הקליפ החדש

copious

New member
הקליפ החדש

ראיתי אותו עכשיו ב- www.microcuts.net הוא באמת מושקע, קצת מזכיר את in your world, אבל הרבה יותר טוב מבחינת אפקטים וכאלה מישהו שם לב שהוסיפו מין קטע כזה של גיטרה סולו קצרצר-קצרצר לפני שמתחיל הקטע של הפסנתר משהו שהזכיר קצת את הצורה שבה הם מנגנים את השיר בהופעות

gloria23

New member
כןןןן

אני שמתי לב!!!
ממש יפה, ואיזה כיף שהם לא חתכו את הקטע של הפסנתר.

Dark Muse

New member
מה בדיוק "מגניב"? קליפ זול

לוקחים כמה קטעים מהופעות, שמים במחשב ועושים טריקים. זול. צפיתי למשהו הרבה יותר יפה ומרשים לשיר שנושא את השם פרפרים והוריקנים.

copious

New member
צודק, אבל

גם אני ציפיתי לקליפ שהוא לא אוסף של הופעות וכל מיני טריקים של מחשב אלא משהו בסגנון של 'טיים איז רונינג אאוט', לראות את מיוז מופיעים בקליפ ואיזשהו סיפור רקע מאחורי זה... אבל ניחא, מבחינת קליפי הופעות, הקליפ של הזה מעלה את כל העסק לפחות ברמה אחת למעלה מבחינת האנימציות

ADCMAN

New member
קליפ זול זה פאנק!!!!

מה יש לך בעיות שכליות!!!!!!!!!!!!! מה אתה בוכה??????????. תגיד תודה שהוציאו עוד קליפ וזהו!!!!!!!!

Dark Muse

New member
שמע ילד קטן ומסכן

אני שומע אותם בגלל המוזיקה, אני לא שם על קליפים והתייחצנות כמו שילדים קטנים כמוך אוהבים. אז לפני שאתה פותח את הפה שלך ומוציא טימטום ממנו, כדאי שתסתום. תראה קליפים של רדיוהד ותבין מה זה להעביר מסר מאחורי קליפ.

ADCMAN

New member
עילג סתום תפה..

אני מנחש שאתה אפס בן 14 שפותח סתם תפה שלו. רדיוהד מסריחים בטירוף,והקליפים שלהם לא משהו.

Dark Muse

New member
חחחחחח עילג

אהבתי
רדיוהד מסריחים, אבל הם יודעים לעשות קליפים טובים. וכן אני בן 14 ואני אפס קטן עבריין מקלדת.

Rusty Cage

New member
רדיוהד מסריחים?! פחחח...

רדיוהד להקה ענקית, מה קרה לכם? ולדעתי הקליפים שלהם סרוחים בטירוף, חוץ משל פירמיד סונג וכמובן סטריט ספיריט
חולה על הקליפ הזה!

ADCMAN

New member
המוזיקה שלהם משעממת בטירוף...

רק קריפ לא גורם לי להרדם..

Rusty Cage

New member
אמממ אני לא מסכימה

אבל מצד שני אני יכולה להבין את זה... כי רוב השירים שלהם איטיים אחושרמוטה, ועוד השילוב עם האלקטרוני באלבומים המאוחרים יותר אז בכלל... ת'כלס צריך סבלנות כדי לשמוע אותם. אני מכורה אליהם=)

ramoni

New member
למה כל אחד ממציא גלגל משלו...

האלקטרוניקה שמיוחסת למיוז היא בגדר הדמיון של הדמיון. אתה בטח מתכון לסינטיסייזר שמלוה כמה שירים אחדים. (screensger, Stockholme, bliss) זה לא בהכרח מצריך להתקרות "אלקטרוניקה".. נכון סינטיסייזר זה כלי אלקטרוני, אבל הוא מהווה רק סקיצה כלית, והוא לא משפיע על הסגנון.

ramoni

New member
עוד חוזר הניגון............ תיקונים

כרגיל.. את* מתכונת*

ramoni

New member
כן שמתי לב מיד לאחר שרשמתי את ההודע

ה וקיויתי שאת לא תשימי לב..
בכל מקרה רדיוהד כבר לא אלקטרוניקה.. KID-A היה משהו חד פעמי..

Rusty Cage

New member
חיחיחי חפיף../images/Emo3.gif

ויש גם את Amnesiac שהוא גם אלקטרוני כמו קיד איי...

NiKi†a

New member
איך כולם ראו ואני לא? ../images/Emo3.gif

מה קורה כאן? איפה זה שודר שכולם ראו אותו? יומיים לא היה לי אינטרנט וככה אני מפסידה ת'קליפ החדש? אני צריכה להתבייש |מתבייש|.
. אבל אני מאוד שמחה לשמוע שהוא יפה ואני כבר מתה לראות אותו!

למעלה