הקפצה

איש הרוח

תעלה את זה לאורגן שלך,מענין אותי איך תשמע את זה ,כי עשיתי ת'קול הווקאלי הזה שיש באורגן ופה במחשב זה נהפך לפעמונים.סתם פיברקתי משהו.

תשמעי, אחרי שאיש הרוח עיבד את

הקובץ הזה, זה פשוט מצויין ומקורי מאוד. חבל רק שכשאת מכניסה את זה למחשב את לא דואגת למחוק את הליווי המיותר.

סליחה טעות. פשוט הוא הוסיף נפח

לקובץ שלך לכן זה נשמע יותר טוב. יש שם שני סולואים: 1. סקסופון. 2. פעמונים. יש ליווי של מקצב עם תופים ובהתחלה יש קהל שמריע ומוחא כפיים.

טעות!

יש שם שני סולואים:מקהלה ווקאלית וגיטרה חשמלית,את המקהלה הוואקלית אין לך אפשרות לשמוע כי אין לך את זה באורגן והמחשב משנה את זה לפעמונים .מה שנשמע לך סקסופון זה גיטרה חשמלית.

ואת רואה ? בכל זאת זה עדיין נשמע

טוב. התאהבתי. עכשיו השאלה אם חברי הפורום, חובבי היהדות גם יאהבו את הסוג הזה.

מקהלה - דבר חדש. ולדעתי סקסופון

מתאים מאוד. אם בכל זאת את רוצה לשנות הסקסופון לגיטרה חשמלית. תורידי את התוכנה anvil studio, אבל אני מאמינה שגם בקיובייס יש האפשרות הזאת. רק לא ניסיתי. בתוכנות האלה להיכנס ולשנות הכלי. גיטרה חשמלית יהיה קל למצוא, אבל מקהלה ? - chorus ? אני לא יודעת אם יש דבר כזה בתוכנות. אולי כן.

דווקא לא נגעתי

בהזדמנות ננסה לעשות עם הMAKEUP TOOLS שינויים במבנה השיר ונעלה מחדש.ע"י התוכנה המדוברת שמובנית בE80-G70,אפשר לעשות המון שינויים בקבצים.גם מקצבים וגם שירים.העבודה תופסת אצלי הרבה זמן ולא הספקתי עדיין לנבור באורגן כמו שצריך.אני חייב לומר עליו כמה מילים טובות בהזדמנות זו. הבעיה היא המשקל:22.5 קילו. מעבר לכך, נוחות התיפעול בהופעה מצויינת-האורגן נשמע יופי בהגברה.יש לו נוכחות חיצונית וגם פנימית מרשימה מאוד
המחיר אמנם בשמיים.מי שאוהב את העסק ומכור לו, האורגן הזה בהחלט יכול לתת הרבה שעות של הנאה.גם בהופעה וגם בבית. למרבה ההפתעה והיא ענקית,רולנד למדו מלקחי העבר הן בתיפעול עם יוזר פרוגרם מובנה והן מבחינת אמינות מצויינת. אני שומע הרבה תלונות על הG70 על גרסאותיו שהוא נתקע מידי פעם.הE80 לא נתקע אפילו פעם אחת
הידד לרולנד

למעלה