הקפצה...

OFIRB9

New member
חייבים בוקמון?

אני שונאת אותו................. והוא מדבר רק שטיות ספרותיות, אז אני מצוטטת מה שיש לי! אממממ כתבתי את זה בשירשור הקודם "טיקיי, בבקשה תפסיק לבכות כי גם אני עלול להתחיל" "אני? אני בכיתי רק כי אתה בכית!" "טוב, עם אתה בוכה כי אני בוכה ואני בוכה כי אתה בוכה אז אף אחד מאיתנו לא אמור לבכות נכון?" (ברקע קולות בכי) אני יכולה להמשיך על השיחה הזו

Digi Lista

New member
הקפצה../images/Emo13.gif

כול הכבוד על היוזמה מילי

הממ חבל שזה של דיג'ימון

לא שאני רוצה שנחרוג מהנושא של הפורום, פשוט אני לא זכר הרבה ציטוטים בדיג'ימון, אני זוכר יותר בג'קי צ'אן בלעכס

OFIRB9

New member
ג'קי צאן זה טוב!

נומו בלווה ולאדי צאו!!!! טוב שיהיה, אבל הבא של נימון כי הוא קורע!!!!!! "משהו כאן לא בסדר, מכריכה לכריכה רק עמודים ריקים"

אמ... לא ראיתי פרונטיאר ;;

אז תסלחו לי ^^' הביטוי שחוזר על עצמו יותר מדי פעמים בדיג'ימון: "אני רעב" כמובן שזה בא בכל מיני צורות צבעים וקולות: עם קירקור קיבה, עם הבעות פרצוף... יאללה, חוץ מגילמון שאני בטוחה שאומר את זה לפחות 5 פעמים בעונה תביאו ציטוטים גם של דמויות שאמרו את זה ^^

OFIRB9

New member
"טקטומון, אני רעב"

"אבל רק אכלת" "אז מה הנקודה שלך? ריגעון" כן, ערבבתי

אוף!><

רק בוקומון!!! אני מנסה להזיז קצת את הפורום ולהחזיר אותו לפורום דיג'ימון, ואתם לא משתפים פעולה!>_<

Digi Lista

New member
כי זה אמור להיות כרגע רק בוקומון...

לא דמויות אחרות מהסדרה...לזה מילי התכוון... בכול מקרה הינה משפט של בוקומון מהפרק אתמול "כן,אבל לא בטוח מה נוכל לעשות כשאנחנו רחוקים כול כך" במקום המילה מה נשנה לאיך ונוסיף את המילה זה אחרי לעשות ומה קיבלנו "כן,אבל אני לא בטוח איך נוכל לעשות את זה כשאנחנו רחוקים כול כך..." למי שהבין בוקומון הפך בזה הרגע למדריך לענייני מין...
טוב,זה לא מצחיק אבל זה המקסימום שהצלחתי כרגע להגיע אליו...

Goggle Girl

New member
אני הכי אהבתי

כשכולם ניסו לעודד את קוג'י אחרי שמצאו את קואיצ'י, אז פאטאמון אמר שהוא רוצה אחים גם, אז נימון איחל לבוקומון בהצלחה XD

Goggle Girl

New member
ואז אח"כ, כמובן, באה המשיכה במכנס

לא יודעת למה שתי הודעות שונות ^.^; היה חמוד גם כשקוג'י הפך לבוולפמון, אז נימון שאל את בוקומון איך הוא יודע על זה. "טיפש, אני יודע הכל על זה! ................................. ................................. ................................. *חשבתי כבר שנתקע הפרק* תראה לו, בוולפמון!"

OFIRB9

New member
הוא לא משך אז

הוא אמר "למה אתה מתכוון בדיוק?!" הקלטתי וראיתי את הפרק הזה מליון פעם, ולדעתי מה שטקי אמר לא ממש עודד, זה רק אני? על תייבשו אותי אה, למה כשהביצה עמדה לבקוע עשו סצינת הריון? אחרי הכל, בוקמון לא הרגיש כלום, הוא אפילו לא הטיל את הביצה הזו, מה הוא מתבכיין (אהבתי כשהיא נחתה לנימון בידים)

Goggle Girl

New member
הייתי בטוחה שכן. נו טוב

הקטע עם הסצינת הריון היה לטמון בנו את ההרגשה שהנה הנה הביצה בוקעת ולהסיח את הדעת מהאופציה שהתינוק שם ז*ן על כולנו
ואז ההפתעה כפולה ומכופלת כשקוג'י דיג'יגדל בצורה חדשה. זה, ופאוזה קומית כי לא יעלה על הדעת שכל הפרק יהיה רציני

Digi Lista

New member
זה היה חשוב להקפיץ כי...

א.אכן הכנסתי למאמרים בקטגוריה "פסוקה של דמות" ב.צריך להביא עוד ציטוטים-השרשור אומנם נראה גדול אבל רובו ריק מציטוטים של בוקומון-יאללה להפציץ!

Leemon

New member
ציטוטים של בוקומון ../images/Emo13.gif

"תעביר לי את החריף" (בפרק שבו הם התארחו אצל הטוקנמונים) "תביאו את הכאלה!" (באותו פרק) "ניתן אותך בתור אוכל לאחת החיות ותגלה את זה מבפנים!" (בפרק שבו הם גילו על נשמות החיה אחרי שנימון אמר משהו טפשי [טוב, תמיד הוא אומר משהו טפשי..]) אני לא זוכרת עוד...

למעלה