הקליפ שלי על ניק!

Shiri from the block

Active member
ועוד משו חסר לכן שבסיכום שבועי הבא אתן לא שמות את זה כקליפ השבוע../images/Emo11.gif (כן, מותר לי לחוש מעצמי קצת../images/Emo3.gif לא אבל ברצינות- השקעתי בקליפ הזה המון../images/Emo7.gif)

oreloosh

New member
ואי ממש יפה!! ../images/Emo175.gif מהמםם!../images/Emo99.gif../images/Emo175.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif אהבתי במיוחד את הסוף איך שזה נגמר זה ממש יפה גם איך שזה מתחיל

הקליפ ממש יפה ../images/Emo99.gif ויש לי שאלה , למי שייך השיר שמתנגן בזמן הקליפ ואיך קוראים לשיר ? שירן , אני גאה בך - עבודה מעולה ../images/Emo25.gif

כן מיד אחרי ששמעתי אז נפל לי האסימון שמי ששר את השיר זאתי קלי קלרקסון ../images/Emo6.gif וברגעים אלו אני מורידה את השיר , הוא ממש יפה. ושירן את ממש מוכשרת , היה שווה לחכות ../images/Emo140.gif

זה ממש יפה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ח"ח על ההשקעה../images/Emo45.gif ואחלה שיר בחרת../images/Emo8.gif והיה שווה לחכות לקליפ!!../images/Emo99.gif

מהמם .. אבל היה נורא קשה לי לראות את זה, בגלל שהשיר הזה עושה לי עצוב ../images/Emo7.gif

Shiri from the block

Active member
תודה לכולכן!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif איזה כיף לקרוא תגובות כאלה D: ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

frackit

New member
מ ה מ ם רק עכשיו הספקתי לראות את הקליפ אבל הוא כזה יפהההההההההההה וניק כזה מושלםםםםםם!!! והשיר של קלי עושה את הקליפ ממש ממש מיוחד!!! נורא אהבתי

אביבא

New member
אעעעעעעעעע !!@! ממש ממש ממש יפה !!!11 ../images/Emo99.gif כל הכבוד מדהימה שלי ../images/Emo24.gif

lidor love lee

New member
אממ עוד לא ראיתי אבל אני אראה מחר פשוט אני לא יכולה להדליק את הרמקולים כי אימא שלי ישנה... חוץ מזה...סתכלו על השעה! עכשיו 03:03 חחח מישהו חושב עליי../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif

Open Your Heart

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo70.gif אבל. את יותרר!

lidor love lee

New member
וואי קליפ מהמםםם../images/Emo99.gif איך עשית את הקליפ המהמם הזה??? יאאאא איזה יופייייי עכשיו זה מפורסם באינטרנט! יפה שלי את מושלמתתתתת וניקיייי מושלםםםםם../images/Emo99.gif כפרע עלייך../images/Emo23.gif

למעלה