הקליפ של TALK!

Roy1232

New member
הקליפ של TALK! ../images/Emo108.gif

אוקיי ראיתי אותו סופסוף בקולדפלייר.. הקליפ די הזוי, הם כאילו נוחתים על כוכב וכל הקליפ הם סתם הולכים שם עד שהם רואים איזה רובוט שאוכל להם את החללית
והכל שחור לבן.. קליפ מאכזב, אבל אהבתי איך שהוא אוכל אותם בסוף

0mroosh

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo58.gif?!../images/Emo7.gif

אני מקווה שזה לא חלל סטייל בקסטריט בויז.
יאבה דאבה דו.

Roy1232

New member
חח יש שני קטעים יפים..

באחד רואים שקוף שזה מצולם בתוך אולם עגול, כריס מאיר על ה"שמיים" עם פנס והאור חוזר חחחח.. (ברור שזה באולם, אבל בכל זאת, הורס תאווירה
) השני באמצע, בחלק של well I feel like they're talking in a language... אז שמה עשו כתוביות של איך זה הולך בהפוך..
כאילו: egaugnal a ni gniklat...

sf59

New member
לרועי, הפעלתי את הקולדפלייר לראשונה

כל הזמן זה נראה לי מסובך, רק עכשיו ניסיתי ברצינות.
ראיתי את הקליפ, אבל אולי אני צריכה לשנות הגדרות. מה ההגדרות שצריכות להיות שם? הקליפ נראה לי משונה מידיי, הם יכלו לעשות קליפ קליל יותר, השירים שלהם מספיק יפים. חוצמזה, אני רציתי את white shadows , לדעתי זה יותר קליט.

Roy1232

New member
בעיקרון ../images/Emo26.gif

את צריכה ללחוץ על הסמל הקטן של שני האנשים למטה ולהתאים שם לאיכות גבוהה/נמוכה ואת הווליום, כי הוא כברירית מחדל מתחיל ב-0..

polichan

New member
הצילו עזרה!!!!

איך אני מפעילה את הקולדפלייר הזה??? אני רוצה לראות את הקליפ!!!

polichan

New member
הצלחתי! חח איזה קליפ מוזר!

היו שם קטעים ממש מצחיקים ומוזרים בטירוף! זה נראה כמו קולנוע של שנות ה-20! וגם התאימו את המילים לרובוט..חח זה היה ממש מצחיק שהוא אכל אותם בסוף

sf59

New member
לא כל כך אהבתי,

אולי בטלוויזיה הקליפ ייראה יפה יותר.

omrimayo

New member
טופ 8 שירים הכי טובים שלהם EVER,

שמח מאוד שהוציאו אותו למרות שבאמת לא יודע כמה יצלחו איתו אבל כבר מ-מ-ז-מ- ידוע שקולדפליי היא לא להקת סינגלים אלה אלבומים. האלבומים נמכרים בערך הכי טוב בעולם בימינו והסינגלים לא כי כולם קונים אלבום... וזו המחמאה הגדולה ביתרש אמן יכול לקבל כשמעריכים את היצירה שלו בשלמותה ולא חלקים ואומרים "וואלה, יצא לא רע", נקודה למחשבה למתלוננים. תודה, קולדפליי עד המוות (מקווה בקרוב).

MarishA M

New member
נכון!! וואי מסכימה איתך ב-100%!!

למרות שאני קניתי גם וגם
ותפסיק כבר עם הפסימיות הזאת!!!!!!!!!

omrimayo

New member
גם אני רוצה כל דבר שלהם...

כל פיסת עיתון שהם מופיעים עליו כי הם הדבר הכי מושלם והדבר שאני הכי אוהב בעולם (אחרי אימא), רטט כשאני שומע עליהם, רק קורא עליהם או יודע משו עליהם, תמיד איתי ומקווה שתמיד יהיו איתי. ולא, אני לא איזה TEENAGER מפגר שמתלהב מעוד איזה פרצוף יפה עם פוסטרים, זו אהבה אמיתית ועמוקה ללהקה עצמה ולליריקה שלהם.

Roy1232

New member
חח אתה מזכיר לי קצת את עצמי ../images/Emo9.gif

אחח.. קולדפליי הם הדבר המושלם בעולם, הייתי מוותר על זכייה בלוטומניה בשביל חצי הופעה.. רגע אבל בעצם אם הייתי זוכה הייתי יכול לטוס לאירופה ולראות אותם, אבל לא משנה חחחח.. קיצר הבנתם ת'כוונה, ולא סתם אני אוהב להיקרא ברשת coldplayfanatic
"זו אהבה אמיתית ועמוקה ללהקה עצמה" כל מילה בסלע, אני איתך.

gUy20022

New member
חחחחחחח

גם אני איתך =] יוו אני יודע שזה לא קשור אבל אנחנו חייבים לעשות מתי שהוא מפגש פורום.. כבר היה מפגש בעבר ??

MarishA M

New member
בוא נגדיר את זה ככה...

היה אמור להיות מפגש... ואכן היה מפגש שבו התייצבו רק 3 אנשים..

למעלה