הקליפ החדש של Angel

Drums Wacker

New member
הקליפ החדש של Angel

כל מדינות אירופה כבר מסוגלים לראות בימים אלו את הקליפ החדש המקסים של הקורס, עד ש-MTV יחליטו גם להתחיל לשדר אותו נראה לי שעדיף לראות גירסה לא באיכות הכי טובה, אבל עדיין בסדר, של הקליפ. אפשר להוריד אותו מהכתובת הבאה: http://s11.yousendit.com/d.aspx?id=EE6BFEF27B2EF063C9D40ECC69CEC0EC מישהו מפורום אחר פרסם את זה... וצריך RealPlayer בשביל זה, או שפשוט לההחליף את הסיומת מ-rm ל-mpg. ממש ממש קליפ מקסים, כמעט כמו של summer sunsine!

AndreaCorr ©

New member
אני אראה את הקליפ מחר

מאכזב אותי שזה הסינגל השני. זה השיר שאני הכי פחות אוהבת בדיסק. פופ נטו...
. הקורס יוצרים לעצמם תדמית שגויה. שגויה מבחינת שזה פשוט לא הם. חבל. אה ואני בטוחה שיש שיחלקו עליי... כמעט כל מי שדיברתי איתו על הדיסק התלהב מהשיר. לא יודעת, הוא לא תפס אותי.

Drums Wacker

New member
אני דיי מסכימה איתך

כל כך התלהבתי לשמוע שיהיה להם דיסק רביעי... ופשוט התאכזבתי ממה שהם עשו לעצמם בחלק מהשירים. קרוליין אפילו אמרה שהרבה פעמים אנשים חושבים מה הם... פופ, טרגדיה, רוק... ושהדיסק הזה הוא הרבה יותר פופ מדיסקים אחרים. אני אישית קיוויתי כל הזמן שהם לא יעזו ללכת בכיוון הזה, ו-Angel הוא דוגמא מאוד טובה לזה. נגיד את Humdrum הם ניסו להפיק בצורה יותר של היפ הופ. אני דיי מסכימה...

d o g b e r t

New member
אני חולק...

תדמית שגויה מבחינת שזה לא הם? אני דווקא חושב שזה חזרה למקורות מבחינתם. דווקא השיר הזה הוא יותר בסגנון פופ-אירי אחרי הרבה שירים (יותר מדי לטעמי) שהיו רק פופ. אולי אם תראי את הקליפ תביני אותי. מאז Dreams, אם אני לא טועה, לא זכינו לראות את ה tin whistle בקליפים. בהחלט חזרה מבורכת. ואני גם אוהב את השיר. בלי קשר

m L m

New member
OMG מה הם חשבו לעצמם?

אני מ-אוד אוהבת את השיר angel אבל מה הם עשו לקליפ? הוא כ"כ לא קשור לשיר.... קוויתי למצוא משהו יותר מרגש. אני חושבת שאם הם ישחררו את הגירסה שמישהו העלה פה פעם השיר יותר יצליח. אהה, אם יגידו שהקורס ישירו בחתונה שלי אני הולכת להתחתן מחר!

לא ממש אהבתי

זה נדיר שאני אומר את זה על קליפים של הקורס אבל זה או שנהייתי יותר ביקורתי או שהקליפ יצא מנותק ממה ששיערת.. את ההתחלה לא הייתי משנה.. ההתחלה נראית כאילו אנדריאה יושבת בגן ומסתכלת למעלה, שרה לאמא שלה. אבל ההמשך לדעתי הורס.. מה הקשר לחתונה בקליפ? הם לקחו שיר זיכרון שכתוב כ"כ יפה וכ"כ מרגש והפכו אותו לקליפ תמוהה למדי. אני רואה את הקליפ כמו שילוב של dreams ו breathless. אנשים!! אל תנסו להפוך קליפ לכאילו הופעה חיה!! זה לא ילך!! אולי ד"א זה באמת מה שהם ניסו לעשות.. לתת לזה טאצ' של הופעה חיה. מה שכן אפשר לראות זה שהכאב אצלם נחלש.. לא הזיכרון והגעגועים כמו כאב האבדן שהם למדו להשלים עמו. אם הקליפ יוצא ככה ועוד עם כמה חיוכים אז האבן כבר נגולה מעל ליבם או לפחות קטנה משמעותית. מבד זאת אני לא מחשיב את angel לסגנון פופ אלא יותר רוק (עדיין) אני אוהב את המגמה בדיסק שמשלבת כמה סגנונות ואני חולק על כל מי שטוען שהדומיננטי שם הוא פופ. לדעתי הקומיננטי שם הוא יותר רוק וגם הפופ הוא כבר לא קיטשי כמו זה שהיה ב in blue.

kyliefan18

New member
שיר גרוע!!!!!!!

