הקפצה מנהלתית

Shaby Sababy

New member
סקרן ח"צלולי במיוחד לסיכום השנה ../images/Emo13.gif

שנה טובה לכולם, קודם כל
בגלל שמשעמם, בואו נעשה שאלון קטן על ח"צלולים
מה היה החצלול הארוך ביותר שהיה לך באיזו תדירות את/ה חולם חלום צלול תנ/י דוגמא ל-3 בדיקות המציאות היעילות ביותר לפי דעתך תן רעיון למה אפשר לעשות בח"צ לסיום, (לא חובה) תנו טיפ אחד שקשור לחלומות צלולים. בכל נושא שקשור אליו. שנה טובה לכולם!

silverhawk

New member
חבר'ה, אתם מתביישים? ../images/Emo3.gif

יאללה
מה היה החצלול הארוך ביותר שהיה לך? היה לך פעם חצלול שהתפרש על מספר ימים. זו הייתה מעין הרפתקאה בה הלכתי בארץ בתולית במשך כמה ימים. היה מדהים.
באיזו תדירות את/ה חולם חלום צלול? בממוצע פעם ביומיים.
תנ/י דוגמא ל-3 בדיקות המציאות היעילות ביותר לפי דעתך: 1. מבחן ההיגיון (ללא ספק היעילה ביותר, גם אם היא דורשת מעט יותר זמן). 2. מבחן הקריאה (יעילה מאוד וגם זריזה). 3. מבחן השעון (כנ"ל).
תן רעיון למה אפשר לעשות בח"צ רק רעיון אחד? יש על זה שירשור או שניים בקישורי הפורום. מומלץ להסתכל.
לסיום, (לא חובה) תנו טיפ אחד שקשור לחלומות צלולים. בכל נושא שקשור אליו. אמונה והתמדה - זה המתכון להצלחה.

ArchangeI

New member
תשובות :)

מה היה החצלול הארוך ביותר שהיה לך סביבות חצי יום.. כך זה הרגיש לפחות :) באיזו תדירות את/ה חולם חלום צלול בממוצע, פעם/פעמיים בשבוע תנ/י דוגמא ל-3 בדיקות המציאות היעילות ביותר לפי דעתך קריאה, היגיון, ולמי שיש שעון אז שעון :) תן רעיון למה אפשר לעשות בח"צ כוחות על של גיבורים (סופרמן, ספיידרמן וכו') לסיום, (לא חובה) תנו טיפ אחד שקשור לחלומות צלולים. בכל נושא שקשור אליו. לא להתעצל, כי זה שווה את זה אנחנו יושנים בערך 1/3 מהיום שלנו, שש שנים מהחיים.. חבל לבזבז את כל הזמן הזה :)

לקשמי

New member
טוב, אני אענה ../images/Emo13.gif

החצלול הכי ארוך - ת'אמת, היו לי הרבה חלומות צלולים ארוכים ומדהימים. אני לא יודעת מה הכי ארוך. (ואין לי כוח ללכת לבדוק ביומן או אפילו פה בפורום
) באיזו תדירות - תלוי כמה אני משקיעה בלתרגל את זה. אם אני לא מי יודע מה משקיעה אבל בכל זאת עושה משהו, אני חולמת חלום צלול בערך אחת לשבוע-שבוע וחצי. אם אני מתמידה ומשקיעה, זה יכול להגיע גם לפעמיים-שלוש בשבוע. 3 בדיקות המציאות היעילות ביותר בשבילי - מבחן הקריאה, מבחן ה"גשמיות" (כפי שמישהו קרא לזה פה לא מזמן. הכוונה בלנסות להעביר יד או אצבע דרך קיר או דרך משהו מוצק אחר) ומבחן התעופה. (יהיו כאלה שלא יסכימו איתי לגבי היעילות של המבחנים האלה אבל זה מה שהכי עובד אצלי, ברוב המקרים). רעיון אחד? וואו, יש המון. אפשר לדבר עם התת מודע שלך, דרך דמות כלשהי בחלום, אפשר להפוך כל דבר למשהו אחר (פעם הפכתי גזע עץ לשוקולד
), אפשר לבקר במקומות שבהם אתה לא יכול לבקר במציאות. בקיצור, לא חסר.
טיפ שקשור לנושא: כדי להגביר את הסיכוי לחצלול, לכו לישון מוקדם. שמתי לב שרוב החלומות הצלולים שלי היו בלילות שהלכתי לישון מוקדם בהם.

