הקליפ לא NO AIR

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif לא יפה.

אני גאה בכל הזמרות\מפורסמות שלא עושות דיאטה רק בגלל העובדה שהן מפורסמות

dor307

New member
../images/Emo31.gif

כדי לא להתחיל לחפור על שמנות בפופ ועל ג'ורדון,אני אגיד רק את זה: תחזרי איתי שניה לשנת 1999,על גבול המליניום,הגל הלטיני,ג'ניפר לופז פורצת. עכשיו תדמיני אם היא לא היתה נותנת חשיבות בכלל לתחת שלה (מסתירה אותו) וממשיכה לעשות שירים לטינים עד עצם היום הזה. היא היתה מגיעה למצב שבו היא היום הרבה הרבה יותר מהר,אפילו לא היתה מגיעה לאלבום הרביעי. עכשיו בגל שג'ורדון זכתה באידול היא תגיעה לאלבום הרביעי,אבל לא לחמישי,אלא אם היא תרזה או תשנה סגנון.

Berliner star

New member
אם ג'ניפר

הייתה ממשיכה לעשות שירים לטיינים יכול להיות שהיא לא הייתה מגיעה לאלבום רביעי אבל זה ממש לא קשור לתחת שלה. ולגבי ג'ורדן- היא יכולה להגיע לאיזה אלבום שהיא רוצה במידה והיא לא תתקע על סגנון אחד. למרות שסגנון פופ טהור זה הכי טוב שיש. אני ממש לא חושבת שההצלחה צריכה להיות קשורה למראה. ברור שצריך להיות מישהוא שאפשר להסתכל עליו ולא להגעל אבל לא צריך להיות דוגמן, לדעתי.

dor307

New member
התחת שלה

זה מה שהבדיל אותה מכל זמרת לטינית אחרת שפרצה באותה תקופה (וגם קרירית המשחק עזרה,אבל התחת יותר) יכול להיות שאת צודקת לגבי ג'ורדון, ובאמת היא צרכיה עוד להשתפשף והיא תהיה בסדר. הבעיה שלי איתה היא אחרת,אין לי בעיה שהיא שמנה,אבל שתתנהג בהתאם,היא מחקה את ג'וג'ו אחד לאחד,אבל אין לה את הדברים שעובדים בשביל ג'וג'ו. אז היא צרכיה להתחליט או להרזות ולהיות כמו ג'וג'ו או להישאר שמנה אבל להיות יותר מיסס פאלטון

Bleed for Me

New member
לא,כי פשוט עדיף אנורקסית על הבמה..

מה רע בבחורה עם בשר על העצמות? יש לה קול מדהים,עדין העדפתי שבלייק ינצח אבל בקטנה,היא מדהימה ושתשאר נאמנה לעצמה.. והשיר נחמד,זה מאוד ריהאנה-ניו

למעלה