הקעקוע שיש לעודד.. מה זה מסמל? אגב.. חדשה כאן סדרה ענקית הלואי ותיהיה עונה 5 :] ו6 ו7 ו8 חח
M mcGooo New member 26/9/06 #1 הקעקוע שיש לעודד.. מה זה מסמל? אגב.. חדשה כאן סדרה ענקית הלואי ותיהיה עונה 5 :] ו6 ו7 ו8 חח
S slee4 New member 26/9/06 #2 ../images/Emo24.gifקודם כל ברוכה הבאה... אני שרון בת 15 מהמרכז, שכמו כולם פה לא יכולה לחיות בלי הפיג'מות...מקווה שתשתלבי פה... ובקשר לקעקוע של עודד,אני לא ממש זוכרת אבל בטח מי שישרשר אחרי ידע
../images/Emo24.gifקודם כל ברוכה הבאה... אני שרון בת 15 מהמרכז, שכמו כולם פה לא יכולה לחיות בלי הפיג'מות...מקווה שתשתלבי פה... ובקשר לקעקוע של עודד,אני לא ממש זוכרת אבל בטח מי שישרשר אחרי ידע
S slee4 New member 26/9/06 #4 אז זהו... לפי מה שאני יודעת עודד קורא כאן לפעמים ואפילו כתב כאן לא מזמן...ויש מצב שהשאר קוראים גם כן...
אז זהו... לפי מה שאני יודעת עודד קורא כאן לפעמים ואפילו כתב כאן לא מזמן...ויש מצב שהשאר קוראים גם כן...
M mcGooo New member 26/9/06 #5 מגניב.. עודד כנס שניה.. היה ממש כיף בהפלגה אתכם היה אחלה הופעות ותודה על התמונות שהצטלמתי אתכם חח הם יצאו אחלה והיה כיף לדבר אתמול בלילה עם קובי ואילן(לא היית באותו זמן.. באסה) בהצלחה בעונות הבאות שתצלמו יש לך אימייל\מסנג'ר? לאילן או קובי יש מסנג'ר\אימייל? תודה..
מגניב.. עודד כנס שניה.. היה ממש כיף בהפלגה אתכם היה אחלה הופעות ותודה על התמונות שהצטלמתי אתכם חח הם יצאו אחלה והיה כיף לדבר אתמול בלילה עם קובי ואילן(לא היית באותו זמן.. באסה) בהצלחה בעונות הבאות שתצלמו יש לך אימייל\מסנג'ר? לאילן או קובי יש מסנג'ר\אימייל? תודה..
ד דנונה לייט New member 26/9/06 #10 תארו לכם הוא היה שם את ריקי מרטין?? וואי, ראיתי פעם בתכנית "איי באט יו וויל" שעשו למישהו קעקוע כזה על ריקי מרטין ומאז זה לא עוזב אותי!! XDDDD
תארו לכם הוא היה שם את ריקי מרטין?? וואי, ראיתי פעם בתכנית "איי באט יו וויל" שעשו למישהו קעקוע כזה על ריקי מרטין ומאז זה לא עוזב אותי!! XDDDD
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 26/9/06 #8 ../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif../images/Emo222.gif ותשיעית ועשירית ואחד עשרה וכולי.. אני קארין, בת 10. תהני
../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif../images/Emo222.gif ותשיעית ועשירית ואחד עשרה וכולי.. אני קארין, בת 10. תהני