הקפצה ל

• פותח הנושא netaK
  • פורסם בתאריך

tulchi

New member
אף אחד לא יכול להגדיר את זה עבורך

לא נטע ולא אף אחד. אם זה לא קופץ לך אז זה אומר שאת שינית משהו

freedom2

New member
ממממממממ........

לא שיניתי, זה העינין, בדיוק שראיתי את התגובה של נטע זה פתאום נעלם אז חשבתי שהיא ביטלה לי את זה. מאיפו אני יודעת מה היא יכולה לעשות ומה לא? ו"העזאזל" היה קצת מיותר...

netaK

New member
בשביל זה יש את ה"../images/Emo6.gif"

זה נאמר בצורה הומוריסטית.

starlight10

New member
חדשות מעניינות?!

yes רכשו גם את "the L word", מעניין אם מתכננים לנו שם איזשהו ערב שיכלול גם את זה וגם את הג"ש. מישהי כאן ראתה את התוכנית?

רינת4

New member
טלי!

לזה התכוונתי. אני יודעת שזה לא אומר לך הרבה, אבל הייתי חייבת.

tulchi

New member
לא רק שזה לא אומר לי כלום

זה גם פחות או יותר הבהיר לי שזה בכלל לא מה שחשבתי שזה.

נטע אהפתי את החתימה שלך...אבל

זה לא סוג של ספוילר? חח הפכתי להיות לחוצה על הספוילרים האלה כבר...

netaK

New member
הממ...

טכנית לא ממש, עשיתי אותה רק אחרי ששודר פרק 7 בעונה 3 סליחה אם זה הורס למישהו אבל זה ברור שהוא יילך, לא?

freedom2

New member
גם לא נראה לי....

אני יודעת שהוא משתתף באיזו סדרת דרמה חדשה, אבל כל מה שקשור באיטלקי (??) הסקסי נטע מומחית לא אני...

jDaNiELLE

New member
קלטו קטע!

היום היו לנו תיגבורים במתמטיקה....קיצר אני נכנסת לכיתה...בדרך כלל אני יושבת אחורה, שמה אפשר לשרבט יותר טוב. הפעם אמרתי לעצמי "דניאל! אם כבר קמת יום שישי בשמונה למען השם, תלמדי!". קיצר ישבתי קדימה. פתאום המורה שלי מסתכלת על הצמיד שהיה לי על היד. וזה הדו שיח: היא "אני חושבת שאני יודעת למה שמת את זה." אני "מה?" היא "הצמיד". אני "אה... למה?" היא "את מכירה את כל הסדרות בטלוויזיה?" אני "כן." היא "אבל זו לא סדרה חינוכית." אני "אז מה?" היא "אז למה שמת את זה?" אני "תגידי לי את." היא "לא. תגידי את." אני "הכי גאים שיש?" ופה הייתה לה התפרצות בלתי ברורה: (היא קצת מעל 45 נראה לי..) "אה!!!איך הוא חתיך. כולם אוהבים את הקטן הנמוך הזה...והוא סתם מכוער". מפה בערך המוח שלי התנתק ממה שקרה, ורק תארתי אותה רואה הכי גאים שיש... מצד שני- מסתבר שיש מורים שמבינים משהו... אבל עדיין....

למעלה