^^

למעלה