הקמפיין החדש

הקמפיין החדש

לאחר שנים של ציפיה סוף סוף שיחקתי בפעם הראשונה !
היה מעולה.. ה"חבורה" שלנו מורכבת או תורכב איכשהו בעתיד משני בני אדם (אני - ג'ספר וחבר שלי - גאד סנד סטון או כמו שאני קורא לו גראמפי) ושילוב מזעזע של אלף - בטהור, וגמד - רנבור.. נפגשנו לראשונה בפונדק בעיירה נידחת בשם קלאנטיאר.. הפונדק (או בית קפה כמו שהגדיר אותו שהמנו - בויבנד00) היה כמעט נטוש.. ישבתי לי שם לבדי שקוע במחשבותי.. התעוררתי רק כשרעש מהומתי קל העיר אותי.. היה שם גמד אחד שרב עם אלף ואדם..כניראה קוסם על פי המטה והחיוך מלא היהירות.. צפיתי במתרחש מהשולחן שלי וגיכחתי לי.. הטחת העלבונות שיעשע אותי למדי ומצאתי את עצמי צוחק בפה מלא ובוהה בשלושה.. ואז הגיע הרגע ששינה את חיי לנצח.. הקוסם פנה אלי.. "על מה בדיוק אתה צוחק?" הוא הזעיף מבט אלי וקם לעברי.. ניגשתי אליו רגוע לחלוטין (או יותר נכון בפרץ אימפולסיביות) הבטתי לו ישר בעיניים ועניתי" עליכם" בנתיים האלף והגמד כבר היו מוכנים להילחם ואני והקוסם הרגזן ההוא גם לא היינו במצב טוב..למזלנו התערבה המלצרית וביקשה מאיתנו להפסיק או לעוף החוצה.. משומה אחזה אותי תחושה עזה של רצון לפתור את העניין אז ניגשתי אל המלצרית והרגעתי אותה.. ולאחר ליבון עניינים זריז (זריז=שעתיים משחק) פתרנו אני והקוסם ההוא שמסתבר ששמו ג'אד משהו אוף נו גראמפי.. והגמד ששמו רנבור את העניינים.. רק האלף הגאה ההוא נשאר עוין.. אני חושב שאני אקרא לו היבריס מהיום
האלף קם והלך.. וגראמפי שמסתבר שהוא תלמיד שלו הלך איתו..אני נשארתי מעט עם הגמד שסיפר לי מעט על עצמו ועל חייו.. דיברנו קצת וקיבלתי המון השראה לסיפורים שלי.. הוערנו מהשיחה ע"י פיצוצים.. בחוץ ראינו עוד קוסם יהיר ונפוח מפוצץ ברקים וכדורי אש ובקיצור עושה הצגה מתנשאת לתושבים המשולהבים.. הקוסם הנפוח התעופף לו אל עבר מבצר כלשהו במרחק ואני ורנבור (הגמד) החלטנו לחפש לנו את "השוק השחור" האיזורי.. רנבור כהרגלו רק מחפש נשקים ומשקה זול (ואולי מידע על חברו האבוד) אבל אני יותר מתעניין במידע על הקוסם ההוא.. ועל המבצר.. ואולי גם ביצירת קשרים בגילדה המקומית.. (לא חשפתי את מקצועי כגנב עדיין) משהו אומר לי שאני עוד אתקל בגראמפי ובמורו האלף.. גם הם ניראו בשוק שאני ורנבור נמצאים בו.. חיפשו ספר כשפים כלשהו.. אבל אולי זאת רק תחושה
התנצלות רבה לבויבנד שלא הכנסתי את כל הפרטים..לא היה לי כח זה ארוך גם ככה
אולי ביום אחר

למעלה