הקליפ החדש של CASTRO http://asran.bgu.ac.il/skykef/castro.wmv
M maybemor New member 30/7/06 #2 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יופי מיכאל.... כרגע חתכת שמה שניות מהסרט. אני מקווה שאתה שמייח נערוך שוב
M maybemor New member 30/7/06 #3 אהה וזה עוד כלום עד שתראו כמה צנחנים איירופים WITH THEIR ASS ON FIRE (או במילים אחרות הדליקו להם נייר-טואלט בתחת-) עדיין משתין מצחוק מהקליפים.. דודי
אהה וזה עוד כלום עד שתראו כמה צנחנים איירופים WITH THEIR ASS ON FIRE (או במילים אחרות הדליקו להם נייר-טואלט בתחת-) עדיין משתין מצחוק מהקליפים.. דודי
C CUT II CUT New member 30/7/06 #4 לא נכון ולא נכון לא הוצאתי דבר, כל מה שהיה על גבי הקלטת שלי שם, וחוץ מזה ממתי זה דרא"פ זה נחשב אירופה?
לא נכון ולא נכון לא הוצאתי דבר, כל מה שהיה על גבי הקלטת שלי שם, וחוץ מזה ממתי זה דרא"פ זה נחשב אירופה?
F FlyingMoo New member 30/7/06 #5 מורייטר איפה קליפ השנה? איפה?! מי שטעם בחדר הוידאו במועדון יודע למה אני מתכוון !!! הדור השלישי בעריכות סרטים וקליפים, העולם ממתין ואתה שותק?! אנחנו יודעים מה אתה מחביא!!! יאללהההההההה MOOOOOOO
מורייטר איפה קליפ השנה? איפה?! מי שטעם בחדר הוידאו במועדון יודע למה אני מתכוון !!! הדור השלישי בעריכות סרטים וקליפים, העולם ממתין ואתה שותק?! אנחנו יודעים מה אתה מחביא!!! יאללהההההההה MOOOOOOO