הקליפ הרשמי (?) לא כל כך ברור לי, בניגוד למה שפעם חשבתי, שהוא כמו הקליפ big wheel...
פ פלוטו24 New member 15/12/07 #1 הקליפ הרשמי (?) לא כל כך ברור לי, בניגוד למה שפעם חשבתי, שהוא כמו הקליפ big wheel...
ס סריט New member 15/12/07 #3 הטורי משקיעה בקליפים, אה? איכס, מה זה הבגדים האלה ;[ כבר עדיף את המחזירי אור |משמרותזהב|
פ פלוטו24 New member 15/12/07 #4 אגב מחזירי אור... אתמול הראו ברק בישראל קליפ של פנינה רוזנבלום מהקדם אירוויזיון והיא שרה שם מלווה בפסנתרן. והיא לבשה בדיוק מה שטורי לבשה בהופעה בארץ, רק בכחול.
אגב מחזירי אור... אתמול הראו ברק בישראל קליפ של פנינה רוזנבלום מהקדם אירוויזיון והיא שרה שם מלווה בפסנתרן. והיא לבשה בדיוק מה שטורי לבשה בהופעה בארץ, רק בכחול.
A avivs New member 15/12/07 #5 במצלמה שלי בסלולארי אני עושה וידאו יותר טוב. כבר היה עדיף את התמונות המטופשות שמתחלפות. טוב, בכל מקרה לא ישדרו את זה בשום מקום, אז בקטנה
במצלמה שלי בסלולארי אני עושה וידאו יותר טוב. כבר היה עדיף את התמונות המטופשות שמתחלפות. טוב, בכל מקרה לא ישדרו את זה בשום מקום, אז בקטנה
S shiray New member 16/12/07 #6 ממש לא נראה לי שהוא הרשמי, אלא מהתחרות שעשו לקליפ לשיר, כמו שעשו עם ביג וויל באתר שלה... אני רוצה להאמין לפחות...
ממש לא נראה לי שהוא הרשמי, אלא מהתחרות שעשו לקליפ לשיר, כמו שעשו עם ביג וויל באתר שלה... אני רוצה להאמין לפחות...
י יוצרת עננים New member 16/12/07 #7 את צודקת כמובן - שימו לב מי יצר את הקליפ, ומה שם המשתמש של מי שהעלה אותו.
ר רעוּת New member 17/12/07 #17 יוני ../images/Emo46.gif יא שרמוטה פוריטנית אחד ../images/Emo46.gif בוא ותפריך את דבריה
י ירגזי כחול New member 17/12/07 #20 נראה לי שעבר לו מהקטע של סכס ../images/Emo6.gif או שמישהו ממשששש מספק אותו