הקליפ של גשם חזק.. אני ממש מחפש את הקליפ של גשם חזק למישהו יש אותו?
ק קרקר בגבינה New member 24/2/06 #2 ../images/Emo10.gif לא. נצל"ש....קיבלנו תעודות חחח קיבלתי 10 במתמטיקה וזאת לא הכוונה ל100 הכוונה ל10 חחח
../images/Emo10.gif לא. נצל"ש....קיבלנו תעודות חחח קיבלתי 10 במתמטיקה וזאת לא הכוונה ל100 הכוונה ל10 חחח
ח חצילע New member 24/2/06 #4 חחחחחחחחחח חפיףD: גמלי קרה משו כזה: "אמאאאאאאאא קיבלתי 7!" "כל הכבוד! 70 זה מעולה." "אמא,זה לא 70,זה 7,מתוך מאה." D:
חחחחחחחחחח חפיףD: גמלי קרה משו כזה: "אמאאאאאאאא קיבלתי 7!" "כל הכבוד! 70 זה מעולה." "אמא,זה לא 70,זה 7,מתוך מאה." D:
א אסי סרחנה בנשמה New member 24/2/06 #5 אהבלה! הייתי צריכה להגיד לה... "אה נכון 70 זה מעולה" יא עמה! תתקשרי אלי יהיום שמעת יא חוחו סנוב !
ח חצילע New member 24/2/06 #8 מה,לא? D: יא חוחין. לא בקשר לSMS או בקשר לעזריאלי? D: לאאאאאאאאאאאאאאאאא יכולתתתתתתתתת בלעדייייייייייייי התמכרתי לאבוגוש. סופי.
מה,לא? D: יא חוחין. לא בקשר לSMS או בקשר לעזריאלי? D: לאאאאאאאאאאאאאאאאא יכולתתתתתתתתת בלעדייייייייייייי התמכרתי לאבוגוש. סופי.
א אסי סרחנה בנשמה New member 25/2/06 #9 לא רוצה את חוחו סנוב ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo194.gif את לא מדבר איתי והתקשרתי אלייך אתמול בעזריאלי ולא קיבלתי שום אסאואס איףףףףףף איתך יא חציל פיקנטי
לא רוצה את חוחו סנוב ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo194.gif את לא מדבר איתי והתקשרתי אלייך אתמול בעזריאלי ולא קיבלתי שום אסאואס איףףףףףף איתך יא חציל פיקנטי
ח חצילע New member 25/2/06 #12 מההה יא חוחין. שלחתי לך SMS שאנלא באה. יו קרן,אני כבר לא יודעת לאיפה לשלוח עם כל הטלפונים שלך. תני לי ת'מספר, עכשיו. [טוב,במסנ. ]
מההה יא חוחין. שלחתי לך SMS שאנלא באה. יו קרן,אני כבר לא יודעת לאיפה לשלוח עם כל הטלפונים שלך. תני לי ת'מספר, עכשיו. [טוב,במסנ. ]