"הקסם שברגע"

Ben Zak

New member
"הקסם שברגע"

שמעתי שיש לאביטל לבני מופע חדש בשם הקסם שברגע. אני חפשתי לראות איפה אפשר לראות את המופע הה ולא מצאתי. האם זה רק בקמארי או שירוץ בכל הארץ אז אמתין קצת? מאחר ומאוד התלהבתי ממשחקה של אביטל במרי לו ומהשירה, אין ספק שברצוני לראות את המופע שלה. אנא עדכנו.

RossandRachel

New member
אכן...

את כל הפרטים תוכל למצוא באתר החדש והמדהים שלה: www.avital.exe.co.il

Ben Zak

New member
תודה ../images/Emo45.gif גיליתי מלא דברים חדשים:

לא ידעתי שאביטל שיחה במרי לו גם את מרי לו עצמה וגם את קלרה. מדהים!!!! הייתי מת לראות את זה. אבל אם כך, אז מי שיחקה במקומה את אלה המקסימה?

m o r s h

New member
מרילו האתר כל הפרטים הכי מעודכנים

על מרילו.. www.mary-louweb.net בכל מקרה להפנות אותך לאתרים זה לא חוכמה
במקומה משחקת לסירוגין איתה איילת רובינסון.. שהיא גם מקסימה
ואת קלרה היא שיחקה וגם את מרי לו

RossandRachel

New member
טעות קטלנית!!!!!!

לא...לסירוגין זה אומר שפעם היא פעם היא...לא לא...חח הנה משהו חדש שלמדתי מאביטל...חחח: יש אנדרסטאדי ועוד שם ששכחתי מיכל ויעל משחקות לסירוגין, איילת היא ה*מחליפה* של אביטל!!!!הבדל קטלני-לא לחזור עליו!!חחחח

m o r s h

New member
פה עוד טעות!! מיכל מחליפה של יעל

יעל ומיכל לא משחקות לסירוגין..

RossandRachel

New member
אהא....חחח

אבל מיכל משחקת יותר מיעל... בכל מקרה כשאמיר היה הוא וגיא היו על תקן "משחקים לסירוגין"- זה בטוח!

m o r s h

New member
ממש לא!!! גיא מחליף של אמיר!!

אני יעשה סדר זה ככה היה וככה יהיה: אמיר קבוע- גיא מחליף (עד לא מזמן) יעל קבועה- מיכל מחליפה אילנה קבועה- שרי מחליפה יגאל שדה אושרי סהר ויונתן רוזן לסירוגין- גיא זוארץ היה מחליף של שתיהם טלי אורן קבועה- קרן רון מחליפה אביטל לבני קבועה- איילת רובינסון מחליפה פעם היה גומא שריג קבוע- אסף גולדשטיין מחליף אחרי זה אסף נהיה קבוע וניר בלאסן נהיה מחליף שלו ועכשיו גומא קבוע..

למעלה