הקפצה

שאלה למבינים בחליל צד ...

שלום, יש לי שאלה לגבי חליל צד ... אני גרה בארה"ב ואני מנגנת לאחרונה על חליל צד (באופן עצמאי ללא מורה) ... 1. השאלה שלי היא לגבי הסוג :YFL-381/381H (ללא G למבינים בנושא) רציתי לדעת עד כמה הוא שונה בצליל שלו או בכלל מהמודל: YFL-221 ... אני גרה בעיר שיש בה בי"ס למוזיקה והחנות שממנה אני מתכננת לקנות היא שייכת לאונ'. 2. שאלה נוספת לגבי המחיר: המחיר לגבי הסוג שאני מעוניינת לקנות : YFL-381/381H הוא: 750$ הסוג שאותו אני משכירה כרגע : YFL-221 עולה 375$ האם המחיר הזה זול יותר מבארץ? (למי שיודע כמובן...) חשוב להבהיר שהחליל צד שאני מדברת עליו הוא של ימאהה (YAMAHA) . בתודה מראש, דניאל.

BobMarly

New member
אין כאן אף אחד שמתמצא בחליל צד?

מציע אולי לנסות ליצור קשר דרך הפורום עם רומן רפאל קונצמן, יכול להיות שהוא יכול לתרום משהו. מה דעתך איש?

BobMarly

New member
אז הנה קריאה

כל מי שמכיר או יכול ליצור קשר עם רומן קונצמן מוזמן להודיע לו שפורם כליזמרים מעוניין לארח אותו. איש, מציע שתקפיץ את ההודעה לקצת זמן כדי שיראו אותה היטב.

וואו איזו הפתעה, פיתאום מגיבים....

טוב אז יש לי קצת עידכונים, אבל קצת מאכזבים .... קניתי את החליל של ימאהה YFL-381HA היום עלה לי קרוב ל-800$ הרבה הרבה כסף שחסכתי, כל אגורה שחוקה... בקיצור, חזרתי עם הכלי הביתה התחלתי לנגן ...והרגשתי שאני "מרחפת" איזה צליל!!!! מדהים כמו בתזמורת !!! אבל אתם לא תאמינו, קניתי את החליל בחנות ידועה (PRO-WINDׂ) שמוכרת כלים רק של ימאהה ..הכלי כולו שרוט (בעיקר בחלק שאני מחברת בין המקום של הידיים לבין הפייה!!! כל החלק שמחברים אותו (ולא רואים אותו כשמנגנים) שרוט!!!!! אני הולכת מחר לנסות להחליף לאחד באמת חדש....אני כלכך מאוכזבת ששילמתי הרבה כסף ...בעצם לא בדקתי אותו ממש אבל רק עם מנורה שהסתכלתי באור ראיתי פיתאום שריטות וגם בין על הכלי עצמו מבחוץ... זהו אז עכשיו אני מחכה למחר... אשמח לשמוע מהם הדברים שחשוב לבדוק בכלי נגינה, לצורך העניין חליל צד ... זהו, מקווה לחזור עם הודעה משמחת! דניאל.

BobMarly

New member
זה ניסיון

אם הכליזמר חלילן שדבאנו עליו בהודעה (רומן קונצמן) יצטרף, אז זה יהיה פנטסטי וילמד את כולם.

BobMarly

New member
כמה חבל

מתי הוא נפטר? היה חלילן מדהים, אני עוד זוכר שהוא ניגן ג'ז עם ארהלה קמינסקי. הוא היה מוסקאי באמת גדול.

בנשו

New member
נראה לי

שלפני כשנתיים. הוא היה גרוש וגר לבדו ביסודות. בשבת, כשלא הגיע לתפילה, הלכו לביתו ומצאו שהוא נפטר.

BobMarly

New member
נורא

מעניין שלא היה הד תקשורתי לעניין בכל זאת מדובר במוסיקאי באמת גדול. כנראה שלא היה מספיק בברנג'ה בשנים האחרונות.

meir99

New member
אח סיפור עצוב באמת , חבל שלא נעשה י

יותר להכרות עם המוסיקה שלו.

למעלה