הקפצה ל

• פותח הנושא netaK
  • פורסם בתאריך

נופרוש4

New member
כתבתי פה משהו לכולם..תקראו ותפנימו.

קודם כל אני חדשה פה אז ברוכים הבאים לעצמי!..אני אומנם לא לסבית, דו מינית או משהו דומה אבל אני סתם אוהבת כאלה שכן..קצת מידע עליי- אני בת 14 מפ"ת..זהו בינתיים. יש לי כמה שאלות התחלתיות בשבילכם: אתם חושבים שמצעד הגאווה מכניס ת'הומאים והלסביות לתודעה של עם ישראל? לא הייתם רוצים לעשות יותר בשביל את המאבק ההומוסקסואלי ולשנות כבר לכל הרוחות את המצב המפלה הקיים?! ושלא תבינו לא נכון..מצעד הגאווה זה אחלה בעיני אבל צריך לעשות יותר לדעתי, ככה לא תביאו למהפכה חברתית! להיות הומו בימינו ובארצנו זה לא פשוט אבל באופק אני רואה ימים אחרים. אני רואה זוג הומואים שמלווה את הילד לגן והאימהות האחרות מחייכות אליהם ומברכות אותם ב'בוקר טוב'. אם תרצו אין זו אגדה, אבל אם לא תתעוררו זה ימשיך להיות רק חלום. וראבק! אתם יודעים שאתם מהווים עשרה אחוזים מהאוכלוסייה? אז למה אני לא רואה את זה? אני פותחת טלוויזיה ורואה זמרים, מעצבים, סדרות טלוויזיה, מנחים וגם פוליטיקאי אחד אמיץ. אבל איפה אתם ברחוב, בקולנוע, במסעדה, באוניברסיטה, בצבא? אני יודעת שאתם שם אבל כמעט ולא רואה אתכם. מה, צריך לעשות בשבילכם "יום טוב" כדי שנינט טייב תיתן לכם 'אומץ לחבק וכוח לנשק'? יש משהו שבאמת מפריע לי (ואני בטוחה שגם לכם..), אני לא מבינה למה היום שילד בן 10 (ואפילו בן 6) רוצה לקלל את חבר שלו הוא קורא לו "הומו", ואותו ילד שקראו לו "הומו" נפגע מזה..למה זה צריך להיות במדינת ישראל?! ממתי "הומו" זה קללה?! אני שומעת הומואים שרוצים ילד אבל פוחדים שמסגרת משפחתית של זוג הורים מאותו מין היא לא טובה/ נורמטיבית בשביל הילד. ועכשיו תגידו לי, כמה משפחות 'נורמליות' אתם רואים?! כמה סטרייטים יודעים באמת להיות הורים?! למה ילד שומע לזוג הורים חירשים זה מקובל והומואים לא? הרי אוכלוסיית הנכים, להבדיל, קטנה מאוכלוסיית ההומואים. אז מה, הם מסתתרים בבית כדי שלא יראו אותם עם הכיסא גלגלים? הם מוותרים על השמיעה כדי שלא יראו אותם עם המכשיר באוזן?.. דווקא אתם, בעל כורחכם, זכיתם במנות נכבדות של רגישות, מודעות וסובלנות ויש ביכולתכם לתת לילד, בסופו של דבר, יותר כלים נפשיים כדי להתמודד עם החיים. תחשבו בגדול. אני מקווה שעוד יבוא יום ותהיו 'שונים כמו כולם', ותזכרו שמי שנשאר בארון נשאר בחושך.. אני מקווה שמישהו טיפה השכיל ממה שכתבתי (וסליחה על המגילה..) ואני אשמח לקרוא תגובות..

TiptiponBoy

New member
איזה כיף....

