הקלטות נדירות הקלטות מיוחדות מהופעות נדירות + אולפן + וידאו למעוניין/נת mo22sh@yahoo.com למסירה
M mosh222 New member 26/8/08 #1 הקלטות נדירות הקלטות מיוחדות מהופעות נדירות + אולפן + וידאו למעוניין/נת [email protected] למסירה
M mosh222 New member 26/8/08 #5 למסירה בחינם רק לבוא לקחת ממני נא לפנות אלי דרך המייל [email protected]
K khammel New member 26/8/08 #3 ../images/Emo207.gif אם בהקלטות עסקינן http://mx.youtube.com/watch?v=IriMyXLIafA שווה צפייה
T the Champions New member 26/8/08 #4 חחח באמת מצחיק, וגם האף שעשו לו מצחיק...(מקווה שבראיין לא לקח את זה קשה מדי לגבי האף)
י יהודה נאון New member 26/8/08 #6 יקירה. מה את נותנת ? דיסקים ? די וי די ? תקליטים ? ומה פתאום בחינם ? נשמע חשוד. אם זה תקליטים אני מתייצב אצלך מיידית.
יקירה. מה את נותנת ? דיסקים ? די וי די ? תקליטים ? ומה פתאום בחינם ? נשמע חשוד. אם זה תקליטים אני מתייצב אצלך מיידית.
M mosh222 New member 27/8/08 #7 מה הבעיה? א. אני לא נקבה. מאיפה הסקת זאת? ב. אם אתה חשדן אתה לא חייב. ג. אני לא חייב לך הסברים. ד. אפרט רק למי שיהייה רציני ויפנה דרך המייל. רק בריאות.
מה הבעיה? א. אני לא נקבה. מאיפה הסקת זאת? ב. אם אתה חשדן אתה לא חייב. ג. אני לא חייב לך הסברים. ד. אפרט רק למי שיהייה רציני ויפנה דרך המייל. רק בריאות.