הקמת גן פרטי?

dana31

New member
הקמת גן פרטי?

צהרים טובים ברצוני לפתוח גן פרטי משלי.... שסוף סוף יהיה ביטוי לאני מאמין שלי. אולם יש בי חששות בשל טיפולי פוריות שאני עוברת. יבינו אותי אלה שגם עוברות לצערי את הטיפולים הנוראיים האלה.... אני ממש חצויה מצד אחד אני כבר לא עובדת מספר שנים בגלל הטיפולים הללו(פה ושם אני מחליפה)מצד שני נמאס לי לעצור את החיים שלי בגלל הטיפולים....רוצה להתקדם במשהו, רוצה להגשים את החלום שלי שתמיד היה לפתוח גן משלי. אני יודעת שזה לא יהיה קל לכן הדילמה שלי.....מה באמת לעשות? אשמח לשמוע מה אתן חושבות על זה מה אתן הייתם עושים במקומי?

קדן

New member
קודם כל ../images/Emo50.gif

זו באמת שאלה קשה ואף אחד לא יכול להיות במקומך. השאלה היא האם תצטרכי להעדר הרבה מהגן? אני חושבת שכאשר פותחים גן פרטי הנוכחות שלך מאד חשובה כדי ליצור אמון של ההורים והילדים בך. אני אישית הייתי מחכה עם זה ולאחר שתצליחי בטיפולים(אמן) תעשי את זה בגדול...

dana31

New member
קודם כל תודה על התגובה

אני מסכימה איתך ..... אבל עד כמה לחכות זאת השאלה?? עד כמה אוכל לדחות את עניין הגן? אף אחד לא מבטיח לי שאצליח להרות בתוך שנה....או פחות.... אם רק הייתי יודעת
הזמן טס ....גם הגיל .....ואז מה? אני אמצע עצמי עדיין בבית ועדיין בטיפולים. אני יודעת שהחיים ממשיכים למרות הטיפולים.... אני מרגישה שאצלי הכל דומם בעקבותם... אני יודעת עד כמה חשובה נוכחותי בגן ובייחוד כשמדובר בגן שרק מתחיל את דרכו. לכן זאת הדילמה שלי.....
שוב תודה לך ומאחלת לך כל טוב

נסי בכל זאת../images/Emo45.gif

דנה יקרה, למזלי איני יודעת מה המשמעות של הטיפולים. אני מסכימה איתך שזה מאד מפחיד ולא בריא להחזיק את החיים שלך ב"on hold". אם יש סיכוי שבשלבים מסויימים תאלצי להעדר מהעבודה, אולי תוכלי למצוא שותפה, או שותפה חלקית. אולי אפילו תוכלי למצוא בפורום הריון ולידה גננת נוספת שמתלבטת כמוך, וביחד תוכלו לעשות זאת? או אולי להשתלב בהתחלה כגננת מחליפה בגנים פרטיים או של העירייה, דבר שיתן לך קצת ניסיון, והזדמנות לבחון האם זה באמת מה שאת רוצה? לפעמים אפשר להגשים חלומות בצורה אחרת, או בשלבים ולא בדיוק באותו אופן שפינטזנו... בהצלחה, ליאת

anankachol

New member
יופי של רעיון../images/Emo50.gif

דנה כמוך, גם אני עברתי טיפולי פוריות במשך 3 שנים, ובנוסף אני גננת. בתחילה גם אני לא ידעתי מה לעשות, ולבסוף הפסקתי את עבודתי והתחלתי ללמוד הוראה, החלטתי שהטיפולים לא ימנעו ממני להמשיך את שגרת חיי. לבסוף ילדתי בשנה השלישית ללימודים (ולאחר חודש חזרתי ללמוד), נכון זה לא קל, וגם הטיפולים לא קלים, אבל ניתן להסתדר איתם ולשלב אותם עם העבודה. אני חושבת שאסור לך להמשיך לשבת בבית, ולפתוח גן זה רעיון מצויין, גם גננות אחרות עוברות טיפולי פוריות אז זה לא עושה אותן ואותנו פחות טובות. אם לא היו לך בעיות פוריות והיית פותחת גן ונכנסת להריון והיית מגלה שפתאום את צריכה להיות בשמירת הריון מה אז???!!! כשעברתי הפריה חוץ גופית הפסדתי בסך הכל שני ימים, את כל שאר הטיפולים בד"כ עשיתי אחר הצהריים. אני מציעה לך לקחת גננת נוספת שתחליף אותך יום אחד בשבוע, וכך במקרה הצורך היא תעזור לך ותחליף אותך בגן. אז שיהיה בהצלחת בכל דרך שתבחרי וכמובן בהצלחה בטיפולים.

טלגל

New member
הכי חשוב בסדר העדיפויות שיהיה

לך בהצלחה בטיפולים!!

טלגל

New member
בטעות שלחתי לפני שסיימתי, אז הנה

ההמשך- את צודקת בתחושותייך שעלייך להמשיך בחייך, ואני באמת חושבת שעלייך להגשים חלום, אלא שעליך לדעת שהורים מאד ירתעו אם ישמעו שאת בטיפולים להריון מהחשש שהגן לא יתפקד כל הזמן, לדעתי כדאי מאד שתחשבי על שותפה- גננת שנמצאת איתך באותו ראש, ורואה את הגן כמוך, כדי שאם תצטרכי להעדר היא תהיה שם להמשכיות. להורים מאד חשוב שהדמות הדומיננטית תהיה בגן כל הזמן, ותתן תשובות לבעיות היום-יום. אז תמשיכי בדרכך ובחייך ושיהיה לך המון בהצלחה!

למעלה