הקפאת מזון

הקפאת מזון

רק אתמול בערב גיליתי את הפורום המקסים הזה. נהנתי מאד לקרוא אחורה. כל הכבוד על העצות הנהדרות! ועכשיו לשאלתי - אנחנו מתכננים להיעדר מהבית במהלך החג, ואני רוצה לבשל אוכל שאפשר להקפיא, על מנת שיהיה מה לאכול כשנחזור (לא יהיה לי כוח להתחיל לבשל אחרי הנסיעה הארוכה). מי מכיר אוכל טעים שנשאר טעים גם אחרי הקפאה והפשרה??? תודה!

yafit7

New member
שניצלים, פשטידות

מאפים למיניהם- רק להפשיר אח"כ ולשים בתנור

עוף ממושל עם שעועית ורוטב אדום /צהו

צהוב אז נשאר רק לחמם ולבשל איזה כוס אורז / תפוחי אדמה ( למרות שאני כבר הקפאתי אורז ויצא נהדר בחימום ) עוף בגריל , שניצלים , קציצות מבושלות קציצות מטוגנות ( ואז נשאר רק לעשות קוסקוס של 3 דקות , אורז ,פתיתים , תפוחי אדמה מה שבא )

נירה63

New member
אני אוהבת להקפיא אחרי שאני

ככה קונה נגיד 2-3 ק"ג שניצלים מכינה מניחה על מגש, לא מטגנת, שמה את השניצלים עליהם ניילון ושוב את השניצלים ובסוף עוטפת הייטב ומקפיאה ואז, למשל להיו מוציאה שור אחת של כמה שניצלים מניחה על השיש וכשיופשרו רק מטגנת. שלשלום הכנתי קציצות,טיגנתי קררתי לקופסה סגורה הייטב ולפריזר, ואז כשהבן מגיעה עם חבריו...אמא מה יש לאכול, אני בצי' מוציאה,מכינה כתוספת ספגטי אורז וכו'...ויש משהו בציק לאכול. אוהבת להקפיא עוגות מבצק שמרים או מבצק עלים, הכנתי בצק עלים ממולא בפיטריו, ובבשר מקפיאה ואם משהו לפתע נודיע שבא תמיד יש מה להוציא.

למעלה