הקלפי הבא הוא surrendering!

הקלפי הבא הוא surrendering!

ידעתי שזה לא יהיה so unsexy!!!! הקליפ ייצא ב- 18.11.2002 !!! שזה עוד שלושה חודשים ועשרה ימים!!! אח"כ סביר להניח שזה יותר twenty one things... או שפשוט יהיה שיר מה-אי.פי..........

Human Nature

New member
זה ממש שיר חמוד.

אני מקווה שהיא תוציא באיזשהו שלב את "That Particular Time". השיר הכי מדהים באלבום שלה. לדעתי.

Rוית

New member
אני בספק אם יצא שני קליפים מURS

השני בטח יהיה כבר מEP..

נריה פי

New member
אחלה של שיר!

זה אחד השירים היותר טובים של אלאניס מ-urs לא שהשאר לא טובים!!!!!

THE CORRS

New member
סליחה על הבורות,אבל...

מישהו מוכן להסביר לי מזה e.p ?

אוי ואבוי עוד פעם השאלה הזאת!

את יכולה לבדוק במילון באות א´... זה אמור להיות בדף הזה. אם לא מצאת אז EP, זה מן מיני אלבום שמכיל לא יותר מ-8 שירים. הסיבה בד"כ ל EP היא שאין מקום באלבום, אבל במקרה של אלאניס אני משש לא יודע, כי אלבום עם 11 שירים זה ממש מבאס.... בהתחשבות שבאלבום הקודם היה 17 שירים - 18 אם מחשיבים את הדמו של אנאינויטד...

johni18

New member
דמו של UNINVITED?

בדיסק SFIJ יש דמו של UNINVITED ולא ידעתי? באיזה חלק של הדיסק?

רוצה להתערב שיש? ../images/Emo123.gif

יש גרסה מיוחדת שיצאה רק באוסטליה ויפן.... הביצוע מ ד ה י ם!!!! 3:04 דקות... ותראי בתמונה למעטה מה רשום...

יששששששששששששששששששששש

אמיל מאיפה אתה יודע את זה??????????? זה השיר האהוב עלי בדיסק, החלטה טובה אלאניס עשתה! מעניין מה גרם לה לשנות את דעתה?

j u n k

New member
אמיל זה לא נכון...

לא יודעת מאיפה קיבלת את המידע אבל הוא מוטעה לחלוטין - וחבל שרשמת בלי לשאול לפני ולאשר. surendering אושר לצאת כסינגל רק ב UK כנראה שאירופה וארה"ב סו אנסקסי יצא כרגיל. (ואני חייבת להודות שאני מודה על כך לאלוהים אני מעדיפה את סו אנסקסי) ההודעה הרשמית בקשר לסינגל הבא ביצא באירופה וארה"ב טרם יצאה אז המידע שלך מוטעה..

avivs

New member
שטויות!

מה זה הדבר הזה שבבריטניה יצא סינגל אחד ובאירופה סינגל אחר... זה לא הגיוני! מה שיוצא בבריטניה יוצא בשאר אירופה תמיד ומה שיוצא באמריקה יוצא שם ולא תמיד זה אותו סינגל, אבל אירופה זה סינגל אחד.

j u n k

New member
אביב.

וויכוח וויכוח- אני לא יודעת עד כמה אתה בקיא בתעשיית המוזיקה, אבל במקרה הזה כנראה לא כ"כ. אבל אם אתה לא סומך עליי- סבבה מובן, תן לי את המקור שלך לידיעה שסרנדרינג אכן יצא באירופה ואני אתן לך את שלי שהוא יוצא כידוע כיום רשמית בינתיים אך ורק ב UK
סגרנו.

moriss

New member
מצטער שאני מתערב.

אבל למה להתחיל הודעה עם המילה שטויות
אני חושב שאם כולנו נשתדל לכתוב הודעות מתונות יותר ימנעו הרבה ויכוחים. תחשבו על זה!

j u n k

New member
מסכימה איתך!

אגב מוריס מזל"ט- לא הייתי פה יומיים לכן לא היה באפשרותי למסור לך מזל-טובים ואיחולים
. בקשרלמה שכתבת...זה אכן היה קצת לא מוצדק, לכתוב בזבזול כזה ולפסול מיד טענה. לא נורא- אין לי כח לויכוחים אבל אני מחכה לתשובה בקוצר רוח, מאחר ומה שכתבתי נקרא בזלזול יתר "שטויות"

avivs

New member
כה ונראה

דבר ראשון סליחה על השטויות. דבר שני שלום נופרי. דבר שלישי בחיים לא שמעתי על שיר שיוצא בבריטניה בזמן ששיר אחר יוצא באירופה, זה אמור להיות יחידה אחת כמו אירופה ואמריקה. אבל נגלה עם הזמן...

למעלה