הקפצה שלישית..

tamarfts

New member
הקפצה שלישית..

נקמת המלפפונים, מיכל וליאור השריף- נראה לי שאתם לא ממש הבנתם על מה אני מדברת, אז הרי ההברה- אני מדברת על הדיון שהתנהל בפורום זה תחת הכותרת: "טיוח בבנ"ע?", שדיבר על מקרה מסויים שקרה בהכנה למחנה הרא"ה שהתקיימה ביער לביא. לא ניסיתי להתנשא, רק ציינתי עובדה- שיש פה אנשים שסגורים מאוד בתוך הריבוע שלהם, ואני רואה שפשוט אין על מה לדבר- וזה אחרי שקראתי את התגובות על ההודעה שלי בנושא, כאחת שמכירה את המקרה הספציפי הזה מקרוב. הדיון הזה הוא בעל אופי חשדומטי קלאסי ממש, ואין דבר שדוחה אותי יותר.

ואני עונה-

אז..? תני לי פואנטה בבקשה. הרי בכל חברה יש את הקטע הזה אז גם פה כנראה שיש-אם את אומרת שנתקלת. אבל אם את כ"כ רוצה את תגובתי לעניין המחנה- מרגישה חשובה...- אז הנה היא: זה ביזיון טוטאלי. מצטערת אבל גופו של אדם הוא אישי ואין לאף אחד זכות לחשוף אותו. אז יכול מאוד להיות שהיו נסיבות מקילות, ויכול להיות שגם אדם נהדר ומדהים נופל- מניסיון אישי גם אם מאוד נזהרים יש במחנות קטע של להשתחרר- חבל מאוד. א"א לשפוט ועצתי לך היא לקבל את התגובות כנייטרליות, מדובר באופן כללי למדי- כי איך את היית מרגישה אם היו חושפים אותך ככה? תחשבי על זה יקירה.

אליגטור

New member
נראה לי שקשה לך לענות

למה שלא תעני לנו, לכל אחד מאלו שהגיבו לך שם, עניינית למסרים שלהם, מדוע את, חושבת שיש להקל במקרה של שפיכות דמים? וכן- לומר שיש כאן כמה אנשים שסגורים בתוך הריבוע שלהם במקוםפ לענות לאותם אנשים זוהי התחמקות, כמו שבערך עשית עד עכשיו. אני מבין את הנגיעה האישית שלך בדבר אבל אם את לא תתיחסי למגיבים ברצינות אף אחד לא יגיב אלייך ברצינות גם אם התגובות לא נראות לך ודוחות אותך. עם כל הכבוד, אני ושאר המגיבים תקיפים כי זו עמדתנו, זה לא אומר שאני לא אסכים לשמוע את דעתך או אחליט שאת תקועה בתוך המסגרת שלך ואינך יכולה לש]וט מבחינה אובייקטיבית. בשביל מה את מקפיצה אם את בעצם לא רוצה להמשיך את הדיון אלא לחסל אותו באמצע. אולי את חייבת לומר את המילה האחרונה ולהחליט כל מיני החלטות על אנשים כאן שאת לא מכירה ולהחליט שהכל דוחה אותך. אותי מאוד דוחה המעשה ההוא, המעשה של בני עקיבא בהתיחסות אליו, ועכשיו את התגובה שלך. לא ניסית להתנשא רק קבעת עובדה על בני אדם שאת שופטת עפ"י שני משפטים שהם כתבו באינטרנט. אם תהיי מעוניינת להמשיך את הדיון בנושא, אני אשמח. אבל בלי ההתנשאויות האלו בבקשה או ציון העובדות האלו כמו שאת קוראת לזה.

../images/Emo45.gif

אליגטור יקר אני סוגדת לך. תודה רבה על התקיפות ועל התגובה העניינית והקולעת. אתה צודק בהחלט, כי החשדומט האמיתי כאן הוא תמר ומצטערת להגיד את,באמת, אבל את לא רוצה שנשפוט אותם אל תשפטי אותנו. הפורום הזה נועד בשביל דיונים- דיונים= דעות שונות ומגוונות, ואי פסילת דעה השונה משלך או דעה שלא נראית לך. חמודה-אם תמשיכי להקפיץ ככה בלי טעם ובלי טאקט אני אבקש מליאור והדסה ברצינות למחוק את ההודעות שלך כי כמה כבר אפשר? אני אישית ניסיתי להיות סבלנית אבל אליגטור צודק. אל תתנהגי כמו ילדה קטנה- למה העלית את כל הנושא לדיון אם מה שרצית זה לכפות עלינו את דעתך בסוף? זאת לא מהות הפורום ואם קשה לך להבין ולהשלים עם זה את מוזמנת תמיד לחפש לך פורום אחר. תתבגרי קצת חמודה, לא יזיק לך.