מי זוכר אותי?

חלום ארוך: היה לי איזה חלום שהתפרש על יומיים, אבל היום השני היה מאוד מאוד קצר!
תדירות: עזבוני באמכם, אני לא חולם צלולים, לקח לי שנה-שנתיים לצאת מהמצב שאני מתעורר באמצע הלילה, כל לילה. בדיקת מציאות: הגיון, הגיון ושוב הגיון לא שהוא כל כך חזק אצלי, בחצלול האחרון שלי, ניסיתי להבין מה כתבו (פה בפורום! כן זה היה לפני שנתיים שלוש) באחת ההודעות, וזה היה כתוב במקום באותיות, בסמיילים של הרוח מGHOSTBUSTERS... ואני לא זוכר מה גרם לי להבין בסוף שזה חלום... אבל כמו שהמודעות באה, ככה היא גם נעלמה שניה אחרי (אבל לא הפסדתי הרבה, זה היה פחות או יותר סוף החלום גם ככה). בחלום צלול אפשר לתרגל משוואות דיפרנציאליות ממש מסובכות לפתרון מעגלים חשמליים ממש מגעילים! או ההיפך...

תיקון:יש מצב שהוא לא היה האחרון שלי

אין לי כח לבדוק ביומן (היומן כבר בן 4 שנים, עודנו שוכב לי על השולחן עם עט המזל שלי בתוכו
נצל"ש: מיני סקר: מי פה משתמש ביומן, ומי פה לוסידיסט?

לקשמי

New member
אני משתמשת ביומן ../images/Emo13.gif

אבל בזמן האחרון, למרות היומן אני בקושי זוכרת מה חלמתי. שנייה אחרי שאני פוקחת את העיניים אני כבר לא זוכרת, או שזוכרת ממש במעורפל. מה שכן, לפעמים דווקא באמצע היום, אחרי שהתחלתי את היום וכו' אני פתאום נזכרת בקטעים מחלומות. (אבל אז היומן לא תמיד נמצא לידי כדי לרשום).

זה גם לי היה קורה פעם../images/Emo13.gif

היום, או יותר נכון הלילה, בניגוד לכל הציפיות, במקום לחלום צלול, או לפחות לזכור מה לעזזל חלמתי, (ובעיקר להתעורר באמצע השינה), ישנתי כל כך טוב שאפילו צלצול של הפלאפון לא העיר אותי (שמעתי אותו בחלום אמנם, נדמה לי. מעניין על מה חלמתי באמת)

silverhawk

New member
הו, שלום לך!

קפצת לביקור או באת להשתקע?
ולא נראה לי שאנשים פה עוד יודעים בכלל מי זה לוסיד (חוץ מארקאנג'ל)...

jast

New member
אניאני..

מה היה החצלול הארוך ביותר שהיה לך וואו, כאילו אתם מצפים שאני אזכור עכשיו? אבל ניראה לי שזה האחרון שהיה לי... וואי, הוא היה באמת ארוך.
באיזו תדירות את/ה חולם חלום צלול זה בא בתקופות כזה.
תנ/י דוגמא ל-3 בדיקות המציאות היעילות ביותר לפי דעתך היגיון, לקרוא משהו ואז לבדוק שוב, פלאפון... אבל ההיגיון הכי טוב, כמה שחולמים יותר חלומות צלולים זה בא יותר בטיבעיות כזה.. אתה כבר ישר עולה על זה שזה לא הגיוני..
תן רעיון למה אפשר לעשות בח"צ לדבר עם אנשים שבמציאות אתה לא מדבר איתם/לא יכול לומר את מה שרצית, ואז בחלום יש לך הזמנות לראות כאילו את התגובה, זה לא עוזר בכלום אבל זה כיף. אפשר לעשות דברים שבמציאות אין לך אומץ... דבר שני, זה לעשות דברים על טיבעיים, להגיע למקומות בשניה, לראות אנשים שאתה רוצה לראות, לעוף, לעשות דברים ממש מצחיקים שבמציאות קצת אסור לעשות חח. לסיום, (לא חובה) תנו טיפ אחד שקשור לחלומות צלולים. בכל נושא שקשור אליו. אממ.

למעלה