הקליפ של I Hate This Part

Aeon

New member
יייוווו איזה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

כ"כ שונה מהקליפים הטיפוסיים שלם... מהמם

Aeon

New member
ווואאאייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאיזה קליפ מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

punky doll

New member
מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

פשוט מדהים
הפשטות שבקליפ עשתה אותו הרבה יותר מדהים וגם זה משהו שלא יצפו מהדולז אז אני מקווה שזה יעורר כמה אנשים ברחבי העולם ויבינו שהדולז זה לא רק בגדים "זולים" ו"זנותיים" אלא נשים מדהימות וחזקות שיש להן עוד הרבה צדדים שהם לא מכירים וצריכים להכיר... אהבתי
אבל ציפיתי שזה יהיה בשלג או משהו כזה לאור העובדה שהשיר מתחיל במשפט we're driving slow through the snow on 5th avenue אבל נסלח להן על זה... ג'וזף קהאן הוא גאון
הוא פשוט עש עבודה מדהימה בבימוי הקליפ... ורואים את זה... ד"א הנה עוד קטעים מצילומי היום השני של הקליפ (לא היה לי זמן לפרסם את זה...): http://www.youtube.com/watch?v=m_KzEmafp1I אני מתה עליהן
הקליפ ייצא באופן רשמי באירופה ב-1.12... באמת נצטרך לחכות חודשיים עד שזה יגיע לטלויזיה

Aeon

New member
ייייייייייווווווווווו גם אני

דימיינתי את זה שזה יהיה בשלג בניו יורק אבל הן עשו את לגמרי ההפך - במדבר... שזה גם מדהים
מעבר לזה, איפה הם ימצאו עכשיו (באוקטובר) שלג? שיש רק בדצמבר...

מקנזי1

New member
../images/Emo207.gifמוזמנים להגיב על ביקורת האלבום DD!../images/Emo3.gif

בקומונת OFF TOPIC MUSIC נערכות מעכשיו מדי שבוע ביקורות על אלבומים שונים מסגנונות שונים ואתמול עשיתי ביקורת על האלבום החדש והשווה של הפסוקיאט דולז 'Doll Domination' אז חשבתי לפרסם את הלינק לביקורת כאן שגם אתם תתרשמו
מוזמנים להגיב
ביקורת אלבום Doll Domination

LPMCR

New member
../images/Emo163.gifפורום לינקין פארק מאחל לכם חג סוכות שמח

[
]
לאחרונה הוציאה הלהקה את הסינגלים המצליחים Shadow of The Day ו Bleed It Out, מתוך האלבום Minutes To Midnight ובקרוב מתכננת הלהקה להוציא דיסק הופעה חיה. אתם מוזמנים להשתתף בבחירת שם הדיסק, ולהצטרף לשאר הדיונים בפורום.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=371

קליפ מהמם!

איזה מדהימה ניקול בהתחלה עם הפסנתר
אלישיה קיז סטייל כזה, זה רק מגביר לי עוד יותר את הרצון שהיא תיצא כבר בקריירת סולו ותכבוש את העולם! באסה שצריך לחכות חודש וחצי בשביל לראות את הקליפ באיכות טובה בכל אופן מקווה שזה יצליח להן

black and blue

New member
פשוט מקסים../images/Emo70.gif

ממש מקסים.. ושונה משאר הקליפים שלהם, וזה אולי יראה לאנשים שלא מעריכים מספיק (לאלה שהם חושבים שהם סתם בובות ראווה לחנות) את מה שהם. כל דבר מוסיף, הכלב, הבובה שאשלי מחזיקה (כן שמתי לב לזה), שפעם מצלמים לזאת את העין, פשוט כל דבר. מקסים

למעלה