הקלטת הסאונדטראק של הסרט.

Wing Chan

New member
הקלטת הסאונדטראק של הסרט.

להלן מס' תמונות מהקלטת הסאונדטראק של הסרט של רומה"ד המתקרב ובא. וייס הודיעה שהסאונדטראק יהיה מורכב בעיקר ממקצבים עממים של ימי הביניים\תחילת הרנסאנס. אולי לכם זה לא אומר הרבה, אבל כחובב גדול של המוזיקה הזאת, אני מאוד מאוד מקווה שייצא טוב. מקסימום אם הסרט יהיה מחורבן, לפחות אני אוהב את הסאונדטראק.

Eurogirl

New member
אתה לא לבד...

אני מתה על המוזיקה הזאת, וכנראה שלוויס יש טעם מאוד מאוד טוב
. אגב, יש מוזיקה ספציפית שאתה אוהב מהתקופה הזאת?
היה לי משהו להגיד בנושא על שער המוות, אבל אני אוותר הפעם.

Wing Chan

New member
שמעי בעיקרון אני אוהב יותר את הלהקות כיום

שעושות פולק ונאו-פולק עם אותם כלים כמו בעבר. To name a few: Corvus Corax, Bergfolk, Gjallarhorn בין השאר וגם אומנים עכשוויים שעושים מוזיקה עממית שלא קשורה לנאו פולק (סאונדטראקים למיניהם למשל, כול מיני אומני מוזיקת ימה"ב שאלבומיהם היו ונעלמו לי, ועוד)

יש לי כמה הקלטות נדירות

של ברוקו, מלפניי כ-20-30 שנה, שניסו להחיות הרבה יצירות אבודות. הנגנים עצמם הם מופלאים למדיי.

Gutterball

New member
תגיד, הקרן הזאת...

זה מה שנקרא "קרן יער" או שזאת קרן אחרת? של איזה חיה זאת? ואיזה צליל היא משמיעה? סטייל שופר?

Wing Chan

New member
לא, זאת לא קרן יער.

הקרן שאתה מכיר כקרן יער (אותה קרן שהיו נושפים בה לפני ובזמן קרבות עתיקים וכ'ו, אני צודק ולזה אתה מתכוון?) היא קרן עתיקה שהייתה מפיקה סאונד דומה מעט לזה של השופר, רק "אווירתי" יותר אם תרצה לקרוא לזה כך. פה זאת כלי אחר, ושמו הוא Gemshorn (ז"א Gem Horn), ואם שמת לב אותה אישה מחזיקה את הקרן כאילו הפוך - מהסוף להתחלה, זה בגלל שבניגוד לקרן יער, ה- Gemshorn משמשת בעצם כמן חליל שמוציא סאונד מיוחד. זה כלי נגינה עתיק שמקורו באירופה של המאה ה16 והקרן היא של יעל או של פר. תבוא למסנג'ר, אני אשלח לך קטע יפה שמישהו ניגן בזה.

נצל"ש - חזרתי!../images/Emo54.gif

אני שמחה לראות שהפורום תפקד היטב גם בלעדיי. טוב להיות כאן שוב. אוהבת את כולכם.

../images/Emo54.gif

השתזפתי היטב, אבל חוץ מזה לא משהו. וגם יש לי דלקת בעין וגם כשחזרתי הביתה התברר שפרצו לנו לבית וגנבו לי את הפלאפון. אז כל מי שרוצה שיהיה לי את המספר שלו מתבקש לשלוח לי מסר עם המספר.

למעלה