הקפצה...........

שלום!

בס"ד שמתי לב שאתה נכנס מדיי פעם לפורום שלנו. אגב מצטער שלא זכית בתחרות התמונות, גם אני לא קיבלתי קולות. ועכשיו לשאלתך: אין אפשרות לקבל מסרים אישיים אלא אם כן אתה חבר במערכת! אמליץ לך להרשם ולהיות חבר קבוע בפורום שלנו! שבוע טוב,

טוב אז ככה:

בס"ד בקשר להטרדה, ובכן אתה לא מטריד אותי, זהו תפקידי ואני שמח למלא אותו! עכשיו, זה הכרחי שתרשם בתור חבר, ולמה? משום שאנו מגבשים את רשימת החברים ושולחים להם כל שבוע (או לפחות כמעט כל שבוע) דף עידכונים. מה חדש, חדשות חמות, עידכונים וכו´... חשוב מאוד שתרשם, וכל חבר בפורום חשוב שירשם!!! אם לא תרשם אתה עלול להפסיד דיווחים חשובים והודעות חשובות! ושוב שבוע טוב,

../images/Emo26.gifמספר הודעות שימו לב../images/Emo36.gif

בס"ד שבוע טוב, איך עברה השבת? קיצר אנו רוצים לעדכן רשימה של כל חברי הפורום במסרים אישיים. זאת אומרת שתהיה לנו רשימת מסרים אישיים של כל מי שמעוניין לקבל הודעות. כל שבוע תשלח הודעה למסרים עם עדכון שבועי, מה חדש וכו'.... אז לשלוח מסר אישי לליאור והדסה, כותרת נושא ההודעה: הוספה. עידכנו את הסקר ואותי באופן אישי הוא מעניין (הסקר הוא עפ"י רעיונו של החבר החדש בפורום שלנו "אשקלוני"-שאנו אומרים לו: ברוך הבא). מי שלא שלח פרטים לסניף הוירטואלי שישלח לליאור השריף מסר אישי עם פרטיו. תחרות בדיחות נפתחה... אתם מוזמנים להשתתף... אגב בסקר הקודם שערכנו (התמונה הכי מצחיקה) זכה: שרוך... הוא זוכה בחופשה זוגית במוקטעה+אירוח חד פעמי עם שירות פיצוץ מתנת "עראפת תיירות ונופש".... שבוע טוב לכם....

koendana

New member
שבוע טוב לכולם! ../images/Emo24.gif

שיהיה לכולנו את השבוע הכי טוב שאפשר....!!!!!!!!!!!!

למעלה