כתבתי פה משהו לכולם..תקראו ותפנימו.
קודם כל אני חדשה פה אז ברוכים הבאים לעצמי!..אני אומנם לא לסבית, דו מינית או משהו דומה אבל אני סתם אוהבת כאלה שכן..קצת מידע עליי- אני בת 14 מפ"ת..זהו בינתיים. יש לי כמה שאלות התחלתיות בשבילכם: אתם חושבים שמצעד הגאווה מכניס ת'הומאים והלסביות לתודעה של עם ישראל? לא הייתם רוצים לעשות יותר בשביל את המאבק ההומוסקסואלי ולשנות כבר לכל הרוחות את המצב המפלה הקיים?! ושלא תבינו לא נכון..מצעד הגאווה זה אחלה בעיני אבל צריך לעשות יותר לדעתי, ככה לא תביאו למהפכה חברתית! להיות הומו בימינו ובארצנו זה לא פשוט אבל באופק אני רואה ימים אחרים. אני רואה זוג הומואים שמלווה את הילד לגן והאימהות האחרות מחייכות אליהם ומברכות אותם ב'בוקר טוב'. אם תרצו אין זו אגדה, אבל אם לא תתעוררו זה ימשיך להיות רק חלום. וראבק! אתם יודעים שאתם מהווים עשרה אחוזים מהאוכלוסייה? אז למה אני לא רואה את זה? אני פותחת טלוויזיה ורואה זמרים, מעצבים, סדרות טלוויזיה, מנחים וגם פוליטיקאי אחד אמיץ. אבל איפה אתם ברחוב, בקולנוע, במסעדה, באוניברסיטה, בצבא? אני יודעת שאתם שם אבל כמעט ולא רואה אתכם. מה, צריך לעשות בשבילכם "יום טוב" כדי שנינט טייב תיתן לכם 'אומץ לחבק וכוח לנשק'? יש משהו שבאמת מפריע לי (ואני בטוחה שגם לכם..), אני לא מבינה למה היום שילד בן 10 (ואפילו בן 6) רוצה לקלל את חבר שלו הוא קורא לו "הומו", ואותו ילד שקראו לו "הומו" נפגע מזה..למה זה צריך להיות במדינת ישראל?! ממתי "הומו" זה קללה?! אני שומעת הומואים שרוצים ילד אבל פוחדים שמסגרת משפחתית של זוג הורים מאותו מין היא לא טובה/ נורמטיבית בשביל הילד. ועכשיו תגידו לי, כמה משפחות 'נורמליות' אתם רואים?! כמה סטרייטים יודעים באמת להיות הורים?! למה ילד שומע לזוג הורים חירשים זה מקובל והומואים לא? הרי אוכלוסיית הנכים, להבדיל, קטנה מאוכלוסיית ההומואים. אז מה, הם מסתתרים בבית כדי שלא יראו אותם עם הכיסא גלגלים? הם מוותרים על השמיעה כדי שלא יראו אותם עם המכשיר באוזן?.. דווקא אתם, בעל כורחכם, זכיתם במנות נכבדות של רגישות, מודעות וסובלנות ויש ביכולתכם לתת לילד, בסופו של דבר, יותר כלים נפשיים כדי להתמודד עם החיים. תחשבו בגדול. אני מקווה שעוד יבוא יום ותהיו 'שונים כמו כולם', ותזכרו שמי שנשאר בארון נשאר בחושך.. אני מקווה שמישהו טיפה השכיל ממה שכתבתי (וסליחה על המגילה..) ואני אשמח לקרוא תגובות..