הקפצה מנהלתית

• פותח הנושא iEyal
  • פורסם בתאריך

iEyal

New member
בעיה עם כניסה לקבע ../images/Emo122.gif

אז נכון שכבר רשמתי שאני חלק מהפורום אבל, ניגשתי בשבוע שעבר לשלישות ברמת-גן כדי להחליף לחוגר צהבהב ובאשנב אמרו לי שלא נכנסתי לקבע (התאריך כניסה שלי היה ב17/12) מייד הרמתי טלפון לשלישת היחידה שלי, ומבירור קצר שלה (שחר-שלי
) היא ראתה שמופיע לי עדיין ר' (אני חתום מראש)
במקום ק'... היא שלא הזינו לי את הקבע בגלל שיש לי פרופיל 45 והעברתי אישור רפואי מאוחר מידי
אז עכשיו התהליך מתארך... בכל אופן, היום בדקתי את החשבון שלי בבנק ונכנס לי רק 191 ש"ח
איפה המענק
איפה החצי השני של המשכורת
האם אני בכלל נחשב עדיין כחייל בצבא
ואם כן, איזה סוג שירות זה
קבע? סדיר? התנדבות בחינם?

noga85

New member
חח איך אני לא מתפלאת שדבר כזה קרה

בהתחשב בגף משאבי אנוש הנפלא שיש לנו...
בזמן הכניסה שלי לקבע שיגעתי את השלישה היקרה מכל שלי לראות שהכל נעשה כמו שצריך ושלא יהיו פאשלות (לא מהצד שלה, מהצד של צ***ה). ואגב, עצה? תבדוק איך קרתה הפאשלה הזאת ובאשמת מי ותגיש "תלונת לקוח" או איך שלא קוראים לזה.. שיבררו WTF קרה. עד מתי עד מתי שלישות בלאי עד מתי.

iEyal

New member
אני יודע בערך איך היא קרתה

ששבוע לפני הקבע השלישה שלי (שהיא אחלה בן אדם) הודיעה לי שאני צריך להמציא (מילה שלמדתי בצבא
) אישור רפואי על פרופיל 45 כדי להיכנס לקבע
רק לקבוע פגישה עם רופא במרפאה חובה זה שנתיים
וכבר שהגעתי לרופאה היא לא רצתה לתת כזה אישור בטענה שהיא לא מכירה כזאת פרוצדורה בכלל ויש גם אנשים עם פרופיל יותר נמוך משלי שנכנסים לקבע בלי שום בעיה. רק לאחר התערבות עם מפקד המרפאה (שבאותו שבוע היה בכלל בחופש) היתי צריך לקבוע שוב פגישה עם הרופא ואז ניתן לי האישור הנכסף, 3 ימים לפני הכניסה לקבע... אגב, עד היום לא הוזן לי הקבע
(נכנסתי כאמור ב17/12) כמה תהליך כזה יכול לקחת

מ ס ט י ק

New member
זה ניראה כאילו אתה עדיין בשס"ן

ומופיע לך ר' מכיוון שאתה חתום מראש, גם שתהיה בקבע עדיין יחופיע לך ר' ולא נגיד קבע טהור. כנראה שהבעיה היא בעיקבות הפרופיל, הצבא דורש אישורים רפואייםפ ע"מ להישאר בקבע - כנראה שהם אל הגיעו בזמן. אל תדאג, את הכסף אתה תקבל אבל פשוט ייקח לך זמן כנראה...

hayonkoby

New member
כשהוא יהיה בקבע יופיע לו "ק"

"ר" - חייל בחובה בעל התחייבות מוקדמת לקבע . "ק" - חייל קבע . לא משנה האם היה בעבר בעל התחייבות לקבע .

מ ס ט י ק

New member
לא בטוחה

לדוגמא חייל שהיה בקבע ושירת איתי.. כשהוא עדיין היה בשנת הר' היה כתוב לו ר' אבל מבחינת משכורת הוא היה בקבע.

iEyal

New member
מה זאת אומרת "עדיין בשס"ן" ?

אף פעם לא היתי בשס"ן... לא צריכים לשאול אותי אם אני רוצה
אולי אני לא מסכים

מ ס ט י ק

New member
אולי בגלל פרופיל שמו אותך בשס"ן?

או אולי הר' נחשב שס"ן בתנאי קבע, יכול להיות כזה דבר??

