הקמפיין של מרצ

Yanchu

New member
הקמפיין של מרצ

16 ימים לבחירות, ומרצ (כמו כל מפלגה אחרת) נלחמת על כל קול. אבל, לצערי, אנחנו תוקפים את העבודה ולא את הליכוד. המטרה של מרצ היא כמובן לגדול בבחירות האלו, אבל למרות זה אנחנו לא צריכים לתקוף את העבודה- אלא לתקוף את הליכוד, שינוי וש"ס. אז נכון שלא ניקח קולות לליכוד- אבל העיקר שמישהו יקח להם. המטרה היא להדיח את שרון מראשות הממשלה- ושמצנע יהיה ראש-הממשלה הבא (אתם באמת לא מתכוונים ששריד יהיה, נכון?!) אז- פעילים/ות יקרים של הנוער הטוב ביותר (!) - תתקפו את הליכוד, שינוי וש"ס ותעזבו את העבודה בשקט... אפילו שהם היו בממשלת ה____... יונתן נפתלי (אני חדש כאן) ת"א.

cnogl

New member
העבודה גרועה אף מהליכוד

בעוד הליכוד תמיד התייחצן באדרת דעותיו הימניות וברור לכולנו מיהו ומהו, הרי שמפלגת העבודה הבטיחה לנו ממשלת שלום ומכרה מלחמה. באותו הרגע בו נכנסה מפלגת העבודה לממשלת הכשלון של שרון היא רק הוכיחה את אפסותה, מחלת הכסא שלה ואת חוסר האחריות הלאומי שלה שהפך לסמלה המרכזי. העבודה היא מפלגת מרכז קפיטליסטית וראוותנית הנגועה בשחיתות, בעוד מרצ היא למעשה מפלגת שמאל חברתי הדוגלת בערכי הסוציאל דמוקרטיה. ושוב נגיע לגרוע: בעוד הליכוד צועק את צעקת הקפיטליזם לעם כולו, שהרי העבודה מסתירה את נטיותיה ומוכרת לנו קופסא של ערכי שוויון המכילה שרצים וחזירים שמטרתם היחידה לרוקן את המדינה ולסייע לעשירון העליון, משם באו ולשם ישובו. שלך, גיל

cnogl

New member
והנה סיפור שעלה בפורום וממש מתאים:

הודעה שנכתבה על ידי שני תחת הכותרת "פעילי עבודה (בעיניים)" ובכן, אפתח ואומר- יומיים מעולים של פעילות :) כל הכבוד לכל הפעילים שהגיעו ולסניף הרצליה המדהים והענק כמובן :)) היום בפעילות בשפיים נכחו גם פעילי עבודה. הייתה בנינו תקרית מאד מבישה למפלגת העבודה. קרה דבר, ששינה את ההשקפה שלי בנוגע לפעילים שלהם. פרץ ריב, או יותר נכון, פעילי העבודה ניסו לריב איתנו. במסגרת הריב, הם פרצו בהדבקת סטיקרים מטורפת על הקיר (?!!), ואת השאריות מהסטיקרים, ז"א, הניירות, זרקו על הריצפה. מפליא אותי שפעילי "שמאל", שלדעתי אמורים להיות רגישים לאיכות הסביבה, ובעיקר כשהם מייצגים את המפלגה שלהם בשטח- להראות שהם דואגים לאדמה אדמתם ולא מלכלכים אותה. כמובן שאנחנו ניקינו אחריהם, ואז פרץ הדיון הבא: "אוו חמודים תנקו תנקו" מאור: "זה בסדר אנחנו רגילים לנקות את הזבל של העבודה גם בשטח וגם בכנסת" "חבורה של כאלו הומואים לא ראיתי בחיים שלי" לאן הגענו?!! פעילי מפלגת העבודה גם מלכלכים, וגם הומופובים. צר לי. למזלי, אני מכירה אדם אחד מנוער העבודה שבהחלט אני יכולה להגיד שעושה את מה שהוא עושה מכל הלב, ושונה מהיצורים המוזרים האלו שניסו להפיל רוחנו היום. אבל אנחנו, אנחנו לא נכנע!! יש לנו מרצ לעשות, לא משנה מה המטורפים האלו יגידו/ יעשו. עד כאן שני. עכשיו אעסוק בשאלתך הצינית האחרונה "אתם לא רוצים שיוסי שריד יהיה ראש ממשלה, נכון" ובכן, אתמול בערב הושקה המפלגה הסוציאל דמוקרטית החדשה שתורכב ממרצ, הבחירה הדמוקרטית ועוד. "שנים חשבנו שאפשר לתקן את מפלגת העבודה" אמר יוסי שריד על הבמה והוסיף, "היום הבנו שאי אפשר. אי אפשר לתקן את מפלגת העבודה ולכן אנחנו מחליפים אותה." המפלגה הסוציאל דמוקרטית בעזרת כולנו שואפת להפוך למפלגת שלטון ולמקם את העבודה במקומה הראוי: ההיסטוריה! שלך, גיל

