הקמת מבנה טרומי

sharonrabi

New member
הקמת מבנה טרומי

שלום לכולם איני בטוח שזהו המקום הנכון אך אני משוכנע כי בפורום זה נמצאים אנשים אשר מבינים בענף ןלכן שאלתי היא אני מעוניין להקים מבנה טרומי האם אתם מכירים ממליצים על חברות בענף המבנה הוא לצורך מגורים גודל כ 100מ"ר וצריך לכלול ממ"ד תודה

מבנה טרמי

אין בכוונתי להמליץ על חברה כלשהי, אלא לבדוק האם כדאי לך מבנה טרומי ? היתרון של מבנה טרומי צריך להתבטא בחיסכון בזמן לעומת בית מבניה קונבנציונלית. אך האם כדאי ??? בארץ אנשים אינם אוהבים לרכוש בתים טרומיים, החסכון של היום עלול להיות החסרון של מחר. האם חשבת על בית מעץ ?

kimo

New member
תרחיב בבקשה...?

לאחרונה יותר נתקלתי בפרסומים של החברות העובקות בהקמת בתי עץ על מגרש שלך. השאלה - כמה באמת זה משתלם ואיפה הבעיות... איך זה עונה לעיניין העמידות, תנאי מזג האוויר, הזמן.. בקיצור, האם אני "מרגיש שאני גר בבית עץ" או שזהו בית לכל דבר ועיניין.. תודה,

יש טרומי ויש טרומי

אם הכוונה לבית טרומי פשוט וזול יחסית אתה יכול לבדוק ב-"רולן" (חיפה או אשדוד) - יש להם מבנים מוכנים בבניה קלה (בסביבות 500 $\מ"ר). אם הכוונה למשהוא יותר רציני ויקר תנסה את אוסטק שמיר (חניאל) הבונים מפלדה ואבן בגימור מלא (בסביבות 1,000 $\מ"ר).. איני יכול להמליץ מנסיון אישי אך ראיתי פרוספקטים ודוגמאות בנויות וזה נראה לא רע - מכל מקום חשוב לדבר עם לקוחות שגרים בבתים כאלו לפני קבלת החלטה.

למעלה