Shablula 88

New member
אייל

יזינו לך את זה כנראה ורוב הסיכויים, רטרואקטיבית. לא אוהבת את כל הירידות שלכם על שלישים (לא אתה אייל). אין לכם מושג איזו עבודה קשה אנחנו עושים!!!!!!!!!!!!!!! אז כדאי שתסתמו פיות ותשבו בשקט, כי בזמן שכל היפי נפש פה כל היום מקרקרים סביב השלישות בשביל הגמול שלהם ובשביל ההוצאות נסיעה שלהם והדרגה שלהם והכסף שלהם, אנחנו נותנים את כל נשמתנו בשביל לעזור לכם!

deathcaster

New member
חיחיחיחי

נשמע לי כמו : אוי אוי אוי אוי........ נשמע לי שמישהי כאן מתבכיינת....... אין ספק, שלישים עובדים קשה, אך צריך לעשות את הדבר הנכון בצורה הנכונה, ושלישים עובדים , ואני לא מאשים אותם, בעיקר כדי לרצות את מפקדיהם, וכנגזרת ישירה מכך, הטיפול בפרט, הן בחובה והן בקבע, לוקה בחסר ודרך אגב- אני אזרח לכן אגיד מה שאני רוצה, אבל גם אם הייתי עדיין בקבע, הייתי עדיין מלכלך בכיף, אולי את צדיקה בסדום, אבל את נקודת אור אחת בים של שלישים פרזיטים

outer

New member
היית כזה חברותי גם בצבא?

כי אם כן, אני מבין מאיפה המרירות הבלתי נדלית באה

deathcaster

New member
ידידי

things are not always what they seem למרבה הפתעתך אני טיפוס מאוד חברותי.... בפורומים אני משתולל, זה כיף, אל תיעלב, אבל אם זה לא נאה לך, זו הבעיה שלך בלבד.

noga85

New member
המממ...

אם התכוונת אליי - אז דעי לך שאת כל הכבוד הראוי לשלישים אכן יש לי, חוץ מכמה אנשים ספציפים שהוכיחו כל פעם ופעם שהם לא ראויים להיות לא שלישים ובטח שלא קצינים (או בדרך להיות קצינים).. תאמיני לי שאני יודעת כמה זאת עבודה קשה להיות שליש ובכמה קקי צריך להתעסק, אז נא להירגע בבקשה.

Shablula 88

New member
חמודה קטנה

אם היה לך כבוד, ולו לשליש אחד, לא היית יוצאת בהפצרות "שלישות בלאי" וכאלה. אם היה לי כוח, הייתי ממשיכה לכתוב לך פה עוד הרבה על עבודת השלישים. אבל כמו שאמרתי- אין לי כוח, וסתם לא בא לי שכל מיני זוהרים למינהם יקראו לי בכיינית... בטח מחר תלכי לשליש שלך לברר על איזה גמו"ש שמגיע לך או משהו כזה.. מעניין מה הוא יהיה אז.. נ.ב אל תקחי את זה אישית, זה פשוט מרתיח אותי הזלזול הזה.

noga85

New member
מתוקה קטנה

אין לי כוח להגיב לך, אבל אני אעשה את זה בכל זאת. תאמיני לי שמי שמגיע לו כבוד, מקבל אותו. והשלישה שלי דווקא אחלה, אין לי טענות אליה (רק לאלה שמעליה ויש לי את הסיבות שלי, תאמיני לי), ולא, אני ממש לא מאלה שמשגעים את השלישות שלהם בשאלות על ג'מושים וכל מיני כאלה, אז בבקשה ממך לא להכליל. זה שאת נתקלת באנשים כפויי טובה שבאים בטענות לשלישות, לא אומר שכולם כאלה. תאמיני לי שאני יודעת איזו עבודה קשה זו (מניסיון, שעזרתי לשלישה שלי כמה פעמים ולא עשיתי אפילו שליש ממה שהיא עושה), אז את לא צריכה להטיף לי פה כמה כבוד מגיע ובלהבלהבלה. וכמו בכל דבר, גם לזה יש יוצאי דופן, את השלישים שעושים נאדה ומוציאים שם רע לשאר ה"אוכלוסיה" שלהם. בכל מקום יש הכללות, אז מה את מתעצבנת מזה? אם אני הפסקתי להתעצבן מהכללות שעושים על התפקיד שלי ועל כל הבדיחות הלא כ"כ מצחיקות על התפקיד שלי - גם את יכולה להתגבר על זה. אז תתגברי ותתבגרי על זה. לילה טוב.

קיבלת שכר יחסי

רק עד ה- 17 לחודש עבור שירות חובה. ברגע שיוזן עבורך הקבע - תקבל הפרשים.....וכרגע אני מניח שלא מוזן לך סוג שירות כלשהו. מענק שחרור (משירות חובה) - תקבל חודש לאחר מכן.

למעלה