הקליפ החדש EIGHT EASY STEPS

OrdinaryDay

New member
חס וחלילה, לא הכרזתי שהקרירה שלה-

מתה! פשוט, לאחרונה הבחירות של אלאניס לא מועילות לקריירה שלה. וחייבים להודות שהיא רחוקה מאוד מההצלחה הקודמת שלה. אני מצטערת, אבל הקליפ הזה נראה לי כניסיון לשיחזור ההצלחה שלה, לדשדש איפשהו בסינגלים המצליחים שלה, ביחוד אחרי הנפילה של OIT. והבנתי מצוין את משמעות השיר, אני פשוט לא רואה את הקשר בין השיר לקליפ. הקליפ הזה ממש מיותר אך אני מניחה שהשיר מפצה על כך. לפי דעתי היא יכלה להשקיע קצת יותר ולצלם לנו משהו חדש, משהו שיגרום לאנשים לדבר עליו (כמו TY) ולא לעביר ערוץ שהוא מופיע (במידה והיא יגיע לטלוויזיה) כמובן שזו רק דעתי והי, אם הקליפ יצליח, אז יופי לה.

Lotzifer

New member
כל מה שיש לי להגיד זה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח אין לי מושג למה אבל הקליפ הזה פשוט העלה לי חיוך ענקי על הפנים. אני לא יודעת אם הוא נחשב טוב או גרוע, אם הוא מושקע או לא, אם הוא קשוא לשיר או לא קשור.... אני גם לא יודעת אם אהבתי אותו בכלל.... זה פשוט לא אכפת לי! זה פשוט עשה לי חיוך ענקי על הפנים! זהו. בלי שום ביקורת, לא טובה ולא רעה.

gggrrr

New member
ההצלחה ממש לא מעניינת אותי

מצטער להגיד אבל כבר לא אכפת לי לרגע גם אם אני יהיה האחרון בעולם שאוהב אותה ותאמיני לי שלא נראה לי שלה בידיוק אכפת מזה כרגע היא הייתה ותשאר אחת מהזמרות הכי מצליחות בכל הזמנים והקליפ החדש מבריק הוא מיוחד הופעות של זמר ולהקה שעומדים ומנגנים ראיתי המון קליפ כזה לא ראיתי אז כנראה הוא מיוחד בכל זאת

למעלה