הקפצה!

dragonit12

New member
שששששששששששאלום !

מה נשמע כולם? איך הולך בחופש? ועכשיו לעניין שרציתי. הפורום מת. סליחה,הוא לא מת. הוא בהתקפת קוקה קולה וילג'. אני רוצה להחיות אותו. שנכנס לכאן כמו פעם, שנהנו וסיפרנו אחד לשני המ קורה. ומה עשינו באותו יום. נהנו פעם! אז...נעשה זאת? אז שאלון קטן. עובד/ת בקיץ? איפה? נהנה/ת?{בעבודה} כמה משלמים לך לשעה? מה עושה בחופש? חופש נעים!

dragonit12

New member
אז..אני אענה ראשונה!

אז שאלון קטן. עובד/ת בקיץ?יאפ איפה?קייטנה נהנה/ת?{בעבודה}בטחחחח! כמה משלמים לך לשעה?שכר מינימום
מה עושה בחופש?עובדת,מטיילת,נפגשת עם חברים,ףקרואה סרטים,עושה מסיבות הפתעה,ועוד כמה דברים
היום הייתי עם הקייטנה בזכרון, היה נחמד מאד
אבל אני ממש עייפה. אולי עוד מעט אלך להיפגש עם חברים. יום מעולה

hili2006

New member
סליחה?????????

עיושה מסיבות הפתעה??? אסקיוזמי?????????. מזה אמרו להביע?? מי ארגן את כל המסיבה לבתאל????? מה קונים, איפה זה, מה עושים.. מתי זה יהיה...??? הקרדיט שלי!!!!
עובד/ת בקיץ? בערך.. איפה?עבודות מזדמנות של קידום מכירות של מוצרים בכל מיני סופרים נהנה/ת?קצת מבאס לעמוד 4 שעות שלמות על הרגליים אבל פוגשים אנשים מעניינים... כמה משלמים לך לשעה?23 מה עושה בחופש?לומדת... כן יש לי הרבה ללמוד.. החיים קשים. (שלומית.. שה)

את הפורום ניסיתי להחיות אותו ע"י כמה משחקים

אבל ראיתי שיש פה יותר ממפרסמים מחברים אז הפסקתי בכלל להיכנס לפה,ואז התחילנה מתקפת הקוקה קולה אני רואה שאת מנהלת חדשה,אז אני חושב שאת צריכה לעשות טאגליינס ולעשות תקנון חדש ולמחוק את כל הקוקה קולה הזה ו..עוד טיפה קטן,תשימי אותי אדום...?

hadarinke

New member
יאללה גיוסים לפורום!

בואו נתחיל להפציץ פה שרשורים מטורפים ושאלונים ודברים כיפים! מישהו רוצה לחבר שאון היכרות מחודש+ משהו על הקיץ ועל בצפר + משחקים?D:

hadarinke

New member
והשאלון../images/Emo9.gif

אז שאלון קטן. עובד/ת בקיץ?קצת... איפה?בבית של דודה בבייביסיטר ואצל השכנה
נהנה/ת?{בעבודה}כן... רוב הזמן.... חוץ מדודה שלי שמעירה אותי ב8 בבוקר לבוא לפארק עם הילד שלה... כמה משלמים לך לשעה?20 לדודה, 25 לשכנה
מה עושה בחופש?הרבה... אוכלת, ישנה, שותה, קונה, וכל דברים אחרים של בטטות=]

me123

New member
../images/Emo98.gif

עובד/ת בקיץ? לא
איפה?
נהנה/ת?{בעבודה}
כמה משלמים לך לשעה? הכל פה מתייחס לעבודה בחופש?
מה עושה בחופש? לא עובד
ולומד את כל מה שפספסתי השנה

למעלה