איזה כיף להתעורר,להיכנס לתפוז ולראות את ההודעה המחזקת והמרגשת שלך. פשוט עשית לי את היום עם המגילה שלך. אז...בתור התחלה קבלי אותה ב100% חיזוק חיובי ממני! אין לי מושג למה אנחנו לא מראים נוכחות,אבל אני מקווה שיום יבוא והעולם יהיה מושלם כפי שאת מתארת. שיהיה לך יום מקסים! (בהחלט עשית לי יום כזה עם ההודעה הזאת
) TiptiponBoy

מותר לי להגיב../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

הנה מה שאני חושבת כל מה שרשמת הוא מאוד יפה אבל אני לא רואה דברים דרך העיניים שלך אולי זו ההוכחה שכל אחד חיי חיים אחרים לגמרי (אני סטרייטית ד"א) אני חושבת שהסיבה שאת רואה דברים אחרת ממני הם הגיל אם אני לא טועה את בת 14,אני 21, והנה מה שאני רואה לעומתך: ה"קהילה" הזו נמצאת בכל מקום הכרתי בצבא הרבה מוצהרים, אחד מהם נשאר חבר טוב שלי עד היום וגם יש לי חבר טוב מהאזרחות. וגם תמיד מזדמן להכיר אנשים חדשים. הרבה מחוץ לארון. היום זה כבר תהליך יותר קל מפעם כי החברה יותר מקבלת, לפחות זו שבדור שלנו. (לא מדברת על דור ההורים) אז לדעתי כן יש הכרה וכן הם מוצהרים ונמצאים בכל מקום. יצא לי כבר כמה פעמים לצאת עם חברים למקומות כמו הקרפה-דיאם שהוא פאב מוצהר או למסיבות FFF בטיאלוי. הם כן חיים חיים טובים ולא "מודחים" וכן יש פעילות מעבר למצעד הגאווה. את פשוט נראית לי צעירה מידי בשביל לראות את זה כי את חיה חיים של בת 14 ולא של סטודנטית. (לא מהתנשאות- אני פשוט מספרת לך שזה כן קיים שם רק בגילאים מבוגרים יותר) אני בטוחה, לא! אני יודעת שדברים משתנים כבר עכשיו וישתנו בעתיד. הדור שלנו מקבל את ההומוסקסואליות (ביחס לקודם) בזרועות הרבה יותר פתוחות. בעוד 30 שנה אני לא חושבת שזה יהיה כזה עניין מדובר.אלךא זה יהיה ממש עניין נורמטיבי. אז יש יהודים, יש שחורים, יש הומואים. כמו שהאמריקאי השחור נתפס היום בחברה כשווה, כך גם ההומוסקסואלים יתפסו מחר. המוצהרות קיימת, וכשהילדים שלנו יוולדו, אני מאמינה שגם הגזענות נגד הומואים כבר תהיה זרע רע ומצומצם בחברה שלנו. רוע לב זה משהו שתמיד יהיה קיים במין האנושי... לאנשים קל היום בהרבה לצאת מהארון, בגלל זה אני חושבת שאת אומרת דברים נכונים והמחשבות שלך יפייפיות. אבל הן רלוונטיות ללפני 10 שנים. מבטיחה לך שאחרי הגיוס שלך תראי את הדברים אחרת. בקיצור, ההכרה והחופש קיימים. את רק צריכה להגיע אליהם. ואני יודעת שאני לא מקרה מיוחד, ש"נדבקו" אליי חברים כאלו או סביבה כזו בצבא ובתיכון. אני בסה"כ בחורה מאוד ממוצעת... ודבר אחרון:ילדים תמיד יקראו בשמות גנאי. הומו כבר הפך למטבע לשון,לא למשמעות האמיתית שלו. אבל אין לנו מה להתחיל להתחשבן. ילדים הם עם אכזר. מה עם שמן? כושי?בת זונה?. זה משהו שאני מאמינה שבאמת אי אפשר לפתור וגם לא חושבת שיש צורך. ילדים מתבגרים ותופסים שכל, גם ההורים שלי כשהיו ילדים היו מקללים ותראו אותם עכשיו , וכל עוד הילדים לא אלימים פיזית- אני לא "רצה לתקן" חוצמזה את נשמעת לי מקסימה יום טוב ופורים שמח

נופרוש4

New member
פיה...אני לא אמרתי שבכלל לא רואים

אותם, אלא אמרתי שלמשל ברחוב בחיים לא תוכלי לראות גבר הומו הולך יד ביד עם חבר שלו, או אישה שמניפה את דגל הגאווה ברחוב או משהו כזה.. יש לי בן דוד שהוא הומו והמשפחה שלי בניגוד להרבה משפחות כן מקבלת, וכן תומכת ואין לה שום בעיה עם זה אבל אני רואה את חברים של בן דוד שלי, שהמשפחות שלהם מנדות אותם..וזה די מעצבן אותי..כי איך עד לפני שהבן אמר שהוא הומו אהבו אותו..ופתאום לא?! זה לא שעכשיו הוא שונה.. אני באמת רוצה ומאמינה שעוד כמה שנים כל הגישה המגעילה הזאת להומואים ולסביות תשתנה..ואנשים יכירו בכך..

