הקלפים הכי מרגיזים

tetris6

New member
הקלפים הכי מרגיזים

כל אחד ירשום 5 קלפים הכי מרגיזים 5 טרנרים ו5 פוקימונים פוקימונים 1 מקרקו!!!!!!!! איזה קלף מרגיז!!! עושה לי 80 נזק!!!!! 2. סלוקינג -------- אין טרנרים!!!!!!!!! 3. סניזל ------------- אני שונא אותו!!!!!!!! 4. טירוג--------- קלף דפוק! עושה 30 באנרגיה אחת! 5 הו הו!!!!!!! עושה 70 נזק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואי אפשר להיפטר מימנו!!! טריינרים 1 גולד ברי!!!!!!!!!!! קלף דפוק!!!!!!! 2 אנרג'י רמוב וסופר רמובל אוףףףףףףףףף 3 דאבל גוסט וגוסט אוף וינד כמה פעמים הפסדתי ביגללם 4 ספרוט טאואר מזיין תויגלי ואת האריקה ג'יגליפף!!! 5 לאס מזיין לי תיד!!!!!!!

Yuske

New member
קצת עצבני הייתי אומר...

טוב... פוקימונים: 1) סלווקפוק של פוסיל - לא עושה כלום 2) פיקאצ'ו - אני פשוט שונא את הפוקימון וגם יש לו איזה 50 סוגי קלפים... 3) את האנוונים (anknown) שיש להם פוקימון פאואר שצריך עוד איזה 3 אנוונים בשביל להפעיל אותם... 4) צ'אריזרד עד שמשיגים אותו אז שמים לב שצריך לפתח אותו מצ'ארמנדר (למרות מה שהוא עושה...) 5) אוניקס כי הוא מוריד רק 10 (בייס סט 1) טריינרים: 1) אנרג'י רמובל (זה שמוריד יותר מאחד) 2) מו מו מילק כי צריך להטיל 2 מטבעות (גרררררר) 3) סוויטש שהיריב עושה אותו.....(switch) 4) אולד רוד....(נאו1) 5) לאס (מסיבה לא ממש מובנת...)

R m4n1

New member
איזה באסה

אני מה זה מת לכתוב פה משהו אבל אני לא זוכר הרבה דברים עצבנים. אבל יש כמה טרינרים שהם כאלה דפוקים שאי אפשר להאמין שמישהו באמת ישחק בהם (או שבאמת יצרו אותם).

tetris6

New member
האמת יש עוד הרבה קלפים מרגיזים

יש את בליין נינטילס!!!!!!!!!!!!! אם ברוק פרוטישן הופכים אותו לטרינטר ואז זה מרגיז חבל על הזמן!!!! יש את דיטו! איזה מרגיז! מיוטו שמגן כל הזמן! פעם הוא היה הקלף הכי מרגיז! יש אתאמפרוס אקואה! איזה מרגיז הוא אם פוקימון סנטר!!!!!! כנל וינזור! ויש גם את מיו 8!!!! הוא הכי מרגיז! כל פוקימון שהו היתפתחו לא יכול להרביץ לו! איזה מרגיז זה במודפייד!!!!!! כולם שם מפותחים!!!!!! גם הוהו מרגיז! הוא מוריד 80! גו'מלוף אקואה! גם כן קלף מרגיז!!!!!!!!! אם רינבואו ופוקוס בנד אי אפשר ליתקוף אותו! והוא יכול להוריד 0,30,60 או שאפשר לבוא אם דונפאן 50 בליינד ואז גו'מפלוף! איזה מרגיז זה! קינדרה נאו 3 עושה 3 באנרגיה אחת! ו50 ויכול להעיף 2 אנרגיות! דארק גנגנר!!!!!!! מרדים ואי אפשר לקום! ואז דופקים אותך אם מיסדיבריוס!!!!!!! ואז מתים!!!!!! יש עוד רשימה ארוקה

R m4n1

New member
לא רק זה יש גם...

יש מלא פוקימונים שנראה לי שעושים קלפים שלהם לאספנים שאוספים את כולם (כמוני). מפני שהם חרא למשחק כמו: איפום- הקוף הזה שלא מתפתח וגם מחזיר את עצמו לדק! ליקיטנג- גם די חרא. עשו רק קלף אחד שלו שאני זוכר (ג'נגל). שהוא מוריד עשר והשניה שהפוקימון השני אולי מבולבל. או שיש את טנגלה- הוא לא ממש חרא אבל עוד לא ראיתי מישהו ששם אותו בדק תחת הכרה מלאה. קלף שאני ממש שונא הוא יגליבף (ניאו דיסקוורי). מפני שהוא לא מוריד כלום. יש לו את הפאוור ה-כ-י דפוק שראיתי בחיים (שעד סוף הטור פאוור אחד של אחד מהפוקימנים של האויב מפסיק לעבוד) חוץ מדארק ווילפלום אני לא רואה (כמעט, יש כמה בכל זאת) עוד פוקימון שהכוח שלו עובד נגד היריב בתור של היריב. ומפה למדנו שיגליבף חרא!!!! ולסיום שאלה פוק-בודי נחשב פאוור למשל אם אני בטל את כל הכוחות של כולם עד הטור הזה והזה אז הכוח ממשיך לעבוד? אני חושב שכן, אני רק רוצה להיות בטוח ב100%

K00lVulpX

New member
כן

פוקה בודי נחשב כפוקימון פאוור חוץ מזה שלרוב אם פועל על הפוקימון עם פוקה בודי מצב השפעה (ישן, מורעל, משותק, מבולבל ושרוף) אז הכוח לא מתבטל. אבל בעקרון, אם נגיד שמים מאק במשחק, אז הכוח מתבטל. ואני חולק על דעתך - איגליבאף הוא אחד הקלפים הטובים ביותר שנוצרו! יש לו את הכוח לבטל כוח של היריב עד סוף תורך, נכון שלרוב הכוחות זה לא טוב, אבל אחד הכוחות שהרוב משתמשים (אם לא היחיד) הוא הכוח של סלוקינג, ואז אם אתה משחק איגליבאף, הכוח של סלוקינג לא יעבוד! יתרון נוסף הוא שבניגוד למאק, הוא לא מבטל את הכוחות שלך.

tetris6

New member
ממתי איגליבף גרוע?

קלף שאני ממש שונא הוא יגליבף (ניאו דיסקוורי). מפני שהוא לא מוריד כלום. יש לו את הפאוור ה-כ-י דפוק שראיתי בחיים (שעד סוף הטור פאוור אחד של אחד מהפוקימנים של האויב מפסיק לעבוד) חוץ מדארק ווילפלום אני לא רואה (כמעט, יש כמה בכל זאת) עוד פוקימון שהכוח שלו עובד נגד היריב בתור של היריב. ומפה למדנו שיגליבף חרא!!!! אתה ממש טועה! הוא אחלה קלף! הוא מבטל תפוקימון פאואר של סלוקינג של דארק וילפלום של ארודקטייל של האנונים (N.M.D) ולא חסר עוד פוקימונים שהוא יכול לבטל להם פוקימון פאואר אבל בפורמט של מודפייד (MMF) אין שימוש איתו!!! אבל הוא אחלה קלף! ולידיעתך יש אנשים שממליצים להשים אחד כזה בכל חבילה! רק ביגלל כל הסלוקינגים שמשוחקים היום!

למעלה