הקליפים הטובים של שנת 2009, תנחשו מי שם

piegirl1

New member
הקליפים הטובים של שנת 2009, תנחשו מי שם../images/Emo152.gif

מצורף להנאתכם פירוט הקליפים המובילים. אבוי לבושה, אני מכירה בערך רק את דפש מוד, את רובי ויליאמס ואת ליידי גאגא.. מקווה שהם יזכו בגראמי למרות שלא נראה לי שיבחרו בקליפ כזה אפל.

piegirl1

New member
צודקת! ../images/Emo6.gif רק על ההתקדמות שהם עשו מהאייטיז

מגיע להם פרס. מי היה מאמין שמהלהקה שהוציאה תחת ידיה את leave in silence וכל שיר אחר מהתקופה היפה ההיא, יצאו קליפים נורמליים, עם שיער נורמלי.. אם זה לא טיעון משכנע לפרס, אני לא יודעת מה כן..

Another Girl

New member
בהחלט. ובכלל, באופן כללי

קליפים אף פעם לא היו הצד החזק שלהם, למרות שחלקם היו סבירים ואף לא רעים. אבל לא חומר לגראמי, נקרא לזה ככה.

JAMES DEAN

New member
אם כבר דירוגים אז בסופשבוע האחרון

ברדיו 88 FM (מומלץ בחום בשבת) ועכבר העיר דירגו את מצעד העשור שלהם. אז במקום ה-13 הוא... Freelove
הידעתם שבשנות ה-80 בגלי צה"ל לא השמיעו אפילו פעם אחת את דפש מוד.

westend girl

New member
האמת? יפה שהם נכנסו, ועוד עם שיר חדש יחסית

לא הקשבתי למצעד, אבל על סמך מצעדים קודמים אני יכולה לנחש שהרוק שלט במצעד, אז זה בהחלט מפתיע לטובה. למרות שלדעתי, כמובן, מגיע להם הרבה יותר גבוה. בעקר כשהעשור הזה לא היה משהו. בלשון המעטה...

piegirl1

New member
freelove במקום ה-31 במצעד העשור של גלגלצ!

לא רע בכלל. המצעד כשלעצמו הוא די תמוה וכולל ריבוי שירים מטריד של בריטני ספירס (לא שיש לי משהו נגדה, רק שהיו שירים קצת יותר מוצלחים בשנים האחרונות). ובלי קשר, מישהו הולך היום למסיבה הדפשית? שנה אזרחית טובה לכל אנשי הפורום! אני צריכה להשלים חוסרים כאן..

piegirl1

New member
למה להגיב בפייס כשיש פורום? ../images/Emo69.gif

חוץ מזה שלחלקנו אין פייסבוק.. לא הספקתי להגיב בשרשור שלך אבל האהבה ללהקה לא נראית לי מטרד ואם זה מפריע לסביבה הקרובה, תבואי לכאן, אנחנו חולקים בעיה זהה. חוץ מזה, שאחרי הופעה תמיד יש הרגשה של high והתלהבות גדולה, וזה לגיטימי שאת חולקת את זה עם הסובבים. כמו שאמרה ד"ר plum, יש התמכרויות יותר גרועות מזה..

Another Girl

New member
LOL

ופרס חוסר הקוהרנטיות הולך ל....
התכוונתי למסיבה. היא לא מהסוג שאני אוהבת, אני מעדיפה דפש נטו.

למעלה