מה היא הפתיחה שאתם הכי אוהבים בתור שחקן מתחיל אני לא מסוגל לשחק בטאנגאן אבל מבחינה אסטרטגית זהו המהלך המושלם מבחינתי אני אוהב את הרעיון של משחק פסיכולוגיואני מתקוון ללמוד לזה ג'וסוקי אבל אדיין לא ביינתים אני מעדיף קומוקו או הושי
בדרך כלל לא יפתחו בטנגן. אם יש נקודה אחת שהיא הכי טובה אז זאת הטנגן, אבל מי אמר שזה המצב? זה בסך הכל מהלך על השפעה מקסימלית, אבל עם חסימת שטח מינימלית - לא בדיוק המהלך הכי מאוזן. אני גם לא מומחה בגו, אבל אני מציע שתקרא מה יש למומחים לומר. נושא קצת שנוי במחלוקת.
זוהי נקודה שהיא טוב פסיכולוגית מטרתה להפחיד את היריב וזה נושא מאוד שנוי במחלוקת ועשו אליו אשרות מחקרים יש כמה ספרים שמציגים את היכולת האדירה שיש במשחק בטאנגאן אבל בו זמנית מציגים את הבעיה האמיתית שלה כדי לשחק בטאנגאן נכון אליך לשחק בצורה כמעט מושלמת בתחילת המשחק ויהיה לך סיכוי של 100 אחוז לנצח אבל בצד השני עם אתה בכלל לא יודע לשחק איתו כמעט בטוח שאתה תפסיד בגלל שאתה נתת לאוייב KOMI כפול ויתרון של חצי לוח הכל תלוי חוץ מזה יש הרבה אנשים שאומרים שעם יש נקודה טובה ביותר בגו היא הטאנגאן אבל עם יש נקודה גרועה ביותר בגו היא גם הטאנגאן מאותה סיבה משחק חזק והתקפי יביא לך ניצחון משחק הגנתי מפיל אותך להפסד
(קיו 30, או קיו 29, אני לא בטוחה) לא אוהבת לשחק בהתחלה על הטנגן, אני מעדיפה הושי ו/או נקודת כוכב, למרות שטכנית קשה יותר לשרוד בפינות כשהיריב משחק התקפי, יותר קל להקים עיניים כשיש לך צלעות סוגרות.
הקוריאנים הם השחקנים הטובים בעולם הם פיתחו תכניקות שעולות על כל השחקנים בעולם וכמה מהשחקנים הטובים בהיסטוריה שמורים בקוריאה והמומחים לגו והמקצוענים הקוריאנים משתמשים במשחקים שלהם כדי לגדול