הקפצה

LindZiv Cohan

New member
חבריקוס, לא כיף שהפורום ככה../images/Emo10.gif

הגעתי למסקנה שהפורום כל כך יבש בעיקר בגלל שאנחנו לא מגובשים מספיק. כן כן, אני יודעת שאני נשמעת כמו מורה של כיתה ב'3 אבל זה נכון
אנחנו צריכים להכיר יותר.
אזזזזזזזז [אני מבקשת מכולכם לקרוא ולהגיב בסוף, אני יודעת שזה ארוך, אבל אם הפורום ימשיך ככה זה לא יהיה נחמד בכלל
] 1. לדעתי יהיה מגניב להתכתב באייסיקיו\מסנג'ר, זה גם יכול לעזור לגיבוש הפורום- הנה המסן שלי אתם יכולים להוסיף זה יהיה נחמד- [email protected] וגם אפשר להחליף ביניכם את המסן\אייסי שלכם... 2. להתכתב בצ'אט של תפוז גם יכול להיות ממש נחמד... כבר עשינו את זה פעם כמה מאיתנו והיה מצחיק
[אהמ, דניאל ודפנה
] אז למי שלא יודע איך- בראש הפורום, מעל איפה שכתוב לינדזי לוהאן, בהנהלת בלה בלה בלה יש שורה שבה כתוב "ראשי", "תקנון הפורום" וממש ליד זה כתוב "ChatTV". תלחצו על זה והופ! אתם נמצאים בצ'אט של הפורום! אז פשוט צריך לקבוע יום ושעה וזה יהיה כיף
3. פעילות בפורום! אחת הסיבות שהפורום לא מתפקד, היא שאין בו מספיק פעילויות, משחקים וכו'. אז כשעולים לי רעיונות אני מפרסמת בפורום משחק כלשהו, וגם אתם יכולים:) אם יש לכם רעיון למשחק מגניב, פעילות או פינה שבועית וכאלה, תפתחו הודעה חדשה עם הסבר על זה ותתחילו את הפינה שלכם!
לדוגמא פעם דנה [קמילה רוחאס] היתה פותחת כל שבוע בערך את פינת "משטרת האופנה", שבה חברי הפורום היו מדרגים את לבושה של לינדזי בתמונה מסוימת. 4. המכתב ללינדזי כבר המון זמן שיש לנו את הכתובת ליצירת קשר עם לינדזי ואנחנו לא זזים עם זה. צריך לקבוע תאריך ושעה שם נשב כולנו יחד ונכתוב לה מכתב [בהתחלה בעברית ואחרי זה נתרגם לאנגלית]. זה יכול להיות במסנג'ר, באייסיקיו, בסקייפ. רק שיש בעיה, לא לכולנו יש את אותן התוכנות. לדעתי כדאי לעשות את זה בצ'אט של תפוז, שם כולם יכולים לדבר וזה הכי נוח. צריך לבדוק את העניין. 5. מפגש פורום עכשיו אנחנו נמצאים בחופש פורים, וכמו בכל חופש אני נוסעת לעזריאלי [ביום ראשון], מי שרוצה- אני שם. נוכל לארגן מפגשון קטן ביום ויכול להיות נחמד... [מי שרוצה שיפנה אליי במסרים ונראה מה נעשה עם זה] אני יודעת שזו התראה קצרה מידי, כן? אבל לא נורא..
בכל מקרה, אני חושבת שבפסח צריך לקיים מפגש פורום ראשון, זה חופש ארוך וחייב להיות יום אחד שכולם יכולים...
עד אז נראה כבר. זהו כעיקרון, אם יש לכם עוד רעיונות לעורר את הפורום מהתרדמת הזו, תכתבו מה הדרך שלכם..:) שיהיה לכם אחלה סופשבוע וחופש פורים כיף וטעים

o DaNiEl o

New member
../images/Emo45.gif

בקשר לדבר הראשון
, הוספתי אותך
ואפשר לעשות שרשור נוכחות שכל אחד ירשום דרך ליצירת קשר וזה
בקשר לצ'אט, יהייה נחמד מאוד היה מצחיק פעם קודמת עם הערבי
משחקים
אין לי רעיונות
חשבתי על עיוותים אבל, זה פורום ללינדזי לוהאן ככה שהכי הגיוני שתהייה רק לינדזי
המכתב, אין לי מושג מה זז עם זה
ובקשר למפגש, אני לא יכולה

LindZiv Cohan

New member
אלולידדדד../images/Emo198.gif

אפשר לעשות עיוותים של אנשים ששיחקו איתה או משהו.. או עיוותים של לינדזי וצריך לזהות מאיזה תקופה לקוחה התמונה...

o DaNiEl o

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo6.gif

כן, אבל לאדעת זה יהייה מוזר לא

Lindsay24

New member
../images/Emo26.gif

אניי בעד לעורר את הפוורוםם
לפי דעתי המשחק תמונות שהתחילו היה ממש נחמד.. רק חבל שלא כולם שיתפו פעוללהה |: בקשר למפגש פורום - בהחלט אפשר לארגן אחד.. לפי דעתי יהיה ממש נחמד
אפשר לעשות באמת שירשור יצירת קשר שבו כל אחד כותב את המסן / אייסי שלו וככה כולם יוכלו לדבר עם כולםם :) ואפשר להחזיר גם את משטרת האופנה , אבל כולם צריכים לשתףף פעוללה ! אין בעיה להתחיל משחקים כאלה , פשוט לא כולם בעניין וחבלל \ = בכלל מקרהה . הנה המסן שלי - [email protected] והאייסי שלי - 304273964 [ לכל המעוניינים ] זהוו חח

../images/Emo45.gifאחלה יוזמה..

אני מסכימה איתך שצריך להזיז פה קצת ת'עניינים אז כל מה שאת צריכה בו עזרה אני לשירותך חח

למעלה