הקמרית ON THE WALL

שלום חן

New member
הקמרית ON THE WALL

בריפרוף בעיתון השבת אחר הופעות ניתקלתי במודעה זו (ראו את הקובץ המצורף), מישהוא/היא יכול להגיד במה בדיוק מדובר ? אם זה הפילרמונית ביחד עם מי שכתוב נראה לי משעמם . לתגובותכים אודה.

לא כשעושים שיחזור של ההופעה החומה

שבונים במהלך ההופעה חומה שמתפוצצת בסוף וכשיש להקה די טובה שמבצעת את זה ושבעים נגנים על הבמה... צריך להיות משהו רציני מאוד!

שלום חן

New member
וואלה

זה מה שהולך להיות ?, נשמע מאד רציני ולא איזה גימיק זול של פילהרמונית בשיתוף להקת רוק שמבצעים סתם את החומה.

sinemal

New member
יש למישהו עוד פרטים על ההופעה?

אני מתלבט אם ללכת או לא, והייתי שמח לקבל עוד פרטים על ההופעה.

אל תתלבט תלך זה גם יחסים לא הרבה כסף...

מאה שקל עמידה מאחורי המושבים ומאה חמישים ישיבה מול הבמה... תיהיה פירוטכניקה וכל מיני דברים מגניבים

sinemal

New member
לא יודע...

הייתה כתבה בערוץ 22 שדי הורידה לי את הציפיות... קישור לכתבה, לא לבעלי פיירפוקס: http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=18438&SourceID=22

pinprick

New member
אני ראיתי בשוני דווקא ב 179 ש"ח שזה המון...

יש לך מידע אחר?

אמיליMF

New member
ההופעה של אובלינס פצצה!

ההופעה הולכת להיות מדהימה. אני מעריצה של הלהקה הזו, לאחר שיום אחד נקלעתי במקרה לגמרי להופעה שלהם והם הולכים ומשתבחים עם הזמן. ההופעה בצוותא הייתה מדהימה וההופעה בהאנגר עם הקאמרית הולכת להיות פשוט מעולה!!! להפסיד דבר כזה יהיה פשוט לא לעניין.

אני רק מקווה

שהתפאורה לא תראה פאטתית והחומה תיהיה נמוכה מאוד ושבאמת תיהיה פירוטכניקה מושקעת כי זה יהרוס מאוד את האווירה שזה יהיה משהו פשטני ביותר אם כבר הם בוחרים לעשות דבר כזה מושקע שיהיה עד הסוף מושקע ויהיה באמת העתק טוב ואיכותי של ההופעות המקוריות (אלו הציפיות שלי חח)

למעלה