הקפצה - שרשור הגו - ולא של היקארו

imdark

New member
טוב אז איזו פתיחה?

מה היא הפתיחה שאתם הכי אוהבים בתור שחקן מתחיל אני לא מסוגל לשחק בטאנגאן אבל מבחינה אסטרטגית זהו המהלך המושלם מבחינתי אני אוהב את הרעיון של משחק פסיכולוגיואני מתקוון ללמוד לזה ג'וסוקי אבל אדיין לא ביינתים אני מעדיף קומוקו או הושי

GnomeBubble

New member
גם שחקנים לא מתחילים

בדרך כלל לא יפתחו בטנגן. אם יש נקודה אחת שהיא הכי טובה אז זאת הטנגן, אבל מי אמר שזה המצב? זה בסך הכל מהלך על השפעה מקסימלית, אבל עם חסימת שטח מינימלית - לא בדיוק המהלך הכי מאוזן. אני גם לא מומחה בגו, אבל אני מציע שתקרא מה יש למומחים לומר. נושא קצת שנוי במחלוקת.

imdark

New member
אני אומר

זוהי נקודה שהיא טוב פסיכולוגית מטרתה להפחיד את היריב וזה נושא מאוד שנוי במחלוקת ועשו אליו אשרות מחקרים יש כמה ספרים שמציגים את היכולת האדירה שיש במשחק בטאנגאן אבל בו זמנית מציגים את הבעיה האמיתית שלה כדי לשחק בטאנגאן נכון אליך לשחק בצורה כמעט מושלמת בתחילת המשחק ויהיה לך סיכוי של 100 אחוז לנצח אבל בצד השני עם אתה בכלל לא יודע לשחק איתו כמעט בטוח שאתה תפסיד בגלל שאתה נתת לאוייב KOMI כפול ויתרון של חצי לוח הכל תלוי חוץ מזה יש הרבה אנשים שאומרים שעם יש נקודה טובה ביותר בגו היא הטאנגאן אבל עם יש נקודה גרועה ביותר בגו היא גם הטאנגאן מאותה סיבה משחק חזק והתקפי יביא לך ניצחון משחק הגנתי מפיל אותך להפסד

../images/Emo15.gif אני בתור מתחילה, ואחת גרועה

(קיו 30, או קיו 29, אני לא בטוחה) לא אוהבת לשחק בהתחלה על הטנגן, אני מעדיפה הושי ו/או נקודת כוכב, למרות שטכנית קשה יותר לשרוד בפינות כשהיריב משחק התקפי, יותר קל להקים עיניים כשיש לך צלעות סוגרות.

imdark

New member
../images/Emo70.gif ובקוריאה ../images/Emo70.gif

הקוריאנים הם השחקנים הטובים בעולם הם פיתחו תכניקות שעולות על כל השחקנים בעולם וכמה מהשחקנים הטובים בהיסטוריה שמורים בקוריאה והמומחים לגו והמקצוענים הקוריאנים משתמשים במשחקים שלהם כדי לגדול

imdark

New member
לא

הוא העתיק ביותר שאדיין משחקים בצורתו המקורית ישנם משחקים יותר עתיקים הרבה יותר עתיקים

לימוד גו

מישהו יודע על מקום או על איש שמלמד גו ב"ס או בסביבה?? בתודה, חולה אנימה.

ס א י

New member
../images/Emo187.gif שאלה קטנה.

יש מישהו מחיפה שמשחק גו ויכול להגיד לי על מורה אומשהו? או פרטים על המועדון הזה שיש בחיפה? OO;; אני רוצה ללמוד.

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifנעעע

בחיפה יש מועדון גו,אפילו כתבו פה מתי יש מפגשים וכל זה @@...

karyn

New member
לא הבנתי בעיקרון מה המטרה../images/Emo204.gif

של המשחק מה לחסום כול אחד כמו ברברסי?

star_female

New member
יסבירו את זה בשיעורונים בהמשך

בעיקרון צריך לכבוש כמה שיותר שטח (תחשבי על האבנים בתור "גדרות" ולא בתור "חיילים") ובאותו זמן לשמור שלא "יהרגו" את האבנים שלך.

karyn

New member
סליחה בטון המזלזל../images/Emo204.gif

זה לא באמת זילזול אז מי שנעלב אני מצטערת

למעלה