הקפאת חלב שאוב

oferandi

New member
הקפאת חלב שאוב

רציתי לשאול איזה שקיות מומלצות להקפאת חלב שאוב. אני חוזרת לעבודה בסוף החודש ואני רוצה להתחיל לשאוב חלב בתקווה ששחר (בתי בת 4 חודשים) תסכים לאכול מבקבוק (כרגע היא רק יונקת מהציצי). ועוד שאלה קטנה - איך מלמדים תינוק לינוק מבקבוק (למצוץ). ניסינו את כל הבקבוקים האפשריים (גם אבא וגם הסבתא ניסו) אבל ללא הצלחה (עם חלב שאוב). שחר מסרבת לאכול מבקבוק וכשהיא לא צווחת או בוכה (ואחר כל משחקת אותה נעלבת שניסו להאכיל אותה בבקבוק) היא משחקת עם הפטמה ולא יודעת מה לעשות איתה. לא יודעת למצוץ. תעזרו לי אני מיואשת - אני לא יודעת איך אחזור לעבודה אם זה ימשיך ככה

097921619

New member
שקיות להקפאה

ניתן לרכוש שקיות להקפאה בשילב. שקיות של מדלה. א ב ל - זה עולה מאוד יקר (אם אני לא טועה 70 ש"ח בערך ל-40 שקיות.) מה שאני עשיתי זה- קניתי בקבוקים "פושטים" הכי זולים שיש (קניתי בחנויות של הכל בשני שקל) עשיתי להם סטריליזציה טובה ואני מקפיאה בהם. כך זה לא חד פעמי ולא עולה כל כך יקר. רק תקפידי אם תעשי כמוני להשאיר רווח מספיק בבקבוק כי החלב מתפשט בהקפאה. אני מקפיאה במנות. תנסי לדעתי זה פתרון יעיל ומעולה.

oferandi

New member
שקיות להקפאה

תודה. אין שקיות אחרות מלבד אלה של מדלה? הרעיון של בקבוקים הוא טוב אבל יש לי בעיה של מקום בפריזר ...

עפרה19

New member
שקיות להקפאה

חברה שלי מקפיאה בשקיות סנדביצ'ים רגילה. אבל קיבלת עוד תגובות שנותנות לך פתרון. בהצלחה

AUR1

New member
גם אני הקפאתי כמה פעמים בשקיות

סנדוויצ'ים פשוטות. פשוט השתמשתי בשתי שקיות (שקית בתוך שקית) כדי למנוע היווצרות חור.

batLaLeche

New member
לגבי הרגלה לבקבוק ../images/Emo77.gif

הי, כל הכבוד לך על השאיבה והמאמץ לשלב עבודה עם המשך הנקה. זה לא קל! קיבלת עצות מצויינות לגבי השקיות. עכשיו לגבי השאלה על הבקבוק: באמת קשה כשהתינוקות שלנו עושים לנו חיים קשים... אבל לא מוכרחים לתת כרגע בקבוק. כשתהיי בעבודה אפשר יהיה גם לתת לה את החלב שלך בכוס או בכפית, וזה בכלל לא רע שזאת האכלה איטית. כשהיא תהיה יותר קרובה לגיל 6 חודשים גם אפשר יהיה לתת לה את החלב בכוס עם פיה, או בבקבוק עם פיה (לא פטמה), וככה לדלג בכלל על שלב הפטמה. כתב "אני לא יודעת איך אחזור לעבודה אם זה ימשיך ככה" והעלית אצלי רעיון: אם יש לך אפשרות לדחות עוד טיפה את החזרה לעבודה, אמהות רבות גילו שהרבה יותר קל היה ככל שהתקרבו לגיל חצי שנה, גם מפני שבגיל זה כבר מתחילים מזון מוצק, גם מפני שמבחינה מוטורית כבר אפשר להסתדר עם כוס של תינוקות. בעמוד 2 נתתי פירוט של רעיונות שיכול להתאים גם לך, לדנה של לי. תראי אם זה יכול לעזור לך. ובהצלחה!

למעלה