הקפצה מעמוד 2.
פינלנד חברים, פינלנד.ו doram44
[מצורף קובץ jpg] ו 21:13 | 18/08 הי לכולם במחצית ספטמבר אני משתתפת עם מספר תלמידים (3) בסדנת תאורה אדריכלית בעיר במרכז פינלנד אחר כך נסתובב קצת. אשמח לפגוש חברי פורום אם יש! כמו גם ממליצה לבוא לראות את תוצאות העבודה שיעמדו חודש. הסדנה 13-19 הפנסים נדלקים ב19 בלילה... מי ומי בכוחותינו המלצות הערות ורעיונות יתקבלו באהבה.
dot + הוספת תגובה ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • באיזה עיר אתם מציגים?ו ranit55 ו 09:32 | 19/08 • פילנד רבותי פינלנד2ו doram44
[מצורף קובץ jpg] ו 18:40 | 22/08 הי שם. לקח קצת זמן לענות כי תפסה אותי קררת מזגנים שפגעה בגרוני ואילצה אותי לזחול קודחת מחום לרופאה ועכשיו אחרי אנטיביוטיקה כבדה מתאזנת לענות. הסדנא באותה העיר שאני יכולה לבטא את שמה =JYVASKYLA הפתיחה ב19 עם החשכה והאינסטליישן יעמדו חודש. אני נוסעת עם 2 סטודנטים מהארץ אבל באים חברה מכול אירופה. עשרה ימים יותר מאוחר תתחיל סדנא דומה ורצינית באלינגסס שבדיה שם ישתתף סטודנט ישראלי אחד. לכול הדנים זה מרחק סביר בנסיעה ליד גטבורג. מוסיפה לכם קישורים שם תוכלו לראות תמונות מהפרוקטים של לפני שנה ושנתיים. dot כתובות אינטרנט נילוות: פינלנד פעם ראשונה! שנה רביעים ברציפות +צילומים + הוספת תגובה
פינלנד חברים, פינלנד.ו doram44