הקפצה...

Digi Lista

New member
טאי ודי(הטור של טאי)

היי חבר'ה מה קורה?זה טאי. אנחנו עדיין בישראל,אני חייב להגיד שבאופן אישי התאהבתי במדינה הזאת שלכם,אנשים חמי מזג לטוב ולרע,אין אצלכם רגע אחד של שקט,אי אפשר לדעת מה יקרה עוד חצי דקה,אני מת על האקשן הזה!כשצילמתי עם מאט וסורה לפני כמה שנים קטלוג באירופה מלבד הקור(ממנו שאבו את הרעיון לעונה הראשונה,מזג האוויר פשוט משוגע-יש שמש ומתחיל במקביל גשם),הקטלוג הזה היה חלק מהפיילוט שעברנו לתוכנית-אתם יודעים עמידה מול מצלמה זה לא דבר שבא לכולם באופן טבעי ואותנו חייבו ללמוד את זה,חוץ מיזה שהיינו צריכים להתגבש כצוות,אני זוכר שהתרגשתי ולא הפסקתי לדבר (בעיקר שטויות),הכול היה חדש לי,אחת הבנות של המפיקה הקיאה לסורה בכובע והרעיון התגלגל עד שבסרט יוצא שכאילו אני הקאתי לה-האפשרויות היו או שמאט יקיא לה או שג'ו או שאני,אז ברור שאני התנדבתי,החזרות היו מצחיקות עד כאבי בטן(של איזי,בפירוש לא תקבלו ווידוי ששלי,איזי ודאי יכחיש כול קשר אבל זאת האמת,בקטנה...),מה שבעצם רציתי להגיד וגלש לזכרונות שלי זה שהייתי כבר במקמות שונים בעולם במסגרת העבודה אבל ישראל זאת המדינה(אחרי יפן,בית נשאר בית...)הכי כיפית והכי מתאימה לאופי שלי,נחתנו בארצכם ב1.7.2003 בגלל עיכובים במופע נשארנו הרבה מעבר למתוכנן,בזמן הזה למדתי על חיים שלכם ואני חייב להגיד שבקרוב אנחנו עוזבים- אני עוד פה וכבר מתגעגע,הייתם מאמינים? יהיה לי קשה לעזוב את הארץ שלכם היא כול כך מתאימה לדמות שאני מגלם,מלאת אנרגיות,חמה(משמעות כפולה...באמת חם אצלכם,חם ויבש) עם הרבה דברים מגניבים לגלות כול יום והמון אוכל מכול הסוגים(מלבד סרטנים וכאלה,האמת שלא הייתי מכניס כאלה דברים לקיבתי הרגישה לא בקטע של שמירה על הדת שלכם-אני לא מאמין בדת כולשהי,מלבד הדת בה אני האלוהים אבל זה נושא אחר,אבל תחשבו על זה סרטנים?כאילו,איכס!),האהבה שנתתם לנו,המכתבים,המעריצים(אנשים,בארבע וחצי לפנות בוקר להתנפל על החדר של קוג'י וקואיצ'י כדי לצלם אותם ישנים בלי מכנסיים זאת כבר הגזמה...),בזכותכם הביקור הזה הפך לחלומי,כזה שאני(וגם כולם)לא נשכח הרבה זמן,בטח כול החיים יצוצו לנו זכרונות,אנחנו נבוא שוב(אני לא יודע מי יבוא אבל אני,דיוויס וטאקויה כבר מתכננים להתנחל אצלכם שוב לקראת הקיץ). בזמן האחרון קצת איכזבתם אותנו,הסיכום של המופע היה דליל ואנחנו באמת התאמצנו לכתוב טורים אישיים ולספר לכם על מאחורי הקלעים אבל אתם לא ממש שיתפתם פעולה,איפה המכתבים למערכת?איפה התמונות שהבטיחה המערכת הרי צילמתם ועקבתם אחרינו בלי הפסקה!אין מישהו שלא שמח לקבל פידבקים חיוביים מהקהל שלו(נכון לגביי כול תחום,לא רק כוכבי בידור)ואתם הקהל שלנו,אז נכון שפירגנתם,שמחתם ובעיקר ריגשתם אותנו עד דמעות(שוב,אם תשאלו אותי אני אכחיש שבכיתי,אבל...בכיתי...קצת!רק קצת!דמעה אחת קטנה!זה לא באמת בכי!...),אני מקווה שאת העזיבה שלנו לא תשכחו לסקר. ובינתיים אנחנו עדיין בישראל-בנו לנו סוכה מיוחדת,סוכה זה דבר מוזר אבל מגניב,זה לא בדיוק בית או אוהל אבל זה משהו מיוחד,הסכך זה פשוט דבר שכיף לישון עליו,דיוויס ניסה לנגוס באתרוג כמו שהוא עם הקליפה,אתם מבינים הוא לא כול כך מכיר פירות מהסוג הזה,ברגע שנגס טעם מר מילא את חיכו,הפרצוף שלו היה שווה צילום(ראיתי את הפלאש,זה היה מהעיתון שלכם נכון?אני חייב שתפרסמו את התמונה!),ריקה אמרה לו שהוא דביל,השאר צחקו בלי הפסקה,גילמון בלע את האתרוג כמו שהוא ואמר שהוא אוהב "לחם צהוב לימוני", יש לנו זוג חדש בקבוצה-יהרגו אותי אם אני אספר(לא שאני מפחד,מי שרק ינסה יחטוף בעיטה חזקה בתחת!שלא יתעסקו איתי!),יש גם כמה פרידות ומריבות בין כמה מהזוגות הותיקים,אתם חייבים לחקור ולדווח לקוראים!פשוט חייבים לספר להם על זה!על...(הערת מערכת-מטעמי פרטיות וחוסר אישור רשמי צינזרנו את ההמשך ואת השמות שטאי הזכיר) טוב,קוראים לי להתכונן למפגש עם המעריצים שזכו לפגוש איתנו(אתם מסקרים את זה,כן?חסר לכם שלא!),אתם יודעים מטור לטור אני יותר נהנה. תשמרו על עצמכם(תסקרו אותנו ואל תאכזבו,אנחנו באמת משקיעים!),חג סוכות שמח,תיזהרו לא לבלוע אתרוגים עם קליפה,ד"ש לעשר שנים ביחד של ערוץ שתיים(אמרתי לכם בטור הקודם שיצא לי לצפות הרבה מאוד בטלוויזיה שלכם ככה שאני ספץ'),אוהב אתכם תמיד אנשים מקסימים (וישראלים)שכמוכם,טאי. ואיך אפשר בלי נ.ב. נ.ב. יש תמונה חדשה בטור הזה,שלא תגידו שאני לא משקיע בכם!