אליגטור

New member
תרומות יתקבלו בברכה

נא לשלחם לשמש של הבבא אליגטור. חמת גדר 1, נחל תנינים.

tamarfts

New member
המממ

קודם כל- הברה לנקמת המלפפונים: חשדומט פירושו בתרגום חופשי הוא בניעקיביסט. אני מעולם לא הייתי בניעקיביסטית, ומעולם לא התיימרתי להיות. ואגב, אני לא התחלתי את הדיון במקרה שהיה בהכנה למחנה הרא"ה, ואני חושבת שזה לא בסדר שמישו בכלל העלה את הנושא בפורום הזה, כי כמו שהוא כתב בעצמו- הוחלט לשמור את המקרה בסוד. הוא אמר שהמקרה הזה הוא מקרה של שפיכות דמים. על לשון הרע ורכילות הוא שמע? אחרי שהבהרנו ניגש לעיקר- אליגטור- אתה צודק לחלוטין, המטרה של ההודעה היתה לסיים את הדיון, לאחר שהבנתי עם מי אני מדברת. אתה יכול לקרוא לזה התחמקות, דעתך לא חשובה לי. ערב טוב, ובאמת אין צורך להגיב על ההודעה הזאת, מאחר שזוהי ההודעה האחרונה שלי בפורום הזה.

אליגטור

New member
כמו שאמרת בפעם הקודמת?

אני מכיר צורות כאלו של דיאלוגים. לצערי יש לי נסיון וגם בדברים מלוכלכים כאלו כאשר מגיע אחד שמחליט שאין עם מי לדבר ומתנשא מעל כולם. מעניין שהוא חוזר ומציין את זה. אני כן מעוניין בהמשך הדיון, את לא. עכשיו נחליט האם באמת יש לדבר עם מישהו. דעתי לא חשובה לך אז למה בכלל הגבת. אני העלתי את הנושא כי הייתי מזועזע. לשון הרע ורכילות זה עניין חמור ביותר אבל למזלי הצלחתי להמנע כמעט מכל לשון הרע. לא הזכרתי שמות. מה שלא בסדר כאן הוא שהוחלט להעלים את העניין מהציבור, לפחות הציבור בתוך בני עקיבא שידע מה קורה בתוך התנועה שלו. לי אכפת כשדבר כזה קורה בתנועה שלי ואני בטוח שלעוד רבים. כרגיל, תשובתך דומה לשל נתניהו, נסיון מגוחך להתחמק מהמציאות. בריחה. ראיתי רבים ושלך באמת לא מוצלח. במקום להסכים שהיתה כאן שפיכות דמים ובמקום לומר לנו בפרצוף שאת מקלה על דבר שכזה את מתלוננת על רכילות שלא קרתה כאן. אני הולך אחורה. כנראה שהגדרתי שונה מהגדרתך לגבי בני עקיביסט. בני עקיביסט אצלי נתפס כמשהו אחר לגמרי. לפי תגובתך יוצא שבניעקיביסט זה אחד שאכפת לו מהתנועה ומערכיה. אצלי בניעקיביסט זה מה שעשו החבר´ה במעגל. טיפוסי לבני עקיבא. דעתך חשובה לי, אך באמת עדיף שלא תשתתפי כאן יותר אם את מתכוונת להמשיך בהתנשאות ובביטול צורת דיון כלשהי.

כן...

אנחנו מכירים את הע"ז החדש הזה ששמו "פתיחות". זה הערך המרכזי החדש. כל מי שלא דוגל בפתיחות (כפי שאנחנו רואים אותה, כמובן), ולא מסכים בעצם עם מה שאנחנו אומרים - מיד נהפך להיות דוס סגור שמרן מקובע וחשוך. ולאחרונה חוזים אנחנו בתופעה שאנשים משתמשים בזה גם בלי קשר בכלל, כמו כאן. כשאין לאדם מה להגיד בצורה עניינית, אז כדי לא להרגיש שחס ושלום מישהו צדק והוא טעה - אז הכי קל לכתוב איזה הודעה על "אוי, כמה שאתם סגורים בריבוע שלכם". למעשה, קיבעון מחשבתי כזה עוד לא ראיתי. (והפעם, זה ענייני)

למעלה