הקפצה...

אני...

ב7.8 ב7 לאוגוסט, איך שקל לכם יותר לזכור ^^' אמ... לי לא ממש משנה מי, אבל אחד מאלה תמיד יהיו יותר ממוזמן ^^: - דיג'ימון: טאי, קוג'י, קארי מהעונה ה1 (היא חמודה ^^) וגטומון. - אינויאשה - פאקייה (פרינסס טוטו) - קיו, הארו מפרוטס באסקט - בייבלייד: ריי, וקאי יכולים לבוא ביחיד או בזוג ^^ - דאיסקה מדי אן אנג'ל ואמ... כל תמונה גותית או שקשורה ללילה וליצורי לילה ופנטזיה תתקבל בברכה ^^ אגב, יומולדת שמח למי שהיה יהיה וסתם כי תמיד כיף להגיד ^^

Seto¥Girl®

New member
אני ב15.11, יום שבת....

דיכי *-* בדרך כלל אני מביאה לכל הכיתה ממתקים ואז איזה חצי שע האנחנו לא לומדים, אבל בגלל שזה שבת והכיתה החדשה היא ארבעים ילד -.-; מה שאני רוצה זה תמונות של הבישים הבאים: סטו באקורה כל היאמים (כי הם ממש טעימים^^) יוגי ג'ואי מאליק אמלדה (הוא/היא שלי! מוהאהאהא^^ למרות שהוא ניסה לרצוח את סטו...) אורוון או איך שלא קוראים לו (ואתם יודעים שמאי הביצ'ית מנסה לגנוב לי אותו?! בלונדה מנופחת חזה פומלה אנדרסון שכמוה! >< היא של ג'ואי!) דאראטץ (ואבוי למי שתנסה לקחת לי אותו, הוא כוסון!) פגסוס (טוב הוא המקורי, דאראטץ רק אחר כך....) אממ.. אה... *חושבת* אה, דיוק!!!! מיסטר קובי קוביות! ^^ מאט מעונה שתיים קן קואיצ'י קוג'י קאי ריי **אממ...** סטו כבר אמרתי? שונן איי פיקים של גוגל וחופית ורייסי ואופירה ומון שירים של לורי *-* המון תמונות חמודות של סטטה^^ אממ.... וזהו
דרך אגב שמתם לב שרק ביוגי הו הגיבור הוא לא נדחף והוא ממש חמוד? כאילו, יוגי הכי טוב, אבל בסך הכל הוא לא הכי חתיך ולא הכי טוב, והוא תמיד מבואס מזה שיאמי יוגי בא במקומו, והוא חושב שטיה אוהבת את יאמי ולא אותו, והוא כזה צ'יבי קטן חסר אונים וחמוד^^ כאילו, הוא ממש נחנח... אפילו להרוד זבוב הוא בטח לא הרג... וחוץ מזה, אם הוא הצליח להרכיב את פאזל המילניום שלו, הוא גאון!

Goggle Girl

New member
פיקים ליומולדת? @.@

יופי, אני ביובש טוטאלי וזאתי רוצה פיקים! קוג'י: את לא ביובש -- קואיצ'י: נכון, לא חסרים לך רעיונות להתעלל באחי המסכן ^.^ קוג'י: ואתה שמח כי? >< קואיצ'י: כי היא לא מתעללת בי ^.^ טאקויה: אח, הקללה בלהיות הבישי המועדף קוג'י: -- *שולף את המוט הנאמן* קואיצ'י וטאקויה: 0_0 *רצים על נפשם*

Prince Rose

New member
לא שזה משנה משהו...../images/Emo104.gif

אוטנה/קוזואה/ג'ורי/שיאורי/אנשיי מ"שוג'ו קאקומאי אוטנה". ריי מ"אוונגליון".

moon flower

New member
שלי! והוא דיי קרוב (עוד שבוע)

אממ ב 4.10 (את זה אנחנו כבר יודעים) אז ככה: *המון טאקוג'י וקוג'יקויות (ויש הבדל! ^^) *המון קוג'ים, טאקויות, קואיצ'ים, מאטים, טאים, דיי-צ'אנים קן-צ'אנים וגם כמה תמונות של טיקארי לא יזיקו ^^ *המווון דייקנים (מכורה שכמוני! ><) וגם המוווון טאיטואים! *מסדרות אחרות: האלה ממגהמון (רוקמן ^^ מיי ניו לאב!) חחח... ריי-קון וקאי מבייבלייד (מיאו! ^^) באקורה צ'אן! *-* מיוגי-הו (אני מחשיבה אותו לאחיו האבוד של מיוטו שגם תמונות שלו אני רוצה! ><... ובאמת שבאמת שהם דומים!) מיוטו ופאקייה יוקי ושואיצ'י *-* (גראוויטיישן) אממ סאקורה ושאורן מקארדקפצ'ר סאקורה ^^ וקנטה ומרינה (והמבין יבין!!!) ובעצם כל בישי שקיים בעולם!!! (אני רוצה יותר מדיי) אה וגם הרבה פיקים של גוגל, לייט (בחיי שהיא יודעת לכתוב על דיכאון!), שירים של לורי ועוד פיקים של מילי (הוא עדיין צריך להמשיך), ושל פירי, של יאנה (גו אפיקאצ'ו ומיוטי!!!), ובעצם כל פיק קיים בפורום! (כן גם של ספון!) ולכל מי שיש לו ממולדת בקרוב! מזל"ט ממני!