מאוד מאוד יפה ליסטה! ^^

כל הכבוד לטאי :] אמ.. האמת היא שאני רוצה, אבל אני לא יודעת איך לפתוח טור משלי, או איזו דמות עדיין אין לה טור ^^'(האמת היא שאני מתמצאת רק בדמויות בעונות 1-3), אבל אם יגידו לי לאיזו דמות אין עדיין טור אני אדאג לעבוד על טור משלה
בכל מקרה, כדי שזה לא יהיה עוד איזו ביזבוז של הודעה, אני והיציאות המוזרות שלי, איך דיגימון משפיע על החיים: לא בא לכם מדי פעם פשוט להיות למחשב ופשוט לצפות שהוא יישאב אתכם לתוך העולם הדיגיטלי? או שיום אחד תגלו שכל הפיגועים (סליחה מראש אם זה לא מוצא חן בעיני מישהו) זה בעצם התקפות של דיגימונים? שוב, יציאה של חצי דקה על שטויות שאלוהים יודע מאיפה באות לי ^^'

ליסטה גם

אני רוצה לעשות טור על מישהו לא משנה לי אבל יש לי רק תנאי אחד אני לא לוקחת את החנונים

Digi Lista

New member
ויקי את מוזמנת לכתוב טור

למי שאת רוצה,האמת שהיה נחמד אם הטורים לא יהיו מוקד העיתון ויהיו דיווחים(לא שכחתי שאני חייבת משהו בנושא)ותמונות מפלילות אבל גם טורים זה אחלה

../images/Emo6.gif

טאי הרג אותי מצחוק! ובאמת, מה עם העיתון? הוא אמנם נוסד רק בגלל שהכוכבים מגיעים לארץ, אבל זה לא אומר שהוא צריך להיסגר אחרי שהם כבר הגיעו!

Apikachu L

New member
ליסטה,את את...

נהדרת!!!!!!! מתה על הטור הזה! מפוצצת עליו! אני מיתפגרת משימחה ! כן,ליסטה אין ספק שהטור שלך הוא אחד הטובים!

