הקליפ שודר כרגע!!!!!

dudyasif

New member
הקליפ שודר כרגע!!!!!

הקליפ החדש של אלאניס שודר לפני 2 דקות ב vh1!!!

Not The Doctor

New member
אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא מפסיקים להשמיע את Everything בגלגל"צ
איזה יופייייי
sos NTD.

Rוית

New member
נכון!

וכל הזמן מזכירים שיוצא לה דיסק חדש! ובזכות זה אני מעבירה את תורת אלאניס לאחרים! (דוגמא היום, הייתי בתקלה אצל מישהי, והשמיעו את השיר אז התחלנו לדבר קצת על אלאניס
)

dudyasif

New member
למה אתם מתעלמים מהשידור של הקליפ?

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

AlanisJunkie

New member
מה זאת אומרת מתעלמים?

דודי, מה כבר אנחנו יכולים לעשות?
הקליפ שודר עד כה מספר פעמים, ותחשוב שאם כל אדם שראה אותו בפעם הראשונה יכנס ויכתוב הודעה "ראיתי עכשיו את הקליפ, שידרו אותו לפני 2 דקות" - זה יהיה מוגזם. בכל אופן, רובנו כבר ראינו את הקליפ והיו עליו מספר שרשורים.

dudyasif

New member
סליחה..

ראיתי את השירשורים בערך מהשבועיים האחרונים ולא ראיתי שום דבר על הקליפ..

Lotzifer

New member
ואני פחות ופחות אוהבת את הקליפ הזה.

........
לא יודעת..... הוא מעצבן כזה.... לונורא....

AlanisJunkie

New member
דובר עליו, והיה לינק לאיזה אומן

נדמה לי ספרדי, שהקליפ של אלאניס דומה באופן מחשיד למדי לקליפ שלו. מישהו אמר שזה מכוון, היא ראתה את הקליפ שלו ורצתה משהו דומה.

למעלה