:\ אני היחידה
T TzlilSimple New member 17/12/06 #15 ../images/Emo208.gif אל תהיו לי עייפים! עבדתי על זה הרבה זמן חחחח... יאלה! מי שלא הצביע אז... להתחיל להצביע!!!
../images/Emo208.gif אל תהיו לי עייפים! עבדתי על זה הרבה זמן חחחח... יאלה! מי שלא הצביע אז... להתחיל להצביע!!!
M m o r 1 0 2 New member 18/12/06 #24 XDD אני נהיית פה רעבה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif
ש שדונית טאזמני New member 19/12/06 #27 לפי דעתי סקסיות- הן תמיד! אז אין לי דיעה. אבל רציתי להגיב שלא תחשבי ח"ו שלא איכפת לי מהשרשור שלך או ח"ו אני מתעלמת בהצלחה לכולן
לפי דעתי סקסיות- הן תמיד! אז אין לי דיעה. אבל רציתי להגיב שלא תחשבי ח"ו שלא איכפת לי מהשרשור שלך או ח"ו אני מתעלמת בהצלחה לכולן
ש שדונית טאזמני New member 19/12/06 #28 אגב, רציתי להגיד לך צל"ש חם על העיצוב המדליק של השרשור ואוהו רואים שהשקעת איזה יופי, איזה סדר, כל הלינקים לחיצים ומסודרים.. מזה כיף לקרוא אותך רבה לך ממש שמחתי לראות את הקליפים האחרונים של הפוסיקאט דולז שממש נחטפו מMTV במהירות
אגב, רציתי להגיד לך צל"ש חם על העיצוב המדליק של השרשור ואוהו רואים שהשקעת איזה יופי, איזה סדר, כל הלינקים לחיצים ומסודרים.. מזה כיף לקרוא אותך רבה לך ממש שמחתי לראות את הקליפים האחרונים של הפוסיקאט דולז שממש נחטפו מMTV במהירות