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif רבה../images/Emo140.gif אבל...

כמו שמילי אמר(לא חוכמה רק להגיד אלא גם לעשות...)הרעיון הוא להמשיך בסיקורים כדי שלא יהיה משעמם או שהאופים ישתלטו...טאי רמז דברים שכדאי לכתוב עליהם כמו מפגש המעריצים(זה היה מפגש מורכב-בהתחלה כולם באו ואז כול אחד הלך לפינה מיוחדת בשבילו כדי שלא יהיה בלאגן עם המעריצים),זוגות שנפרדו/זוגות חדשים,בקיצור...

Apikachu L

New member
חד פעמי!

יש לנו כאן רעיון עם מיוטיסמון! אני:מיוטיסמון,שלום ! מיוטיסמון: אה, שלום... אני:מיוטיסמון,מהן תוכניותך בארץ? מיוטיסמון:מופע הרשעים כמובן אבל אסור לי לספר הרבה.... אני:טוב.איך אתה מיסתדר עם המעריצות בארץ? מיוטיסמון: אם לומר את האמת אני עברתי פעם ברחובב וילד זרק עלי חול וצעק עלי כי לקחתי לגאטומוןאת הטבעת ואמא שלו התחילה ליצרוח כי למען האמת אני קצת מפחיד...אבל אחר כך הסברתי להם שאנילא באמת רע רק ערפד ואני אפילו מאורס לגאטומון*לבבות בעיניים* והאמא גימגמה וביקשה חתימה ושמחתי ממש אבל זו הייתה הפעם היחידה. והייתי צריך לעשות אמבטיה שעתיים להוציא את כל החול כי זה היה ביום של המופע הגדול וצריך להיות נקי... אני:אה כן.אתה לא דמות אהודה אבל אני מכירה כמה מעריצות שלך... מיוטיסמון:אני ראיתי אותן. אחת ניסתה לשים לי קולר. לפעמים אני ממש מרחם של קואיצ'י יש לו מלא מעריצות... אני:מה בעיניין ארוסיך אם גאטומון? מיוטיסמון: אה זה. כן - אם את רוצה לשמוע אז י שהציע את זה היתה גאטומון... אני רציתי לבקש אבל פחדתי שלא תסכים...אם לומר את האמת זה ביגלל הטראומה שהיא עשתה לי .... אני:כן? מיוטיסמון:ובכן בזמן הצילומים לעונה הראשונה היינו מאורסים אבל אז היא היתאהבה בפאטאמון..וזה היה כבר בזמן צילומי העונה השניה..בעצם זו הטבעת על הזנב שלה... ומאז יש לי טראומה אבל עכשיו אני בעננים.. אני:סיפור יפה...מה אתה חושב על ישראל... מיוטיסמון:זה מקום מאוד פתוח וחם אבל מדכא...כל הפיגועים האלו...אבל האקלים נחמד...יש כאן יופי של ים... אני:איך אתה מיסתדר עם הדרישות התזונתיות ה..מיוחדות שלך? מיוטיסמון:אה, את מיתכוונת לדם...טוב אני וגאטומון פתרנו את הבעיה... אני:איך? מיוטיסמון:את לא רוצה לדעת *פיתאום גאטומון באה בריצה* גאטומון: מיוטיסמון בוא , הולכים לחדר במלון מיוטיסמון :*עושה פרצוף מאושר* מה שתגידי מותק! אני: אה..תןדה על הרעיון.. והנה תמונה נחמדה שצילמתי...

OFIRB9

New member
אה מגעיל.....

*טובעת בחלקי פח שצ'ו הוציעה ממגרש הגרוטאות* (או המשחקים של איילי וצוציק) צ'ו"איך את מעיזה?!" אני"סליחה, אף פעם לא אהבתי את מיוטיסמון אהבתי את הקול שלו" *פוגעת בי פחית מהתמונה של מיוטי* אני"איה!"

Apikachu L

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

Digi Lista

New member
הקפצה...

אני לא אוותר על זה(תיכף אני אשרשר)...
ככה זה עם אנשים עקשנים...אני אשמח שכמה שיותר ישתפו פעולה,חבל שהעיתון יעלם,אני דווקא אוהבת לכתוב ולקרוא בו

Apikachu L

New member
כן!!!!!!!!!!