OFIRB9

New member
שלי!!!

שלי ב11.6! של מיני ב31.6 של איילי ב20.9, בעצם, לפני שבוע בערך.... איילי:כן! והעוגה עדייך תקועה בשיער של מיני! >צוחקת< מיני:חבל לבזבז ככה עוגת קרמבו! ):( אניוואי, לי יש את היום הכי טוב, 9 ימים לפני החופש, ולא צריך לחכות בכל כך סבל, ככה מחכים גם לזה וגם לסוף השנה, אז מאושרים כפליים

OFIRB9

New member
ליומולדת של מון

יש לי מתנה מיוחדת, וגם פרק מיוחד (אני מקווה שאספיק) אני מתכוונת לעשות הרבה דברים לקראת היומולדת, וגם אתם!!! לכבוד יומולדת של מון, שירשור צ'יבים!!!!!! מונוש, עוד.....WWWWWW הסתבכתי.... עוד 9 ימים!!!!!!!!! לא? מילא... למהר! אני צריכה לכתוב הרבה כדי להספיק להגיע ל9! סלחו לי!!!! >רצה לוורד<

Digi Lista

New member
שלי ב17.11

כן...יומיים אחרי ענבר(היום הולדת שלך יוצא ביום שבת כי שלי השנה יוצא בשני,באסה באותו יום יש ביה"ס
)... אני לא אוהבת לבקש דברים(אם כי ברור מי מהדמויות עדיפות עליי
),אני לא מרגישה בנוח,ובכלל אני אוהבת תמונות אבל הרבה יותר ברכות והשקעה(כלומר את הכוונות ולא בהכרח את התוצאות)ככה שאין לי בקשות מיוחדות(זה עדיין נראה לי משונה בדיוק כמו בשנה שעברה ששאלתי אם אני צריכה לציין את התאריך שלי בלוח אירועים,זה מוזר...)

Digi Lista

New member
הקפצה...

בואו נארגן מחדש את שרשור הימי הולדת והבקשות כי הסתבכתי קצת(וחוץ מיזה שלא כולם רשמו...)

Goggle Girl

New member
טוב, שלי

25.7 רוצה: קוג'י והרבה ממנו ^_^ אם יש עוד אנשים איתו בתמונה לא משנה לי, העיקר שהוא יהיה שמה (כלומר, כל זוג שהוא איתו. כולל נימון\קוג'י.
) יולי. לא משנה מה, היא הדמות האהובה עלי מהעונה השנייה יחד עם דייויס. דייויס. טאקאטו ^.^ וזהו. ועכשיו לחכות שנה עד שיגיע שוב היומולדת שלי -_-

Digi Lista

New member
את עוד רחוקה....../images/Emo3.gif

אבל אולי נקדים לך את היום הולדת כפיצוי...מה דעתך לתפוס תאריך בתקופת יובש רצינית(עכוד חודש נניח)ופשוט להכריז שזה היום הולדת שלך ככה נוכל לחגוג לך ולפצות על החגיגה הקטנה בתאריך המקורי

OFIRB9

New member
לי יש עוד הרבה זמן

אבל אני רוצה תמונות של צחוקים בשביל מיני תמונות של עיינים יפות לקן צ'אן וקואיצ'י, תמונות שחורות כמה שיותר לאיילי ובישבילי? מייאנמון!!! חה! למון יש לי מתנה משו משו

אין לי מושג איזה תמונות אני רוצה

ואני ב-17 לפברואר, למי שלא יודע. בכל-אופן, אל תעשו את השרשור ב-17, ולא ב-18 ולא ב-19, כי אני לא אהיה כאן. ב-17 עד ה-19 יש לי טיול שנתי של הבית-ספר (תודה על המתנה
) ויוצאים בחמש בבוקר, מה שאומר שאני אצטרך לקום בארבע ו...(תודה על המתנה
). כשאני אחזור אני אודיע שחזרתי בהודעה חדשה ולשם תשרשרו את התמונות של טנטומון, פאטאמון, גאטומון, גאבומון, ריינאמון, ארמדילומון, וורמון, טריירמון וגדילותיהם, ואם אתם רוצים גם דיג'יגורלים אז את איזי, מאט, מימי, טיקיי וקארי מעונה ראשונה, יולי, קודי, קן, הנרי, ריקה, קוג'י, קואיצ'י, ג'ונפיי ואיזומי. אה, כן! גם אימפמון, אבל בלי בילזמון! מה שמזכיר לי שאני צריך להתחיל לקרוא את בעל זבוב.

למעלה