אני לא מאמין שהם מוציאים אותו!!!!!!! LONG NIGHT, TIME ENOUGH היו צריכים, לפחות לפניו!

kyliefan18

New member
בעצם...

הוא לא גרוע,הוא פשוט לא מתאים ליציאה כסינגל. איפה הזמנים הטובים של TOC שכמעט כל השירים היו ראויים להפוך ללהיטים...

antizini

New member
מה נסגר?????!!!!

מה הולך פה?! angel שיר גרוע?! יותר מידי פופי?!! זה השיר הכי אירי באלבום בערך חוץ מsiver strand המקסים....זה לא עניין של טעם פשוט זה בין השירים שהכי הרבה מוכנס הכינור לעומת summer למשל ששם הכינור נבלע כמעט לגמרי, שלא נדבר על המילים שזה בכלל יצא מעולה...זה נכון שיש עוד שירים יפים בדיסק אבל רובם שירים שקטים כמו long night וhideway למשל אבל צריך סינגלים מקפיצים בשביל לשווק טוב ת'אלבום...עוד משהו שאני באמת לא מבין זה מה ההתלהבות מ time enough....שיר ממש פשוט ושקט להחריד...יש בו רק פסנתר אם אני לא טועה...זה נשמע כמו נורה ג'ונס או משהו....ממש לא הסגנון שלהם... אשמח לשמע תגובות...!

kyliefan18

New member
TIME לא הסגנון שלהם??

תלוי איך את מסתכלת - לכל להקה יש בלדות ושירים מקפיצים. שיר ממש יפה,עדין,חורפי ויפיפיה מבחינת מילים.

time זה שיר שצריך להתרגל אליו...

הוא היה השיר שהכי לא אהבתי באלבום אבל בעתוי המתאים זה יכול להיות השיר הכי נעים והכי מרגיע בעולם. הקול של אנדריאה בשיר כזה רגוע זה הדבר הכי כיפי שאפשר לשמוע בלילה לפני שהולכים לישון.

kyliefan18

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןן

בייחוד רדיו,ONLY WHEN I SLEEP ו EVERYBODY HURTS. אתמול שמעתי גם את ג'ודי לפני השינה...שיר יפה.

antizini

New member
השיר ללכת איתו לישון...

silver strand! ברור כאילו....כזה אירי מרגיע.... time נשמע ממש דומה לנורה ג'ונס לדעתי למי שמכיר....

bfmc

New member
ואו...קליפ ממש מקסים ../images/Emo23.gif

אוקיי אני בדר"כ רק מסתכל מהצד אבל הייתי חייב לפצות פה: אכלתם פטריה הזויה או משהו?
זה קליפ מדהים! אנדראה נראית מושלם- זה נחמד לראות אותה שוב בקליפ עם תלתלים, נופים ירוקים, יער מהמם, משפחה חוגגת ושמחה, צבעים שמחים- הקליפ הזה פשוט העלה לי חיוך על הפנים. הוא פשוט אנטי-תזה לכל האווירה של give me a reason: אם אני לא טועה גם השיר הזה דיר על בלבול וכעס וכאב על מות אימם, והוא היה במקום מלאכותי ומעוצב אבל קר, האיפור היה כהה מאוד, הכל נראה נורא סנוביסטי- ג'ים זרק כיסאות- בקיצור הרבה עצב (גם קרוליין "טבעה"). כאן התפאורה טבעית (ופשוט עוצרת נשימה), כולם שרים בחתונה שמחה- האירוע המאושר ביותר בחיי הזוג (אולי הלהקה מנסה להעלות זיכרון שמח כדי לשוות לכל הקליפ אווירה שמחה-בדיוק כמו התחושה שלהם בקשר לאימם). בקיצור- עכשיו כשהם השלימו עם זה והם שמחים שאימם שומרת עליהם מלמעלה (מלאך שומר= Angel)- הקליפ שמח וצבעוני
. שיר יפה, אווירה שמחה, קליפ מדהים
.

למעלה