הקפאת עוברים

מצב
הנושא נעול.
הקפאת עוברים

הקפאת עוברים
אני מתעניינת לגבי מסלול פדיוס ורציתי לשאול האם את המוקפאים שנשארים עדיף להביא לארץ ומה הם האפשרויות לאפסון בארץ ? לא מצאתי בפורום מידע עדכני על כך, רק מלפני שנה וחצי שאומר שבאסותא לא מאפשרים לאפסן מוקפאים מפדיוס. האם זה עדיין כך ? למי צריך לפנות כדי לטפל בעניין.

אדוינה

New member
הי!

הקפאת עוברים
אני מתעניינת לגבי מסלול פדיוס ורציתי לשאול האם את המוקפאים שנשארים עדיף להביא לארץ ומה הם האפשרויות לאפסון בארץ ? לא מצאתי בפורום מידע עדכני על כך, רק מלפני שנה וחצי שאומר שבאסותא לא מאפשרים לאפסן מוקפאים מפדיוס. האם זה עדיין כך ? למי צריך לפנות כדי לטפל בעניין.
הי!
נראה שיש בעיה רצינית בהבאה ובשמירת העוברים בארץ בעיקר עקב סירובם של המרכזים שעוסקים בכך.הייתי מציאה לפנות למרכזים השונים שיש בהם יחידת IVFולבקש יפה. הם לא מחויבים כלפינו,וגם לא משרד הבריאות. לכן אם המרכזים מסרבים, אין ברירה אלא להשאיר את העוברים שם .כולי תקווה שלא תזדקקי להם באופן מיידי. שיהיה בהצלחה! שולחת לך גם מסר

יש אפשרות במרכז מדיקל סנטר

הקפאת עוברים
בהרצליה או בראשל"צ לשמירת עוברים מוקפאים. בהצלחה חמודה.

תודה רבה רבה

תודה רבה רבה
תודה לכולכם על מידע החשוב. אני בהחלט אבדוק את מה שהצעתן ואחליט בהתאם. שתהיה לכולם שנה טובה ופוריה.

צביטניק

New member
הקפאה במדיקל ראשון -

הקפאה במדיקל ראשון -
ליהלום שלום , ידוע לי שהם מקפיאים זרע , עלות לשנה בסביבות מרץ היתה 1000 שקל שלנה , אני משערת שעוברים זה בערך אותו דבר בהצלחה

היי צביטניק פשוט אני מדברת גם בשמי

הקפאה במדיקל ראשון -
ליהלום שלום , ידוע לי שהם מקפיאים זרע , עלות לשנה בסביבות מרץ היתה 1000 שקל שלנה , אני משערת שעוברים זה בערך אותו דבר בהצלחה
כי העוברים שלי מוקפאים במדיקל סנטר בהרצליה.

צביטניק

New member
יהלום טעות ,התכוונתי לענות לשואלת

כי העוברים שלי מוקפאים במדיקל סנטר בהרצליה.
אבל שאלה לי אליך יהלום, האם את מחזיקה אצלם עוברים קפואים שהובאו ממרכז אחר או עוברים שהם הביאו.

עוברים שהביאו לי מקייב לארץ וישר

אבל שאלה לי אליך יהלום, האם את מחזיקה אצלם עוברים קפואים שהובאו ממרכז אחר או עוברים שהם הביאו.
עוברים שהביאו לי מקייב לארץ וישר
למעבדה במדיקל סנטר הרצליה.

romang1

New member
האם ניתן להקפיא ביציות

הקפאת עוברים
האם ניתן להקפיא ביציות

צביטניק

New member
לדאבוני כרגע עדיין לא

האם ניתן להקפיא ביציות
לדאבוני כרגע עדיין לא
לרומן , שלום וברכה , לשאלתך , אין עדיין דרך להקפיא בציות , אם היה ,זה היה עוזר לכל המטופלות שבגלל גילן איכות הבציות יורדת . אני בזמנו שאלתי את הרופא שטיפל בי בטיפולי הפוריות הרגילים והוא ענה שאין עדיין בכל העולם שום מכון או מרכז רפואי שהצליח להקפיא בציות ולשמרן

נועם@בת

New member
לא מדוייק

לדאבוני כרגע עדיין לא
לרומן , שלום וברכה , לשאלתך , אין עדיין דרך להקפיא בציות , אם היה ,זה היה עוזר לכל המטופלות שבגלל גילן איכות הבציות יורדת . אני בזמנו שאלתי את הרופא שטיפל בי בטיפולי הפוריות הרגילים והוא ענה שאין עדיין בכל העולם שום מכון או מרכז רפואי שהצליח להקפיא בציות ולשמרן
לא מדוייק
הטכניקה קיימת, ובארץ אפילו היתה לידה מביציות קפואות. אבל זה הליך נסיוני שמיושם רק במקרים נדירים. נועם.

צביטניק

New member
הקפאת בציות /שאלה

לא מדוייק
הטכניקה קיימת, ובארץ אפילו היתה לידה מביציות קפואות. אבל זה הליך נסיוני שמיושם רק במקרים נדירים. נועם.
הקפאת בציות /שאלה
לנועם שלום וברכה , האם ידוע לך משהו על הניסוי כמה זמן הבציות היו בהקפאה, כמה שרדו את ההפשרה באחוזים , לר רק במקרה הזה אלא בכל המקרים האם יש סטטיסטיקה , בברכה צביטניק

נועם@בת

New member
לא, רק מה שכתוב בכתבה

הקפאת בציות /שאלה
לנועם שלום וברכה , האם ידוע לך משהו על הניסוי כמה זמן הבציות היו בהקפאה, כמה שרדו את ההפשרה באחוזים , לר רק במקרה הזה אלא בכל המקרים האם יש סטטיסטיקה , בברכה צביטניק
לא, רק מה שכתוב בכתבה

מצב
הנושא נעול.
למעלה