ייאלה עתון..! כולנו אוהבים את ליסטה כולנו אוהבים את ליסטה כולנו אוהבים את ליסטה כי היא ממש גדולה... אופס שוב הגזמתי...

OFIRB9

New member
גם אני מגזימה!

ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה! ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה! ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה! ליסטה!ליסטה!ליסטה!(אני אמשיך!)ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה! ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה! ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה! ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה! ודיי!!! חחחחחחחחחחח

meytar

New member
איזי נחבא אל המקשים.

היי מה המצב? כמה חגים יש לכם פה? אז שמתי לב כמה אופניים היו פה ביום כיפור. שמעתי על זה שאנשים לא אוכלים ביום כיפור, אנחנו דווקא זללנו. בסוכות הוזמנו לאושפיזין של הרבה אנשים, וקארי המליצה לנו במיוחד לא ללכת לאושפיזין של אורנה ומשה דץ. אז בסוף כמו שטאי סיפר בנו לנו סוכה מיוחדת, ולמדנו להכין שרשראות אקורדיון. איזה יופי זה! אתמול נסענו לסוכה של יובל בנאי, סתם ככה התארחנו אצלו, אפילו שזה לא היה ממש הערב חג. שמנו לב שלא היה לא אתרוג, והערנו לו על זה, אז הוא אמר שהוא יארגן עוד איזה איחוד, ותוך כמה ימים יהיה לא מטע אתרוגים. לקינוח קיבלנו "משהו קטן וטוב"- קרמבו חצילים! מאט הקיא אחר כך ואמר שבחנוכה, הוא נשאר כל שמונת ימי החג במלון. שלחתי מייל לאמא שלי, והיא ואבא שלי באו לארץ לחמשוש יחד עם הכלב יוטר, ועכשיו אני פחות מתגעגע. שמתי לב שמיתר כתבה עלי שאני כמו ערבה. מיתר אני הולך לשלוח לך וירוס קטלני למחשב... סתם לא. אני פריק מחשבים ולא ערס מחשבים. ביי ביי קוראים יקרים וחברי פורום דיג'ימון- להיתראות עד הפעם הבאה, איזי!

meytar

New member
והתמונה...

איזי:אני יודע שזה היה קצר, אבל טאי כבר סיפר הכל...

moon flower

New member
כן זה קן ^^

אז שוב שלום, הפעם אני מעדכן מהמרתף תחת השמש הקופחת של ארציכם החמימה, אם אפשר להגדיר כך אני תפסתי לעצמי קצת שקט, רק אני הלבטופ והאולטרסול (טוב... אז אני מעריץ של ד"ר פישר!), לא מזמן נוחכתי בעובדה מעניינת שיש אצליכם המצאה גאונית בשם במבה! אני כמובן סיפקתי לעצמי הרבה כאלה, כי זה ישראלי ואני רוצה להיות צבר (לא קקטוס ולא חומוס... צבר!), כבר התחלתי ללבוש סנדלים ואני מפצח גרעינים בכל מקום אפשרי (אני פשוט לא מבין... זה אוכל לאוגרים וציפורים וזה טעים כ"כ!), גם כן התחלתי לשמוע שירי ארץ-ישראל ואני חייב להודות כי התאהבתי בצביקה-פיק! (אבל לא במובן הזה... רק בשירים...), כמו כן אימצתי לעצמי כמה חולצות של מכבי, הפועל בית"ר ועוד כמה שאני לא מכיר ^^, ועכשיו לשאלה שלי אנשים- מי הגאון שהמציא את "חכם בשמש ראש גדול!"? אני חייב להודות שהוא צודק כי שמתי לב כשמה ראשים התחילו להתנפח פה... ולכמה להתכווץ (שיו... הראש של דיי-צ'אן הוא בגודל של בוטן עכשיו!><), ועכשיו לביקורת שלי אליכם, כמו שטאי אמר, את מה שהוא אמר... (נהייתי סנילי בגלל הפיצוחים...), אני מסכים איתו! ובכל זאת אני מודה לכל הבנות שניסו לפרוץ לשירותים ולחדר (ככה גיליתי את יכולתו האמיתית של מסטיק הבזוקה!), אתם יכולים להגדיר אותי כישראלי לחלוטין כי אני לובש כובע טמבל (אני מקווה שזה לא רומז על תוכלת השכל...), נועל סנדלים ומקשיב למתי-כספי... עד הפעם הבאה! אוהב קן מהמרתף המואר בהחלט!

למעלה