snapis

New member
כל מה שאתה אומר זה נכון אבל...

בבחירות לכנסת ה-16 המפלגה הסוצאיל דמוקררטית לא רצה ויוסי שריד לא רץ לראשות ההממשלה לכן האופציות שלך לראשות הממשלה הם מצנע או שרון! ובקשר לפעילי העבודה תאר לך שהיו לוקחים את האנשים שנעצרו ממרצ מול חוות השיקמים ואומרים שזה מרצ! זה בדיוק אותו דבר אני מכיר כמה פעילי עבודה שהם אחלה של אנשים!

cnogl

New member
באמת אין סיבה להצביע עבודה.

אם נחשוב לרגע, באמת אין סיבה להצביע עבודה: העבודה תמכה בהעברת תקציבים לחרדים, נכנעה לכל תכתיבי שרון, לא בנתה את גדר ההפרדה למרות שהייתה בממשלה, אחריותה לקפאון המדיני זהה ללאחריות של שרון, העבודה לא עשתה דבר למען החברה בישראל וגילתה חוסר אחריות לאומי אדיר כשעזבה ממשלה רק בשביל הון פוליטי ואף עזרה עוז לתרץ זאת כ"מחאה על התקציב הלא חברתי", התקציב אליו היחידה שהתנגדה היא מרצ והעבודה נושאת באחריות אליו. באמת אין סיבה להצביע עבודה. הרי אם מצנע יבחר, הוא יצטרך מרצ גדולה כדי לנהל את המדינה. למצנע יהיה קל יותר להקים ממשלה עם היונים של מרצ מאשר עם חבורת הניצים של העבודה. אם מצנע לא יבחר והעבודה תשב באופוזיציה, הרי שנצטרך מרצ חזקה שתעמוד איתנה בכנסת מול העבודה ומצבי הרוח המשתנים שלה בצד האופוזיציה ומול הימין המשתולל בממשלה. ואם מצנע יכנס לממשלת אחדות אם שרון, מי מלבד מרצ חזקה תעמוד מול הממשלה כולה? באמת אין סיבה להצביע עבודה.

peregin

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifרק למרצ יש,ב-אמת, מרצ לעשות

Yanchu

New member
בנאדם-

אני בעיקר מסכים איתך (לא להגזים. העבודה לא יותר גרועה מהליכוד וקצת הקצנת את העיניינים) - אבל שבועיים לפני בחירות מיותר לתקוף את העבודה. המטרה שלנו היא שאריק לא יהיה ראש-הממשלה, ואת זאת נוכל לעשות רק אם נתקוף את הליכוד ולא את העבודה. במקום להבריח קולות מהליכוד לעבודה, אנחנו מבריחים מהעבודה לליכוד. כאדי וחייבים להמנע מכך! יונתן

למעלה