הקליפ- why dont u & i

הקליפ- why dont u & i

כנסו ללינק הבא (זה יכניס אותכם ישר לריאל וון) ותראו את הוידאו החדש!!!!! ממה מהמם!!!!
עוד מעט נוכל גם לראות אותו באמטיוי וכאלה....*אייקון של טל מאושרת עד הגג* http://demand1.stream.aol.com/ramgen/aol/us/aolmusic/smil/santana_whydont_nb.smil

ועוד עדכון של אלכס,מפי המע"ר הרשמית

שזאת כמובן- אני.
והנה העדכון: ):sorry:( Hey everyone! I just wanted to say sorry that you guys didn't get to see the video first before it was sent out. I'm glad most of you like it though:) Because this isn't The Calling's material, I have no control over any of it (that's also why you guys didn't get to hear the song before it went to radio). I always want you guys to be the first to see/hear stuff and with The Calling's stuff you always will be. Anyway, today was our first day in the studio and it went so great! I wish you guys were there with us so you could hear it all NOW! But I guess that would kind of put me out of a job though;) There's going to be a way for you guys to at least see what we're doing here next week, hopefully:) I'll check back soon! All the love... דיי איזה מאמי הוא!!!!

T a L L L

New member
פאק!

הכרטיס קול הדפוק שלי...יש לו מצבי רוח, לפעמים עובד לפעמים לא...אז אני יכול רק לראות ת'ליפ ולא לשמוע...
ואם זה מעניין מישהו גילתי למה הקליפ והסינגל שוחררו עם אלכס במקום צ'אד. החברת תקליטים של ניקלבאק, Roadrunner Records לא נתנה לשיר לצאת עם צ'אד כי לניקלבאק אמור לצאת אלבום וסינגל חדש בקרוב והשיר עם סנטנה "יפגע" או איזה שיט כזה....

vogue15

New member
חמוד ביותר!

אלכס ממש מתוק שהוא עם המלמה והכל... אבל הם יכלו לעשות את זה קצת יותר מציאותי ולהביא ואתי לפארק הזה... לא היה מזיק לי להיות עם אלכס מאחורי איזה שיח

crazy4tc

New member
*מאושרת קופצת!! אבל...*

התמונה כל כך "חדה" עד שלפעמים אני לא מבדילה בין אלכס לסנטנה!!!!!! מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות בעניין?? או שזה אצל כולם ככה?? מה שכן שמתי לב לכמה קלוז אפים מאוד נחמדים של אלכס
לפחות אני מקווה שזה היה הוא

זה אצל כולם ככה....

אבל כניראה שמחר ישימו את זה להורדה, ככה שהתמונה תהיה יותר חדה... אבל אל תדאגו, המע"ר תציל את כולם ותדאג לעדכן ברגע שזה יקרה!
(נכון שאתם פשוט אוהבים אותי???)

aYaLoLy

New member
../images/Emo46.gif

מחשב ארורררררררררר בלעע איפה אפשר להוריד רק את השיר בלי הקליפ?

T a L L L

New member
יולי ביקשה את השיר...

יש אותו להורדה, טל נתנה לינק מתישהו...ואני מניח שיש אותו גם בקאזה...

aYaLoLy

New member
../images/Emo24.gif|אפי|../images/Emo79.gif

אירנהההההההההההההההההההה תודה ענקיתתתת שיר מדהימממממ

crazy4tc

New member
שאלה

מישהו ראה דה פרידג'??? ז'תומרת שמו שם כבר את הקליפ?? כי אם לא אז זה בטח ישודר השבוע כי נורא אוהבים שם את דה קולינג... מתי יש דה פרידג' בכלל???...

Drorrrrrr

New member
מה זה הקליפ המחורבן הזה?!

אוי זה גרועעעעעעע יותר מפור יו!

Bad Dror!!!!!

shame on you!!!! הוידאו לא מסריח!! <אולי אתה פשוט לא התקלחת?
> אני דווקא חושפת שהוא חמוט...
חוץ מזה יש המון קלוסאפים על אלכס...וזה טוף

T a L L L

New member
את צודקת...

לדעתי הקול של אלכס יותר מדי רך בשיר הזה... וגם על המילים אני לא מת, יותר מדי קיצ'יות...

crazy4tc

New member
זה רק אני או ש...

צ'אד קרוגר כתב את השיר????? ואני לא ממש יכולה להגיד כלום על הקליפ כי נורא קשה לי לראות אותו...

T a L L L

New member
כן, צ'אד קרוגר כתב ת'שיר...

אבל עדיין אני לא מת על המילים...

crazy4tc

New member
הא!!!!!!

אם אלכס היה כותב זה בטח היה יוצא יותר טוב!!!
חחחחחחחחחחח הייתי חייבת... השיר באמת קצת פופי אבל לא נורא נתגבר... אני מקווה... אוווווף איזה באסה שזה לא קופץ.....

למעלה