הקעקוע שורף!

mahatef

New member
הקעקוע שורף!

כמעט שלושה שבועות עברו מאז שעשיתי את הקעקוע, הוא הפסיק מזמן להתקלף ועוד שבוע אני מפסיק להשתמש בקרם. היום יצאתי לעבודה, וחשבתי שסך הכל הקעקוע יהיה חשוף לשמש שלוש דקות, עד שאעלה לאוטובוס, ובגלל זה לבשתי שרוול קצר (חם!!!). רק ששכחתי שאין אוטובוסים, והייתי צריך לחכות רבע שעה למונית בשמש, כשהקעקוע חשוף! הגעתי לעבודה, ואחרי 25 דקות הקעקוע התחיל טיפה לשרוף, מה שלא קרה לי מקודם. זה בגלל שחשפתי אותו לשמש במשך 15-20 דקות? ידוע אם חשיפה ל-20 דקות יכולה לגרום לנזק?

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif הקעקוע שחור?

אם כן, יכול להיות שהוא טיפה יציק אחרי שהייה בשמש, במיוחד כל עוד הוא חדש. בפורום בוואלה תמצא במאמר על הדיו השחור, תקרא אותו, זה יסביר לך כמה דברים על התכונות המשונות של הצבע השחור בקעקועים. סתם שאלה - למה רק עוד שבוע אתה מפסיק להשתמש בקרם? באיזו משחה מדובר? האם המקעקע אמר לך מראש להשתמש בו לאורך חודש? בד"כ מומלץ לשים את המשחה רק לאורך שבועיים, ולהמשיך רק במידה והקעקוע לא סיים להחלים בצורה מאסיבית עד אז (הקילופים העיקריים). אפשר לשאול מהן הוראות הטיפול המדוייקות שהמקעקע נתן לך? בכל מקרה, מבחינת דהייה וקילוף, קשה לי להאמין שנגרם נזק בגלל חשיפה של רבע שעה, אבל זה לא הופך את העניין למומלץ או חכם. להבא תשתדל להימנע משמש בתקופה הראשונה של הקעקוע, ולאחר מכן - קרם הגנה! זהו

mahatef

New member
קעקוע בשחור

קראתי את המאמר בוואלה, והבנתי את מה שקרה היום
, תודה. את הקעקוע עשיתי לפני שלושה שבועות בערך, ב-24 לחודש שעבר. המקעקע אמר לי לשים בשלושת הימים הראשונים רק ניילון (מה שהקל עליי מאוד מבחינת נוחות) ואחרי השלושה ימים האלה לשים משחה, 3 פעמים ביום למשך שבועיים. הוא נתן לי משחה ויטה-מרפן. הבעיה היא, שאני נהגתי לפספס לפעמים את מועד המשחה, בגלל העבודה. הייתי לפעמים שם רק פעמיים ביום בהפרש שעות גדול. כך שחשבתי שכדאי לי להמשיך לשים את המשחה יותר משבועיים, למרות שהקילופים עברו. שאני אפסיק עם זה? דרך אגב, מותר לי להתחיל להשתמש בקרם הגנה? איזה מומלץ?

למעלה