הקללה השכבתית

evil i

New member
הקללה השכבתית

בשנת 3003 היו אמורים הי'בניקים של השנה לצאת לסמינר צופי בבניאס. בשל אירועי השומריה, הוחלט לעשות אותו ביער משמר העמק ובכך בעצם לבטל את האומגה האגדית. 3 שנים אחר כך... אותה שכבה חוזרת לצופי, הפעם כמדריכים\י'גלים לעתיד, ויומיים לפני התאריך המיוחל פורצת מלחמה ושולחת את כולם הביתה. צירוף מקרים? אינני בטוח! אני ממליץ לטפל באופן מיידי בעניין הזה מפני שבשנה הבאה אותה השכבה תתצטרך לבנות את הסמינר ואם אכן ישנה קללה סביר להניח שגם שנה הבאה הצופי יתבטל אם לא חמור מכך!!!

evil i

New member
נו באמת!

האם צריך שוב להזכיר את הטיעון של כמות מול איכות? הרי לצופים הכי הרבה חניכים! ולבריטני הכי הרבה מעריצים! יש כאן סכנה קיומית לסמינר הצופי בשנה הבאה!!!

מה קשור שנה הבאה?

קודם כל בואי נקווה שהשנה למרות המצב הביטחוני החבר'ה יהנו מהסמינר. הצופים זה סתם קאקי, אצלנו החניכים עברו לצופים ועכשיו כולם חזרו[רובם,ועוד אחרי שסיננו אותי חצי שנה.חצופים...]ואני אצטט "המדריכים בצופים סתם מעצבנים והם לא משהו בככל,אתם יותר טובים ויותר כיף איתכם והפעולות שלהם ילדותיות,אני מרגישה שמשחקים בפיפי וקאקי...פשוט משחקים של ילדים וזה עולה המון כסף שמה "-חניכה שלי בכיתה ה' אמרה את זה,לא ממש במילים האלו אבל זה היה בערך ככה. בריטני?ראית מה הסוף שלה?חחחחחח..לדעתי הקיירירה שלה נגמרה וטוב שכך היא גם ככה פיחואית
ואכן זה לא הכמות זה האיכות

evil i

New member
קשור ועוד איך

אם יש קללה, בשנה הבאה (כשהם ילכו לבנות את הסמינר) הקללה תעבוד שוב. נתתי את דוגמאות הצופים ובריטני כדי להראות שכמות לא מצביעה על איכות, וזה שהם שכבה גדולה לא אומר שהם יהיו שווים משהו.

לדעתי זה סתם צירוף מקרים...

ולך תדע אולי "פלך" יפתיעו אותך?למה אתה סתם אומר דברים? חכה,שתתחיל השנה ואז נראה את "האמת".

"פלך" יפתיעו???

אנחנו מעולים!! ואם בגלל שגם דרור יעברו מדצופי שונה יעשה אותם גם למעולים אז זה סבבה ומעולה מבחינתי!!

KobIPWA

New member
כן כן, אתם הכי טובים, בלה בלה בלה

כל שכבה אומרת את זה... גם אנחנו אמרנו את זה, ותראי איך זה נגמר... סתם, לא יודע איך זה נגמר בכלל...

אני לא אומרת שאנחנו הכי טובים....

אני פשוט אומרת שאנחנו טובים.. וזאת לא אשמתנו שלחימה התחילה (סתם מזל רע.. P=).. ושיש לנו גם כמות וגם איכות.. לא אמרתי יותר מזה.. אני חושבת שכל השכבות טובות (חוץ מהפישולים השנה של שומריה והפועל בקשר למפעלי הקיץ) לא צריכה להיות תחרות בין שכבות.. כי כולנו פה למטרה אחת.. לחנך.. להשפיע ובכך להגדיל ולהעצים את התנועה הזאת.

תגיד לי משהו

מה אתה רוצה? מה הם אשמים??? זה לא שהם באו ואמרו "אה הא! דווקא נדפוק אותם!!!!" גם עם דרור וגם עם למרד! יש!!! תקשיב למה שאתה אומר וזהו אם אין לך מה להגיד אל תפתח סתם שירשורים עדיף שתנצלש

פשוט החליטו כרגיל

לעשות סמינר מיוחד לשיכבה מיוחדת.. ככה זה שהטובים ביותר צריכים להתפשר.

jast

New member
טם טם טםםםם:}

זה התחיל ב2003.. המשיך ב2006.. לאן נגיע? אתה שוכח שמעכשיו... עתיד התנועה בידייהם!

למעלה