הקליפ החדש של P!nk

Esta Noche

New member
הקליפ החדש של P!nk

אחרי הקידום המטורף לTry פינק כבר הכריזה על הסינגל השלישי מהאלבום והוא "Just Give Me A Reason" עם סולן להקת Fun.
הקליפ עכשיו יצא! מה דעתכם?

ערן1987

New member
אחרי כמה וכמה שמיעות

אני טיפה מאוכזב מהשיר. הוא מאוד סתמי ואין בו את הייחוד הפינקי, או אפילו משהו שמזכיר את fun, והוא מאכזב אותי קצת. גם הקליפ לא מלהיב ממש.

אבל מה, אני שמח שהקליפ זכה לכ"כ הרבה צפיות בזמן יחסית קצר!

אבישי ר

New member
אני באמת לא סובל את נייט רוס.

הוא כזה מעצבן וואי. מישהו צריך לתת לו כאפה. גם השירה שלו אובר-דרמטית וגם המשחק שלו. זה פשוט נורא ואיום.

בנוגע לשיר - שיר מעפן+, אחד מהשירים שגרמו לי לפתח סלידה מפינק. זה כזה משעמם ויש בו מתיקות יתר כזאתי שפשוט עושה לי בחילה. לצערי הרב, אני רואה איך הוא בקלות הולך להצליח וכנראה שבתקופה הקרובה אני אמנע מלהדליק MTV כדי לא להיתקל בשיר הזה

Music Man XD

New member
לגמרי

זה ממש כאילו אנשים ישבו בסטודיו אי שם ב-L.A. ואמרו לעצמם: "מממ... מה יגרום לכך שלנדב יהיה זעזוע מוחי?... אני יודע! דואט של פינק ושל הפוץ מהלהקה עם השם כמו של חברת מרככי שיער! נו.. איך קוראים לו..."

מה שאני עובר...

RTur

New member
אממ

השיר בסדר, לא עפתי עליו אבל הוא גם לא רע.
הוא נשמע יותר בסגנון של פאן מאשר של פינק אבל אני אוהב יותר איך שפינק שרה עליו כי זה גם מרענן לגביה כי בדרך כלל יש לה קו נורא ברור ודומה בשירים שלה ופתאום היא נשמעת בסגנון אחר וזה יושב עליה ממש טוב לדעתי, ודווקא בקטעים שהזמר של פאן שר פחות התלהבתי למרות שזה שיר בסגנון שלו.

הקליפ קצת לא ברור לי. השוטים במיטה על המים יפים אבל מה קשור הקטעים עם הרקע הלבן? ואני גם לא אוהב שהם מחזיקים את המיקרופון הזה... לא יודע למה, היה נראה לי יותר טוב אם המיקרופון היה על סטנד אם כבר

למעלה