הקליפ של Invincible...

CitizenErased

New member
הקליפ של Invincible...

נראה כמו קליפ זול שצולם בנסיעה במתקן בדיסניוורלד
חחחחח וכנראה שזה משהו שאני דווקא כן אוהבת בו ... אז חלק מתים על זה וחלק שונאים את זה, מה איתכם? http://streamos.warnermusic.com/wmedia/wmiuk/muse/invincible_hi.wvx - וורנר העלו את זה רשמית, זה לעיתים נתקע. תיכף יעלו את זה גם ליוטיוב ואני אשים פה ובפורום החדש את הלינק
תהנו! חחחחחחחחח

L A D Y B U G 2

New member
what the fuck????

מה זה הגועל הזה???? אני מרגישה בגן חובה!!! אני לא אוהבת בכלל!!!

CitizenErased

New member
הוא לא עד כדי כך טיפשי ../images/Emo3.gif

את מגזימה כמו שהגזמת עם KOC הגאוני... יש הרבה סמלים חבויים בקליפ הזה אגב (Invincible) לאט לאט מגלים הכל בפורום הרשמי חח

L A D Y B U G 2

New member
איזה סמלים חבויים?

דינוזאורים שאוכלים אחרים? המפלצת שהורסת את העיר? ובקשר ל KOC ... אני עדיין לא אוהבת את הקליפ (וכן, אני יודעת מה המשמעות של הקליפ). זו לפחות דעתי.

L A D Y B U G 2

New member
ובקשר לסמלים החבויים...

אני רצינית שתירשמו כאן איזה.... בגלל שאין לי זמן לקרוא את כל האשכול בפורום הרישמי ואני ממש אשמח לדעת

הוידאו ממש חביב, הכל נוצץ ויפה כזה

וגם השיר ממש טוב. מישהו יכול להיות נחמד ולשים קישור לפורום הרשמי? D:

CitizenErased

New member
../images/Emo6.gif הנה

http://board.muse.mu בInternational יש נושא רק של הישראלים חח אפשר לכתוב שם בעברית חופשי בMain Muse יש את הנושא של הקליפ שהוא עצום ומדברים (וצוחקים) שם בלי הפסקה חח

tigw

New member
אני דווקא אהבתי...

רואים שיש לזה הרבה משמעות, ויש גם הרבה סמלים. סוג של מלחמת כל בכל. והקטע של המכוניות שנוסעות בשמיים ממש מזכיר את הסרט מטרופוליס, מישהו ראה?

Musedol

New member
מי לעזאזעל

האידיוט שאחראי על יצירת הקליפ הזה? שאני אדע לאיזה כתובת להגיע ולתת לו כדור לראש! מה זה החרא הזה?!!!!!

Gigantic Boots

New member
בין הקליפים הטובים שלהם.

אתם חושבים שהם ניסו להיות קיטצ'יים, אבל זה לא ככה. זה על אותו רעיון של: radiohead - knives out RHCP - other side smashing pumpkins - tonight tonight ועוד הרבה קליפים מהסוג הזה. קליפ יפה.

Gigantic Boots

New member
חבל שהשיר מחורבן.

אבל ממש. כאילו, זה מיוז, מיוז@# וזה שיר עם אקורדים כל כך לא מאתגרים, והמלודיה שהוא שר כזאת בנאלית ובלי שום מקוריות. יש להם שירים עם אקורדים פשוטים, אבל אז השירה ממש טובה. פה הכל גרוע.

CitizenErased

New member
חח אני דווקא מחבבת אותו

ברור שהוא מאוד פשוט ודבילי, בעיקר לעומת שירים אחרים של מיוז. והוא צ'יזי וקיטשי ברמות יוצאות דופן, אבל זה דווקא משהו שאני אוהבת. הוא חמוד כזה ונורא אופטימי. אני לא לוקחת אותו ברצינות מדי.. כאילו, זה מיוז. ברור שזה נעשה עם איזשהו חוש הומור מוזר שכזה.

Gigantic Boots

New member
אם, לא מסכים. יש שירים בנאליים יפים

כמו למשל radiohead - bishop's robes. או למשל blur - sweet song שירים מדהייייימים. נראה לי מאט רצה להשתמש באפקטים שלו... אז המציא שיר...

roy net

New member
הוא לא שיר מחורבן

אבל הוא בהחלט השיר הכי פחות טוב באלבום

למעלה