../images/Emo26.gif

מזמינה אותך בימי שישי בצהריים למקומות הבאים: חוף הים בתל אבי חוף הים בהרצליה רחוב שינקין (כולל מדרחוב נחלת בניימין) קניונים בכל רחבי הארץ (דגש על רננים,איילון ועזריאלי) הם שם נופר, הם שם בהמוניהם.גם אני בגילך עוד לא ידעתי כמה התופעה פתוחה ורחבה. וזה עוד היה לפני 7 שנים. עכשיו התופעה גם יותר רחבה וגם אני רואה אותה מול העיניים. מחזיקים ידיים ומתנשקים כמו גדולים (משום מה בעיקר ברחובות כמו שינקין) ואף אישה לא מניפה דגל גאווה כי אין לזה שום תכלית. אף אחד לא מניף דגל ברחוב שהוא רופא או תושב תל אביב...זה פשוט תכונה שיש. אבל למשל סטיקרים על מכוניות שזה דבר שמקובל יותר- כן יש, והרבה (שוב, תחפשי עם העיניים). זה שיש אנשים שחונכו בצורה שונה, שזה חטא להיות הומו, זה בעיקר אנשים מהדור הקודם וזו באמת בעיה. אבל הורים שמנדים זה כבר טימטום שלהם. חברים לא מנדים. לפחות לא בטווח גילאים שלי. להיפך, זה כבר נהיה מרגיז, יש בננות שזה "מגניב" שיש להם ידיד הומו והן רק מחפשות את זה... יש הרבה סטרייטים עכשיו בפאבים להומוסקסואליםם בדיוק מהסיבה מעוררת הרחמים הזו. מתוקה באמת, לא מהתנשאות, אלא מטיפה יותר הכרת עולם- תגדלי. השוויון שם. את תיראי אותו - אני מבטיחה לך.

פיה ורודה..

לא הסכמתי איתך עם דבר אחד, בקשר לצבא, אני לא חושבת שאם היא תתגייס היא תראה דברים בצורה שונה, למרות שהצבא ידוע כרצח אופי, אבל זה לא מה שיגרום לה להשתנות או לראות דברים בצורה שונה.

נופר.

אני לא מבינה את הגישה שאת כותבת איתה, את באה אלינו במין טון מתנשא, ומפנה אלינו את הבעיות הפרמיטביות שיש לנו כאן בארץ, מה את עושה בשביל לגרום לאנשים היום בארץ להבין יותר את הקהילה? אני אומרת שמזל שיש אנשים כמונו , מזל שאנחנו מעטים כי ככה אנחנו מיוחדים,הכוח לשנות נמצא אצלנו בידיים, ואנחנו יכולים לשנות, אנחנו מורגשים, קל לבוא בגישה יפה וחיובית ולהגיד אתם אשמים, יש לכם את הכוח ואתם לא עושים כלום, די קשה לשנות ולהשפיע על אנשים בארצינו, אבל אני מנסה, אני חושבת שגם אתם מנסים,אז אין לך את הזכות בכלל לבוא ולהאשים, או לבוא ולנסות "להשכיל" אותנו, נו באמת, עם כול הכבוד את כולה ילדה בת 14 שרואה דברים בדרך מאוד ילדותית.

נופרוש4

New member
תגידו, למה שלא תשימו תמונות שלכם!?!

אני בכיף הייתי שמה תמונה שלי אבל זה לא עולה לי

freedom2

New member
אני חייבת לראות את טלי

שימי תמונה תעשי טובה........את הכי מבוקשת פה בפורום..או שנראה אותך ב"לונה"?

freedom2

New member
../images/Emo4.gifאבל אין לי תמונה שלך

ועכשו ברצינות, אני חייבת לראות מי את..! את האתגר שלי פה, ולא במובן שלילי כבר... מה אכפת לך? אני בטוחה שכולם ישמחו - כולם מכירים אותך פה בתור טולצי- הגיע הזמן לראות מי את באמת...

למעלה